• Beefsan już ma po wzroście. Lubawa jest przed wzrostem Autor: ~Bartek [93.105.63.*]
    Czemu kupujecie beefsana który już urósł 10 krotnie od dna przez 15 miesięcy. Rozejrzyjcie się za Lubawą- jest przed wybiciem ponad 100% procentowym

Nie rozumiem zakupu akcji spółki Beefsan który będzie leciał teraz w dół na pysk
  • Re: Beefsan już ma po wzroście. Lubawa jest przed wzrostem Autor: piota1972 [87.206.88.*]
    Poczytaj to bedziesz wiedział
  • Re: Beefsan już ma po wzroście. Lubawa jest przed wzrostem Autor: ~sadownik 30ha [79.188.17.*]
    Czemu sądzisz, że LBW jest przezd 100% wzrostem?Co ma przemawiać za tymi wzrostami na LBW?Kolejna baja o nanotechnologiach, deweloperce, wejsciu w branże turystyczną, zwiększeniu kontraktów dla MON? Kolego... w pontona Cię próbują nadmuchać, a Ty nie czujesz... :-) Ludzie co coś umieli odeszli razem z Jesionowskim. Została banda nierobów i pierdzistołków. I biednekobiety z produkcji którymi każdy następny prezes manipuluje jak mu pasuje.
  • Re: Beefsan już ma po wzroście. Lubawa jest przed wzrostem Autor: ~sadownik 30ha [79.188.17.*]
    i sam sobie odpowiedziałeś Bartek 10x w 15 miesięcy... na logikę to chyba dłygotrwały trynd wzrostowy... tak jakoś mówią giełdowi szpece? no nie? :-) a lubawa "kisi".... długotrwale... :-) tak mówią miłośnicykiszonek ;-)
  • Re: Beefsan już ma po wzroście. Lubawa jest przed wzrostem Autor: ~Jony [80.51.44.*]
    pragne cie poprawic bo jak bys był dobrym znawca waloru Befsan to bys wiedział ze on rok czasu tez sie kisił w przedziale 0.19 - 0,30 i pozniej nastapiło techniczne wybicie....

pytanie gdzies ty był wtedy ?? a nie jak 1 Zł przekroczyło to dopiero sie załadowałes:)

nie pisz pierduł bo nie znasz sie....czytam ciebie i dochodze do wniosku ze psioczysz na wszystkich o naganianiu a sam jestes typowym "pozerem"

pozdro
    BEF mam od 0,35 z 2008 r, wczesniej przez 2 lata w obserwowanych, o tym ile wrósł i w jakim czasie napisał Bartek... ja jestem za leniwy żeby poprawiać każdego Kolegę :-), więc po co mam się produkować? dla samej produkcji? żart ;-)pozdr:-)i ani nie naganiam, ani nie krytykuę... pytam tylkoi szczerze dynda mnie kalafiorem frustracja kogoś, że nie zarobił, jedyne co mnie się nie podoba to zaśmiecanie ... informacjami... kupujcie to czy tamto, bo reszta to gniot... jak chcę reklamy włączam polsat... tam co 10 minut bloczek leci
    a Ty jakbys, Kolego rzeczywiście czytał to bys takiego błędu nie popełnił, bo gdzieś już pisałem od kiedy "UP"poza tym co to za"techniczne" wybicie jak związane jest z nabyciem przez PBS walorka:-)a jakbyś się wgłębił w to co pisałem to bys wiedzuiał w jakim celu PBS nabył walorek :-)i jeszcze raz napiszę... bank nie jest instytucją charytatywną... celem i misją banku jest robić cash ;-)
  • Re: Beefsan już ma po wzroście. Lubawa jest przed wzrostem Autor: ~Jony [80.51.44.*]
    ....nabywał go na poziomie 0,3 gr a nie na 1,5 :) pragne podkreslic bo jest wiekszosciowym udziałowcem :) tez to juz było jakies 3 mieszki temu ...(kiedy ogłosił przejecie bef-sanu) wiec po co mu 80% akcji :)ma juz wiekszosc..... reszte zrobiła ludzka fantazja...

