• Przebijemy 15zł? Autor: ~Alek [79.185.124.*]
    Jak myslicie, kurs pomalutku podnosi sie, ale czy przebije 15 zl czy zjazd ? a i przy okazji co sadzicie o nowych akcjach, jak zachowa sie kurs? pozdrawiam
  • Re: Przebijemy 15zł? Autor: ~mm [109.197.42.*]
    Według mnie do ogłoszenia wyników będzie się wahał, ale z pewnością przebije 15, potem do odcięcia jeszcze go podbiją aby była mniejsza cena po odcięciu. Obserwuję od pewnego czasu, i zwłaszcza pod koniec sesji jest dużo ofert, ale starają się nie przebijać za dużo. Przy 15 zł, wyliczyłem cenę na 10,6. Im wyżej teraz podbiją tym wyższa będzie później, a o to chyba chodzi wszystkim. My drobni mamy naprawdę malutko akcji i tu nie rządzimy.
  • Re: Przebijemy 15zł? Autor: ~fd [94.254.159.*]
    czy dokupujac teraz akcje CST bede mial prawo kupienia po 2,10?
  • Re: Przebijemy 15zł? Autor: ~mm [83.15.174.*]
    ostatni dzień na kupno aby skorzystać z PP jest 06.09.2010r.
  • Re: Przebijemy 15zł? Autor: rooney [192.168.200.*]
    nie wiem czy przebijemy, ale okazja do zarobku bedzie na bank (chyba że sytuacja na świecie sie mocno pogorszy - straszą, ale czy to sie sprawdzi to wiedzą tylko spece z Goldmansachs). ja trzymam juz od jakiegoś czasu. zbnierane średnio po ok 14,40 i mam zamiar objąć nową emisję bo społka jest dobra, nocna fundamentalnie (chociaż z długami, sporymi nawet) ale marka dobra i produkty też nie najgorsze, z dużym parciem na export. perspektywy są, wyniki tez pewnie będą także nic tylko czekac na zysk, ale jak długo ...

Nie naganiam tylko wyrażam swoją opinię. Pozdro dla akcjonariatu, teraźniejszego i potencjalnego,
    R
[x]
ROVESE -2,15% 2,00 2016-08-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.