........"W I kwartale skonsolidowane obroty wzrosły o 29 proc., do 21 mln zł, przychód jednostkowy za II kwartał (36 mln) jest o 70 proc. wyższy niż przed rokiem. Na poziomie grupy powinno być jeszcze lepiej – Oponeo.pl po raz pierwszy skonsoliduje bowiem wyniki firmy Favonia".
;-)))))))))))))))))))))))))
powoli zabawa sie konczy..
kolejne pakiety przekazane na umowionym poziomie
szkoda ze ich nie skupuja z rynku bo byłaby straszna winda
ale bedzie tylko troche pozniej
Zgadza się świetnie, że chodzą te pakiety. Osobiście liczę, że ktoś z RN lub prezes sprzedaje fundą, to był by świetny ruch. Zobaczymy czy jakiś komunikat się pojawi. Wiesz szakal, moim zdaniem fundy mogą wywierać presję, aby ktoś odsprzedał im akcje. Zobacz z rynku co kupisz? nic bo papieru nie ma, a jak zacznie się jazda w górę to drobni sami będą od siebie kupować akcje i windować kurs do góry.
Takie jest moje zdanie i proszę się nim nie sugerować przy kupni bądź sprzedaży akcji spółki Oponeo.pl
jestem podobnego zdania akcji jak na lekarstwo dlatego musza porozumiec sie z zarzadem
niewiele wystarczy zeby kurs eksplodował tylko poki nie wezma ile trzeba to bedzie trzymany
coraz trudniej im cos od zarzadu wziasc bo same dobre wiadomosci płyna ze spółki
Zgadza się przecież zarząd nie jest głupi i po taniej cenie nie odda akcji. Moim zdaniem ciągnąć kurs każdego dnia lekko do góry odkupują jeszcze akcje od niedowiarków. Niestety, żeby inwestować na GPW trzeba mieć wiedzę bez tego się tylko traci. Dlatego ja zobaczyłem taką spółkę jak Oponeo.pl przy stanie 5.50 zainteresowałem się nią. Poświęciłem ponad dzień na swoją osobistą analizę i przy cenie 5.70 kupowałem. Z perspektywy czasu widzę, że dokonałem świetnego wyboru, a tym bardziej po ostatnich komunikatach i artykułach aż mi się oczy świecą ze szczęścia ;)
Mój post nie stanowi żadnej rekomendacji zakupu bądź sprzedaży akcji spółki Oponeo.pl
Papier moim zdaniem jest w odpowiednich rękach. Jak dobrze pamiętam w ff jest 4mln akcji. A na rynku w chwili obecnej mamy około 30k. Link: http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/notgpw/full/zlec_all?sp=4716&zl=V