NIE ODPOWIADAJCIE TYM PSEUDO GRACZOM SZKODA SMIECIC FORUM JALOWYMI DYSKUSJAMI Z TYMI LUDZMI ONI NIGDY NIEZROZUMIEJA CO TO JEST METORYCZNA DYSKUSJA. POZDZDRAWIAM
Bo nie masz nic do powiedzenia. Nie zastanawia Cie to że spółka dołuje od czterech lat. Jesteś święcie i bezzasadnie przekonany o trafności swojej inwestycji nie potrafiąc powiedzieć dlaczego miałaby niby być trafna. Nie kumas, że produkcja filmu tto minimum 2 lata (jśli mabyć w "zachodnie"jakości Wiesz, że musi być dobrze bo tak sobie wyśniłeś. Nie zastanawiająCię cele kolejnych emisji, ani razu nie wszedłeś na stroę firmy - jesteś tego typu inwestorem - Forumowm inwestorem.Żryj dalej!
chcesz merytorycznie? - proszę bardzo: co z objęciem udziałów w Magma Films ? Zeszłoroczna emisja z prawem poboru była przeznaczona na ten cel.Co masz do powiedzenia w tej sprawie wczorajszy dziesięciogroszowcu ???
bo tylko ty leszczu bagienny - półgłówku nabierasz się na takie wodotryski. To tera sobie popleśniejesz, aż do 4 groli włącznie. A tera możemy merytorycznie : co z objęciem udziłów w Magma Films - zgodnie z celem zeszłorocznej emisji ? Tylko nie pitolić mi tu, że prawo międzynarodowe i procedury wymagają czasu, bo nie jestem leszczem bgiennym i nie łapią mnie mity.
Tak,tak, Masz racę, całkowitą rację. Zawsze ją miałeś , masz i będziesz ją miał. Jaki ja głupi byłem że cię nie słuchałem. Boże proszę cofnij czas.
I spraw żeby ten półgłówek w ogóle się nie urodził.
kiedy objęcie udziałów w Magma Films, kiedy sygnał o jakiejkolwiek procedurze prowadzonej przez visiona ?? qwerty daj odpowiedź, wykaż że się mylę zaliczając cię do leszczy bagiennych myślączych ogonem.
Zacznij palancie pisać w końcu pod jednym nick'iem a nie pogrywaj sobie tutaj z nami.
Naprawdę myślisz, że wszyscy twoi rozmówcy to półgłówki jakieś, że to ludzie którzy nie zauwarzają twoich bądź co bądź niezrozumiałych intryg.
Wyluzuj i odpóść, bo twoje pisanie to dla mnie przynajmniej (a myślę że dla prawdziwych akcjonariuszy również) jest jak grabienie wody.
Weź sobie różaniec do ręki, pedałuj szybko do kościoła i módl się o lepszy rozum.
zyga51, dałes się nabrać na tą umowę, frajerze?Haha! Nie rozumiesz że produkcja filmu trwa 2 lata ?Wtedy może odbije na 9 groszy, póki co sypia po 6 i zwalą na 4 .Miłego kiszenia przez dwa lata, buahaha!
cifuck skoro wyprodukowanie tego filmu zajmuje 2 lata, to zajrzyj do raportów i sprawdź kiedy Virtual Vision S.A. nabyła prawo własności do tego filmu oraz kiedy umowa o wykonanie będzie podpisana. Na razie mamy do czynienienia tylko i wyłącznie z propozycjami, nie mniej jednak zainteresowania jest i będzie.Wracając do twojego pytania czy jest ktoś w polsce kto podjął by się lub jest w stanie sprostać wymaganiom produkcyjnym to oczywiście że tak.