A marysia kunicka pokazuje pełne uzębienie polskiemu krisowi - ewerestowi - cichemu wielbicielowi i mówi do diebie półgłosem : " Oj zrobić by trzeba jeszcze jedną wirówkę kursikiem, to może upchnę ze dwie bańki, tymrazem po 0,09 ". Ale jak tu kiprować stale ten szmelc na polskiego leszcza i nie pozbawić go argumentów na forum ??? - dodaje marysia. Toż ten 444 i tak już jeździ po polskich leszczach jak po łysej kobyle.
"Mówią w biznesie, że mam łeb na karku i potrafię na obcym rynku dudków nazbierać" chwali się marysia kunicka, "szkoda tylko, że nie spłodziłam lepszej historii, takiej, że wykupię szkołę filmową w Łodzi, to dudków byłoby więcej"
to taki "bombowy" interes ta zapowiedź filmu 3D. Mam w garści licencję i to wystarczy na parę lat. Bombowy interes się kręci - raz po raz puszczę bombkę 2.000.000 paiÓra w zwarty jak świnie przy korycie tłum i bombowy interes żyje - rzecze marysia koleżance robiąc nowy fryz.
" a co z produkcją?" - pyta kumpela . Na co komu produkcja, tu idzie o kasę z giełdy, nie o produkcję - robota lubi głupich -mówią w Polsce - odpowiada marysia.
Dnia 2010-08-23 o godz. 11:40 ~MechaGodzilla napisał(a):
> sandra znów potrzebuje drobnych na waciki... pakujcie więc
> do worów kunikowy szlam... do następnego komunikatu...
No skoro potrzebuje to trochę łykne sobie po 8 gr . Wszak ludziom trzeba pomagać !!!