Na antenie tvncnbc prezes Brzoska twierdzi że instytucje, które mają podpisane umowy na przesyłki pocztowe z Integerem same wkładają blaszki do kopert. Łże jak pies. Robią to sami pracownicy Integera przyklejając na terenie placówek Integera do odebranych kopert np. z banku doważające blaszki.
Brzoska - pokaż mi firmę ubezpieczeniową która np. z wami współpracuje i przykleja np. 10 000 blaszek tygodniowo.
Dobry prawnik rozpirzy ten cały Integer w drobny mak. Tylko czemu tak późno.
Nie łże. Prawda jest taka. Brzosko powołał nową spółkę która klei - oczywiście na papierze tylko. Firmy które z nim współpracują (nadają przesyłki) mają podpisane umowy z ta lewą spółką na klejenie. Oczywiście wszystko odbywa się w sortowni |INPOSt. Normalne ominięcie prawa. I tyle.
denerwuje mnie ta nagonka na inpost i to jeszcze organizowana przez pocztę polska. tak to już jest na tym świecie, że lepsze wypiera gorsze. deal with it
Jak dla mnie w tym, co robi Inpost (w kwestii dociążania korespondencji) nie ma nic nielegalnego. Według prawa list ma ważyc tyle i tyle- skoro waży, to nie ma się co czepiac. Proste
Dnia 2010-08-19 o godz. 15:50 ~tępiciel_szkodników napisał(a):
> Na antenie tvncnbc prezes Brzoska twierdzi że instytucje,
> które mają podpisane umowy na przesyłki pocztowe z
> Integerem same wkładają blaszki do kopert.
masz niesprawdzone informacje, tutaj już to ktoś wyjaśniał
wszystko gra
widzę pracownicy molochu zwanego Pocztą Polską zaczynają smarować na Integerrestrukturyzacja wam się przyda 90% na bruk obibokidziwne, że integer dostarcza 99% przesyłęk a wy ledwie 95%
Napisze tak: Działalność Integera to czyste .....! W innym państwie już by siedział. Nie mogę sobie wyobrazić, aby w Niemczech ktoś doręczał korespondencje z blaszką. To jawne naruszenie prawa. To co zrobiła Poczta Polska to obrona jej interesów. Teraz Integer ma się z pyszna. Jak sie niedogada to gdy sprawa trafi do sądu to musi zabezpieczyć całą kasę na funduszu rezerwowym. Ciekawe skąd weźmie 70 milionów. Hahaha. Proponuje wolną ale ewakuacje!!!!
Dnia 2010-08-24 o godz. 13:12 ~LOLO napisał(a):
> Napisze tak: Działalność Integera to czyste .....! W innym
> państwie już by siedział. Nie mogę sobie wyobrazić, aby w
> Niemczech ktoś doręczał korespondencje z blaszką. To jawne
> naruszenie prawa. To co zrobiła Poczta Polska to obrona jej
> interesów. Teraz Integer ma się z pyszna. Jak sie niedogada
> to gdy sprawa trafi do sądu to musi zabezpieczyć całą kasę
> na funduszu rezerwowym. Ciekawe skąd weźmie 70 milionów.
> Hahaha. Proponuje wolną ale ewakuacje!!!!
Pamiętasz Historię o wozie Drzymały . Niektórzy ( my Polacy ) mówimy - heh spryt w naszym narodzi jest od zawsze .
Ja jednak mowie Drzymale Niemcy nic zrobić nie mogli bo SZANOWALI PRAWO KTÓRE SAMI USTANOWILI
Natomiast w Polsce jest tak ze jak się jakieś prawo ustanowi a potem się okaże że jednak nie działa na korzyść złodziejskiego Państwa to się wsadza za jego omijanie .
Wiec proszę nie podpieraj się Niemieckim Prawem bo chyba sposobu jego egzekucji nie znasz .