no i robisz sie niemily :D kasa to nie wszystko zapamietaj to sobie chlopie, a tym co mam sie nie chwale ale pakiet mam wiekszy niz Ty kupiles i nizej hehehe
hehehe chciałbys tak jak ja :) i tyle....ja stwierdzam fakt ty bujasz w obłokach jak ja wiedziałem co bedzie sie tu swieciło Ty nawet nie wiedziałes co to Beefsan...
ja ma mam kase ty narazie wirtualna
kazdy tak moze powiedziec "jestem lepszy i mam wiecej za nizej niz ty"
moich palnów nie bede Ci zdradzał bo ...jak to ktos madry powiedział wiedza kosztuje :) ( nie tylko forma pieniedzy - zeby nie było)
chcesz to siedz na niej :) ale nie zwracaj ludziom uwagi jak chca kogos uswiadomic jaki jest mechanizm działąnia przejecia :)
teraz juz mozesz pisac ze co to nie on - Jony i naganiac na zakup - zeby pewnie wyjsc :)
no widzisz i uwazasz sie za lepszego od innych, sprzedales i cieszysz sie jak male dziecko pouczajac innych i tym samym robisz sie ciezki do strawienia
rob co chcesz ale juz sie tu nie udzielaj skoro nie masz akcji, a co sie wydarzy na spolce pokarze przyszlosc a nie Twoje teksty tutaj
moze ty masz lepszego kompa bo ja nie jestem w stanie pisac postu i obserwowac nowych w jednym czasie
ma przytoczyc twoje wypowiedzi z innych dni ??
pełno w nich własnie tego "cwaniactwa" sam wiesz jak jest wiec....
faktycznie lepeij martwic sie o siebie niz o innych :) najgorsze to postawa "zeby inny miał mniej niz ja bo musze miec wiecej niz on"- wiec prosze cie jak piszesz o wzrostach i naganiasz na nie to podaj chociaz 3 powody ze tak własnie bedzie przez nastepne max 2 dni :)
jakim cwaniactwem? zle to oceniles, stwierdzilem ze mimo iz sprzedales to cos Cie ciagnie do niej, pewnie chec odkupienia zreszta sam pisales przy jakiej cenie i tyle
wiec nie wiem kto tu zaczal
a SL'e coz na pewno cos bylo bo w tym przedziale byla luka i tak sobie by szybko nie spadlo bez ich udzialu