Zobaczymy jak się zachowa w najbliższych dniach cały rynek a przede wszystkim USA. Wczoraj zamknęli na czerwono i dziś też nie zapowiada się lepiej. Co do Ampli na razie ktoś powoli zbiera z ukrycia, nie są to jakieś duże ilości ale utrzymuje kurs powyżej 100 sesyjnej. Na dzisiaj jest ona na poziomie 3,52. Historycznie patrząc na początku stycznia kurs zachowywał się podobnie. Była mała płynność ale na stałym poziomie.Później przyszło ponad 100% wybicie w krótkim czasie. Pozdrowienia dla wszystkich amplowiczów.
mimo kilkudniowej zwaly-ampli zacowuje sie b.poprawnie-kreci sie kolo tych zaczarowanych 3.6-ale dziwne nie ma tu duzej podazy.w razie poprawy klimatu wyskok pow.4 -mozliwy.ale powazny opor na 4,3-przy tej wysokosci indeksow-dawno powinien byc przebity-klade to na karb sezonu wakacyjnego
Na sprzedaży coraz mniej towaru, wystarczy kupić kilka tysięcy umocnić podaż i jazda gotowa. Myślę,że na dniach zobaczymy taki scenariusz. Pozdrowienia.
AMPLI KONCZY NA WSPARCIU-3.6-NIZEJ PRAKTYCZNIE NIKT NIE ODDAJE.DALEJ OBROTY SA MALE.WG MNIE MOZE BYC POWTORKA z city interactive-amli na to stac-akji malo-pozbierane.wg mnie spolka przed wybiciem/pozdro