• NIE ODPOWIADAJCIE Autor: zyga51 [89.73.194.*]
    NIE ODPOWIADAJCIE TYM PSEUDO GRACZOM SZKODA SMIECIC FORUM JALOWYMI DYSKUSJAMI Z TYMI LUDZMI ONI NIGDY NIEZROZUMIEJA CO TO JEST METORYCZNA DYSKUSJA. POZDZDRAWIAM
  • Re: NIE ODPOWIADAJCIE Autor: ~Ciufik [83.12.186.*]
    Daj linka do posta w którym się odezwałeś merytorycznie.Nie ma?No co za zaskoczenie!
  • Re: NIE ODPOWIADAJCIE Autor: zyga51 [89.73.194.*]
    z takimi jak ty nie dyskutuje
    Bo nie masz nic do powiedzenia. Nie zastanawia Cie to że spółka dołuje od czterech lat. Jesteś święcie i bezzasadnie przekonany o trafności swojej inwestycji nie potrafiąc powiedzieć dlaczego miałaby niby być trafna. Nie kumas, że produkcja filmu tto minimum 2 lata (jśli mabyć w "zachodnie"jakości Wiesz, że musi być dobrze bo tak sobie wyśniłeś. Nie zastanawiająCię cele kolejnych emisji, ani razu nie wszedłeś na stroę firmy - jesteś tego typu inwestorem - Forumowm inwestorem.Żryj dalej!
  • Re: NIE ODPOWIADAJCIE Autor: zyga51 [89.73.194.*]
    idz pod krzyż i bron go to jest Wasz poziom
    Zyga zbieraj batona po 0,07 przecież to taka dobra cena!
  • Re: NIE ODPOWIADAJCIE Autor: ~444 [82.139.165.*]
    chcesz merytorycznie? - proszę bardzo: co z objęciem udziałów w Magma Films ? Zeszłoroczna emisja z prawem poboru była przeznaczona na ten cel.Co masz do powiedzenia w tej sprawie wczorajszy dziesięciogroszowcu ???
  • Re: NIE ODPOWIADAJCIE Autor: ~qwerty [79.190.192.*]
    3mu żeś się gnoju nie odzywał, jeden z drugim wtedy kiedy spółka mocno plusowała.
    spier........ć śmierdziele pod krzyż.
    bo tylko ty leszczu bagienny - półgłówku nabierasz się na takie wodotryski. To tera sobie popleśniejesz, aż do 4 groli włącznie. A tera możemy merytorycznie : co z objęciem udziłów w Magma Films - zgodnie z celem zeszłorocznej emisji ? Tylko nie pitolić mi tu, że prawo międzynarodowe i procedury wymagają czasu, bo nie jestem leszczem bgiennym i nie łapią mnie mity.
    Tak,tak, Masz racę, całkowitą rację. Zawsze ją miałeś , masz i będziesz ją miał. Jaki ja głupi byłem że cię nie słuchałem. Boże proszę cofnij czas.
    I spraw żeby ten półgłówek w ogóle się nie urodził.

Z Panem Bogiem.
    I co qwerty miło Ci się przez dwa dni na serduszku zrobiło. Dokupiłeś pewnie jeszcze za 10 groni. A teraz znowu gorzkie żale -tylko jak długo?
    kiedy objęcie udziałów w Magma Films, kiedy sygnał o jakiejkolwiek procedurze prowadzonej przez visiona ?? qwerty daj odpowiedź, wykaż że się mylę zaliczając cię do leszczy bagiennych myślączych ogonem.
    Zacznij palancie pisać w końcu pod jednym nick'iem a nie pogrywaj sobie tutaj z nami.
    Naprawdę myślisz, że wszyscy twoi rozmówcy to półgłówki jakieś, że to ludzie którzy nie zauwarzają twoich bądź co bądź niezrozumiałych intryg.
    Wyluzuj i odpóść, bo twoje pisanie to dla mnie przynajmniej (a myślę że dla prawdziwych akcjonariuszy również) jest jak grabienie wody.

Weź sobie różaniec do ręki, pedałuj szybko do kościoła i módl się o lepszy rozum.
  • Re: NIE ODPOWIADAJCIE Autor: ~III Świat [178.56.92.*]
    jak tam chłopcy kunika klakowcy... głaszczecie swoje pakieciki zakupione po 7,8,9,10 groni?..
    Zyga Qwerty dlaczego nie kupujecie?Ustawiliście się niżej inwestorzy od siedmiu bolesci?
  • Re: NIE ODPOWIADAJCIE Autor: ~cichy wielbiciel [188.47.56.*]
    cifuck człowieku z branży i nie tylko z branży... powiedz mi ile trwa wyprodukowanie pełnometrarzowego filmu?
    Wyprodukowanie takiego filmu na dobrym światwym poziomie trwa ok 2lat. A teraTy odpowiedz - czy jest jakaś firma wpolsce potrafiąca sprostać zadaniu?
  • Re: NIE ODPOWIADAJCIE Autor: ~ormo [79.190.35.*]
    zyga51, dałes się nabrać na tą umowę, frajerze?Haha! Nie rozumiesz że produkcja filmu trwa 2 lata ?Wtedy może odbije na 9 groszy, póki co sypia po 6 i zwalą na 4 .Miłego kiszenia przez dwa lata, buahaha!
  • Re: NIE ODPOWIADAJCIE Autor: ~cichy wielbiciel [188.47.56.*]
    cifuck skoro wyprodukowanie tego filmu zajmuje 2 lata, to zajrzyj do raportów i sprawdź kiedy Virtual Vision S.A. nabyła prawo własności do tego filmu oraz kiedy umowa o wykonanie będzie podpisana. Na razie mamy do czynienienia tylko i wyłącznie z propozycjami, nie mniej jednak zainteresowania jest i będzie.Wracając do twojego pytania czy jest ktoś w polsce kto podjął by się lub jest w stanie sprostać wymaganiom produkcyjnym to oczywiście że tak.
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.