• Brzoska łże jak pies!!!!!!!!! Autor: ~tępiciel_szkodników [83.11.234.*]
    Na antenie tvncnbc prezes Brzoska twierdzi że instytucje, które mają podpisane umowy na przesyłki pocztowe z Integerem same wkładają blaszki do kopert. Łże jak pies. Robią to sami pracownicy Integera przyklejając na terenie placówek Integera do odebranych kopert np. z banku doważające blaszki.

Brzoska - pokaż mi firmę ubezpieczeniową która np. z wami współpracuje i przykleja np. 10 000 blaszek tygodniowo.

Dobry prawnik rozpirzy ten cały Integer w drobny mak. Tylko czemu tak późno.

Litości.
  • Re: Brzoska łże jak pies!!!!!!!!! Autor: ~LOLO [89.76.145.*]
    Nie łże. Prawda jest taka. Brzosko powołał nową spółkę która klei - oczywiście na papierze tylko. Firmy które z nim współpracują (nadają przesyłki) mają podpisane umowy z ta lewą spółką na klejenie. Oczywiście wszystko odbywa się w sortowni |INPOSt. Normalne ominięcie prawa. I tyle.
  • Re: Brzoska łże jak pies!!!!!!!!! Autor: ~ready13 [91.216.25.*]
    odezwaly sie pocztowe psy goncze:)marzy wam sie...w drobny mak to brzoska i spolka rozpidrzy te wasza socjalistyczna bude...sa na najlepszej drodze
  • Re: Brzoska łże jak pies!!!!!!!!! Autor: ~travis911 [91.94.90.*]
    denerwuje mnie ta nagonka na inpost i to jeszcze organizowana przez pocztę polska. tak to już jest na tym świecie, że lepsze wypiera gorsze. deal with it
  • LCjASrpKYAv Autor: ~syzgve [121.243.119.*]
    9XfiFQ xmywuzicizcv, [url=http://bdfdqdjnzjlw.com/]bdfdqdjnzjlw[/url], [link=http://lfyaeuuuzreh.com/]lfyaeuuuzreh[/link], http://zehsetukdpjc.com/
  • Re: Brzoska łże jak pies!!!!!!!!! Autor: ~eryk [91.150.220.*]
    to fundy ugotowały emerytow :) na akcjach integera , teraz to tylko sygnał i zjazd na 13 zeta,
  • Re: Brzoska łże jak pies!!!!!!!!! Autor: ~tofi [87.206.230.*]
    Jak dla mnie w tym, co robi Inpost (w kwestii dociążania korespondencji) nie ma nic nielegalnego. Według prawa list ma ważyc tyle i tyle- skoro waży, to nie ma się co czepiac. Proste
  • Re: Brzoska łże jak pies!!!!!!!!! Autor: ~Ryszard [83.29.135.*]
    Poczta odczepiła by się od tego całego Inposta i zabrała do roboty bo paczki doręcza tygodniami a na głupi priorytet trzeba też swoje odczekac
  • Re: Brzoska łże jak pies!!!!!!!!! Autor: ~Antychryst [91.94.216.*]
    Dnia 2010-08-19 o godz. 15:50 ~tępiciel_szkodników napisał(a):
    > Na antenie tvncnbc prezes Brzoska twierdzi że instytucje,
    > które mają podpisane umowy na przesyłki pocztowe z
    > Integerem same wkładają blaszki do kopert.

masz niesprawdzone informacje, tutaj już to ktoś wyjaśniał
    wszystko gra
  • Re: Brzoska łże jak pies!!!!!!!!! Autor: ~osa [85.89.170.*]
    widzę pracownicy molochu zwanego Pocztą Polską zaczynają smarować na Integerrestrukturyzacja wam się przyda 90% na bruk obibokidziwne, że integer dostarcza 99% przesyłęk a wy ledwie 95%
  • Re: Brzoska łże jak pies!!!!!!!!! Autor: ~LOLO [212.160.130.*]
    Napisze tak: Działalność Integera to czyste .....! W innym państwie już by siedział. Nie mogę sobie wyobrazić, aby w Niemczech ktoś doręczał korespondencje z blaszką. To jawne naruszenie prawa. To co zrobiła Poczta Polska to obrona jej interesów. Teraz Integer ma się z pyszna. Jak sie niedogada to gdy sprawa trafi do sądu to musi zabezpieczyć całą kasę na funduszu rezerwowym. Ciekawe skąd weźmie 70 milionów. Hahaha. Proponuje wolną ale ewakuacje!!!!
  • Re: Brzoska łże jak pies!!!!!!!!! Autor: ~haker [213.17.233.*]
    sprawdziłem sobie IP użytkownika LOLO [212.160.130.158] i co wyszło?

netname: POCZTA-POLSKA
    descr: ppup Poczta Polska CIT RWO w Warszawie
    descr: ul. Laczyny 8
    descr: 00-900 Warszawa

Myślę, że Integer może śmiało szykowac pozew
  • Re: Brzoska łże jak pies!!!!!!!!! Autor: ~dedo [77.254.142.*]
    Dnia 2010-08-24 o godz. 13:12 ~LOLO napisał(a):
    > Napisze tak: Działalność Integera to czyste .....! W innym
    > państwie już by siedział. Nie mogę sobie wyobrazić, aby w
    > Niemczech ktoś doręczał korespondencje z blaszką. To jawne
    > naruszenie prawa. To co zrobiła Poczta Polska to obrona jej
    > interesów. Teraz Integer ma się z pyszna. Jak sie niedogada
    > to gdy sprawa trafi do sądu to musi zabezpieczyć całą kasę
    > na funduszu rezerwowym. Ciekawe skąd weźmie 70 milionów.
    > Hahaha. Proponuje wolną ale ewakuacje!!!!

Pamiętasz Historię o wozie Drzymały . Niektórzy ( my Polacy ) mówimy - heh spryt w naszym narodzi jest od zawsze .
    Ja jednak mowie Drzymale Niemcy nic zrobić nie mogli bo SZANOWALI PRAWO KTÓRE SAMI USTANOWILI
    Natomiast w Polsce jest tak ze jak się jakieś prawo ustanowi a potem się okaże że jednak nie działa na korzyść złodziejskiego Państwa to się wsadza za jego omijanie .

Wiec proszę nie podpieraj się Niemieckim Prawem bo chyba sposobu jego egzekucji nie znasz .

• Re: Brzoska łże jak pies!!!!!!!!! Autor: ~haherhakera [91.150.220.*]
    sprawdziłem tfuj ip , pd, zw . nipi, oddział integer sa pl, pokój nr 24 , biutko po prawej stronie od okna , nazwisko Brzoska Rafał

pozdro
  • Re: Brzoska łże jak pies!!!!!!!!! Autor: ~andrzej [68.168.212.*]
    bzdura, tam siedzi tobiasz
[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.