dziś natrafiłem na artykuł dotyczący rekomendacji T dla instytucji bankowych (jakby ktoś nie słyszał chodzi o ograniczenie udzielania kredytów dla osób które mają niewielkie zabezpieczenia) link: http://biznes.onet.pl/od-poniedzialku-banki-zaostrza-warunki-udzielania-,18543,3535773,1,news-detal
jeśli dobrze myślę może to mieć ogromny wpływ na spółkę gdyż banki spółdzielcze przecież tym ograniczeniom nie będą podlegać a spółka po zmianie działalności nie będzie przecież typowym bankiem tylko raczej będzie mieć formę ewentualnie banku coś w rodzaju banku spółdzielczego, czy ja zatem dobrze myślę?
Żniwa to będą dla firm już istniejących. Beefsan kupi taką firmę na górce i tyle. Jeszcze dodać ryzyko kredytowania szybkich pożyczek to różnie może to być. A z czasem koniunktura się zmieni bo banki coś wymyślą - nie będą siedziały przy pustych salach i czekały na klienta.
Dnia 2010-08-23 o godz. 08:40 ~antoni009 napisał(a):
> beef już ma ta firmę od dwóch miesięcy , jeśli inwestujesz
> w beefa to radzę więcej się pointeresować , chyba że jesteś
> na tym forum bo się nudzisz
firma działa i ma się dobrze , z takim logo "mistrz " aż się dziwię , że o tym nie wiesz , niedługo mają zamiar działać , chcą , w innych województwach, mam nadzieje ,że im się uda