• wprowadzenie rekomendacji T dla banków Autor: ~fibonacci [91.150.223.*]
    dziś natrafiłem na artykuł dotyczący rekomendacji T dla instytucji bankowych (jakby ktoś nie słyszał chodzi o ograniczenie udzielania kredytów dla osób które mają niewielkie zabezpieczenia) link: http://biznes.onet.pl/od-poniedzialku-banki-zaostrza-warunki-udzielania-,18543,3535773,1,news-detal
    jeśli dobrze myślę może to mieć ogromny wpływ na spółkę gdyż banki spółdzielcze przecież tym ograniczeniom nie będą podlegać a spółka po zmianie działalności nie będzie przecież typowym bankiem tylko raczej będzie mieć formę ewentualnie banku coś w rodzaju banku spółdzielczego, czy ja zatem dobrze myślę?
  • Re: wprowadzenie rekomendacji T dla banków Autor: ~antoni009 [91.94.40.*]
    czekaliśmy na to od dawna , idą powoli żniwa dla firm parabankowych ,firma pożyczkowa ,którą ma beef się rozwija ,
  • Re: wprowadzenie rekomendacji T dla banków Autor: ~esqlap [77.252.132.*]
    Żniwa to będą dla firm już istniejących. Beefsan kupi taką firmę na górce i tyle. Jeszcze dodać ryzyko kredytowania szybkich pożyczek to różnie może to być. A z czasem koniunktura się zmieni bo banki coś wymyślą - nie będą siedziały przy pustych salach i czekały na klienta.
  • Re: wprowadzenie rekomendacji T dla banków Autor: ~antoni009 [91.94.40.*]
    beef już ma ta firmę od dwóch miesięcy , jeśli inwestujesz w beefa to radzę więcej się pointeresować , chyba że jesteś na tym forum bo się nudzisz
  • Re: wprowadzenie rekomendacji T dla banków Autor: ~mistrz [78.8.231.*]
    Dnia 2010-08-23 o godz. 08:40 ~antoni009 napisał(a):
    > beef już ma ta firmę od dwóch miesięcy , jeśli inwestujesz
    > w beefa to radzę więcej się pointeresować , chyba że jesteś
    > na tym forum bo się nudzisz

Tyle ,że ta firma jeszcze nie działa...
  • Re: wprowadzenie rekomendacji T dla banków Autor: ~esqlap [77.252.132.*]
    Pierwsze słyszę aby coś miał. Na razie ma go PBS i coś będzie na nim kombinował. Zobaczymy co.
  • Re: wprowadzenie rekomendacji T dla banków Autor: ~antoni009 [178.56.10.*]
    firma działa i ma się dobrze , z takim logo "mistrz " aż się dziwię , że o tym nie wiesz , niedługo mają zamiar działać , chcą , w innych województwach, mam nadzieje ,że im się uda
[x]
PBSFINANSE -4,84% 0,59 2025-11-07 15:24:00
2025-09-30
Wyniki finansowe
2025-09-25
Informacja o przetargu
2025-07-14
Obwieszczenie o przetargu.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać