nie ma co naganiać
i tak urośnie na nowe szczyty
sytuacja o wiele lepsza niż podczas szczytów w 2007roku a i nowi chetni tez są.
jedziemy na szczyty z debiutu czuli 6dyszek
Też mi się wydawało,ze kupując na początku lipca po 7,60,kupiłem na górce(chwilami byłem w plecy na ponad 6tys.zł. I co mamy teraz? Grunt to nie pękać. Pozdrawiam. 9,9 będzie niedługo marzeniem dla chcących kupić ten papier.
to samo było przy 7,70 spadło do 6,80 i wszyscy stękali ...
Panowie jest zbierane... dali szanse aby strachliwy wywalili po 9,17 i niżej .
Zobaczycie jak już nikt nie bedzie wywalał na lewo to znowu wystrzeli!
CIERPLIWOŚCI!!
Podręcznikowe zbieranie !
oddawali po 9,17 -czekali następnie strzał do 9,65 i teraz znowu czekanie kto odda po 9,40 jak nikt nie odda to przesuną na wyzszy poziom zbieranie!
To stara wypróbowana metoda Moski!
Tylko ,że ciągle się ktoś nabiera !
Np. kurs 9,70 i 1000 akcji wywalone -spada do 9,2x i teraz powolne zbieranie -jak się uzbiera to popołudniu -podwyżeszenie poziomu!
Też uważam, że ie ma sie co martić. Podnie jak Ty kupowałem na górce, ale Kompap staje się naprawdę duzą firmą. Przejęcie kontroli nad tak duzym wydawnictwem jak Muza musi znaleźć odzwierciedlenie w wycenie rynkowej. Kwestia czasu.
kapitalizacja smeszna w obliczu nowych inf 33% muzy , uczestnictwo w przetargu na wielka drugarnie mozliwy nowy akkcjonariusz o ktoryn donosi parkiet , wiec...... po co ta panika
INFA JAK NAJBARDZIEJ SA POZYTYWNE-ALE JAK PISALEM JUZ WCZESNIEJ KOMPAP MUSI ODPOCZAC-TO BYL OSTRY WZROST-KURS NA RAZIE TO ZDYSKONTOWAL-JA WWYWALILEM KILKA DNI TEMU PO 9.3-ZYSK WZIOLEM - I CZEKAM.W RAZIE JAKIEJS PROMOCJI DOBIERAM-BO W DLUGIM TERMINIE BEDZIE SUPER/POZDRO
Dnia 2010-08-25 o godz. 12:19 ~dziecko napisał(a):
> sprzedaj akcje kompapu kup sobie jednostki funduszu arka i
> spie...aj z gieldy, takie bredzenie to male dziecko nie
> potrafi
znawca pier... nag.. o kilku nickach sie znalazł...
przyjdzie i czas na ciebie
nie jestem ani znawca ani naganiaczem pie.. jak to okresliles, opowiem ci moja historia z kompapem, mialem kiedys 30 kilo akcji kompapu po 6pln/szt, po wyskoku (po dwoch latach) sprzedalem prawie 27 tys akcji za 22 do 24 pln/szt, reszte sprzedalem za 16 do 18 pln juz po pp (prawa poboru jesli nie wiesz), od ostatniej emisji trzymam te ponad 3 kila akcji i ostatnio dokupilem za cene do 6,5 pln/szt zeby miec 15 tysiecy akcji, trzymam, czekam, sprzedam jak znow zajebiscie zarobie, spolka zaczalem sie interesowac i czytac o niej jak widac bardzo dawno,zreszta nie tylko ta spolka, a nie tak jak ty blaznie jak cena byla 9,99, a teraz skomlisz jak corka psa (wiesz jak sie nazywa corka psa?)bede dla ciebie jak wujek dobra rada, a oto pierwsza, kup sobie monopoly (to taka gra) wez siostre dzis po poludniu jak mama odbierze ja z przedszkola, z polkolonii albo od dziadkow i zagraj
Dnia 2010-08-25 o godz. 12:39 ~kk napisał(a):
> Dnia 2010-08-25 o godz. 12:19 ~dziecko napisał(a):
>
> sprzedaj akcje kompapu kup sobie jednostki funduszu arka i
> > spie...aj z gieldy, takie bredzenie to male
> dziecko nie
> potrafi
znawca pier... nag.. o kilku
> nickach sie znalazł...
> przyjdzie i czas na ciebie
kolega, może trochę brutalnie, ale próbiwał Ci powiedzieć, że na gpw wszystko jest możliwe. papier dalej jest zbierany także spokojnie siedź i czekaj, a uwierz mi, że na 9,99 się nie skończy.
jeszcze zapomnialem ci dodac ze w czasie kiedy mialem kompap za pierwszym razem cena z moich 6 zeszla do troche ponad 4pln/szt, mniej wiecej wtedy kiedy od krauzego lipka kupil akcje kompapu wlasnie za 4 pln, ale nie skomlalem, cierpliwosc i silne nerwy, jesli tego nie masz to zaloz lokate w getinie albo w noble, tam z tego co wiem maja najwieksze oprocentowanie lokat, jest jeszcze polbank ale to nie jest polski bank tylko oddzial greckiego banku i nie obejmuje tam bfg (bankowy fundusz gwarancyjny) tylko jakis zadluzony panstwowy grecki fundusz), to jest moja nastepna rada, trzecia juz bedzie platna tak ze uwazaj
Ależ Ty jesteś Kretynem i Błaznem! Kto ci daje praowo tak się wyżywać ,tutaj na forum,ZNAFCO! Jeśli nie stac cię na życzliwą odpowiedż komuś na forum,to trzymaj swoją parszywą i niewyparzoną gębę na kłodkę. Gówno kogokolwiek obchodzi,jak sobie radzisz z inwestycjami.
A do kk.-cierpliwości,na pewno naprawdę tu jeszcze sporo zarobisz. A inwektywami głupca się nie przejmuj.
szkoda ze forum bankiera nie jest z mozliwscia nagryania glosu, wtey moglbyssie na mne wydrzec takim ojcowskim glosem, a do goscia kk takim matczynym cieplym glosikiem powiedziec powoli: "cierpliwosci,na pewno naprawdę...", glupcem jestes ty i goscie typu kk, kupuje glupiec spolke o ktorej nic nie wie, kupuje ja na lokalnej gorce, wyplakuje sie pozniej na forach ze jaki to on jest wku... po cichu liczy nadgodziny ile bedzie musial przerobic na budowie zeby odrobic straty na gieldzie bo sprzedal tez w lokalnym dolku, nie myslac racjonalnie, a kto mi dal takie prawo jak napisales "wyzywac sie" otoz odpowiem ci: sam sobie dalem takie prawo bo ja na gieldzie siedze po to zeby z niej niezle zyc, a nie zarabiac na opony zimowe do fiata 126p, powiem otwarcie osobicie bardzo przeszkadzaja mi ludzie z brakiem cierpliwosci i ze "słabą silną wolą", traktuje gielde tak samo jak ty swoja trzyzmianowa prace, pozdrawiam
ja też się pomyliłem nieco, bo myślałem że ruszy jeszcze ponad 10zeta, ale w tej chwili jest kiepsko na szerokim i wydaje mi się na wzrosty trzeba poczekać
Dokładnie,,,,,
Myslę ,ze ruszy się po okresie zamknietym,,
ale widać ,że to była kontrolowana obsuwa .
Wolą kupić po 8,80-9,20 niż pózniej ktoś im wywali po 15!!!