• Poczta szuka dowodów Autor: ~inf [89.171.15.*]
    Jakaś kanceleria szuka dowodów na I. Może znajdą jakiegoś przedstawiciela który nie może doczekac się zapłaty swoich faktur i sprzeda cenne informacje...
    Wydadzą pół miliona, żeby zarobic kilkadziesiąt i zniszczyc konkuręcje.
  • Re: Poczta szuka dowodów Autor: ~Flexo [178.56.10.*]
    ja tam myślę, że inpost nie ma się czego bać
  • Re: Poczta szuka dowodów Autor: ~haha [89.76.145.*]
    I tu możesz być w błędzie! Ja to odczytuje tek: w pozwie wskazano spółkę telekomunikacyjną, i to jest ten dowód. mam wrażenie, że jeżeli w imieniu Poczty Polskiej firma prawnicza składa takie wezwanie, które pewnie w konsekwencji znajdzie się w sądzie, to dowody ma i to zapewnie z tej spółki. Plotka głosi, że wysoki menedżer spółki telekomunikacyjnej jest skoligacony rodzinnie z wysokim menedżerem Integera. Nie wszystkim to w spółce telekomunikacyjnej może się podobać i za odpowiednią dużą kwotę mógł sprzedać wiedzę tajemną. Należy brać jeszcze dwa niuanse pod uwagę: UKE wprowadziło w 2008 zakaz przylepiania blach przez operatora oraz mimo silnej nagonki usługa Aglomeracja okazała się zgodna z prawem. Czas wszystko pokaże. Sytuacja Integera nie jest do pozazdroszczenia. Jak mają wszystkie papiery w porządku to będzie OK. Ciekawe jak zareagują fundusze.
  • Re: Poczta szuka dowodów Autor: ~borsukzmasuem [83.29.128.*]
    "Czas wszystko pokaże. Sytuacja Integera nie jest do pozazdroszczenia. Jak mają wszystkie papiery w porządku to będzie OK."

ja tam tak nie uważam, to raczej sytuacja poczty polskiej jest nie do pozazdroszczenia i dlatego szczują na tego inposta jak mogą. dziecinada
  • Re: Poczta szuka dowodów Autor: ~Arktos112 [83.29.163.*]
    no i co wielka afera że blaszki ktoś doczepia do kopert, a co to wszystko zmmieni, ludzie zaczną sami je wkładac do tych kopert i tyle UKE wskóra
  • Re: Poczta szuka dowodów Autor: ~Karolk99 [91.94.89.*]
    "Niepozorna blaszka z napisem InPost waży 41 gramów. Jest przy tym warta ponad 100 milionów złotych. Rocznie."

I mimo wszystko Inpostowi opłaca się utrzymywac ceny konkurencyjne do cen Poczty Polskiej. Widac teraz jak poczta zdziera z ludzi.
  • Re: Poczta szuka dowodów Autor: ~haha [89.76.123.*]
    ale glindzisz głupoty. Jak inpost będzie doręczał po takich cenach cay kraj to wtedy będzie można powiedzieć że poczta zdziera. Kazdy ma prawo do usług poczty i ten ze wsi i taki ciul jak ty z miasta . tyle i tylko tyle.
[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.