Ps poszukaj w archiwum gdzies przepisałem pół ksiazki na temat formacji "spodka" basta juz sie skonczyła .....reszta to niestety spekulacja
    to znaczy że dobrze zrobiłem 13tego redukując przy 1,86+, no proszę...:-)i to znaczy, że źle zrobiłem dobierając póxniej po 1,75- :-)widać, wychodzi moja ignorancja .... buuuuu...co do formacji to się zgadzam... klasyczny spodek... ale... :-), ale :-).... :))) jak pisałem na BEF nie należy patrzeć wyłacznie przez pryzmat AT ;-)potrzebne, szersze spojrzenie :-)niestety o co mi chodziło obecnie napisze dopiero za jakiś czas.... będzie jak z AT :-))))))))))... ciut do tyłu, ale z uzasadnieniem:-))))))))))))))))))))i ja zajmuję się sadownictwem... reszta to fart ....z LBW wyszedłem ok. 80,00 oraz ok 2,50, ale sentyment znów się odezwał i wszedłem na ciut ciut przy 0,71a z BEF.... hym.... po jakiego grzyba redukowałem realizując zyski tylko aby pozyskać środki na urlop i dobierałem później... widąć niezły ze mnie krejzol :))))))))))))))))))))pozdrawiam :-)))))))))))))
    jak rozkreca interes to wtedy sie mozna zainteresowac.... teraz ryzyko spekulacyjne !!

a co bedzie jak BPS czy tam ktos inny ogłosi wezwanie po 0,70 gr ??? :)

a ja wyszedłem po 1,92 niczego nie załuje - jest dobrze teraz poczekam az ludzie przejza na oczy ..... i popatrze :) bo lubie patrzec... hehehe
  • Re: Beefsan już ma po wzroście. Lubawa jest przed wzrostem Autor: ~marre [85.238.204.*]
    jak zapewne pamietasz juz bylo raz wezwanie i akurat bylo po cenie sporo nizszej od rynkowej i co? i nic, zebrali ale tyle co kot naplakal
  • Re: Beefsan już ma po wzroście. Lubawa jest przed wzrostem Autor: ~marre [85.238.204.*]
    formacja formacja a to co bedzie to juz inna bajka ktorej juz chyba tylko AT'owcy nie rozumieja
    nom :) bedzie ciekawie zapewne :) ...
    wisz... marre... tu Jony ma racje... PBS ma 44%, to starczy aby na każdym WZA i NWZA przepchać każdą ideę (łącznie z malowaniem krów na błekitno przezd każdym ubojem :-))

żadne wezwania i inne cuda wianki nie są konieczne... miały już miejsce na 0,25

i wisz... Jony... tu marre ma rację... należy spojrzeć na poczciwego BEFka nieco inaczej, jakby z góry ;-)), a wtedy... z innej perspktywy... ;-) kto wie... może uda się dostrzec coś interesującego, czego AT nie jest w stanie objąć :-)

i na koniec, bo już nie chce mi się węcej pisać

pozdro dla wytrawałych... ja sobie jeszcze, na przekór niekoniecznie pozytywnym prognozom, potrzymam... a co mi tam... stać mnie na stratę tych kilkudziesięciu %
    (a do ilu potrzymam to moja prywatna sprawa:-))

pa:-)

• Re: Beefsan już ma po wzroście. Lubawa jest przed wzrostem Autor: prezes9 [80.51.186.*]
    a ja jestem totalnym leszczem i niedawno wszedłem drugi raz od 1,44 w Waszych oczach musze byc wielkim ignorantem a ja poprostu kocham ryzyko hehe

A tak poważnie to dostrzegłem to "coś" co AT-owcom się nawet nie śni bo nie starcza im wyobraźni i kresek...

Pozdr
    oj, prezes9... przesadzasz.... wystarczą 4 kreski tworzące rzekłbym nową formację.... pozwolę sobie nawet nazwę nadać.... "formacja kwadratu beefsana" :-))))))))))
    ale o ostatecznym kształcie decyduje PBS ;-)
    heheh zeby tobie czasu na wyjscie nie zabrakło :)...

Ps to fest zaryzykowałes !.. wmówili ci ze umiesz latac i próbujesz sie wzbic w powietrze !!

pozdro

- obroty cos malutkie
[x]
PBSFINANSE -4,84% 0,59 2025-11-07 15:24:00
2025-09-30
Wyniki finansowe
2025-09-25
Informacja o przetargu
2025-07-14
Obwieszczenie o przetargu.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?