Osoby, które teraz kupują akcje NicoGames, sami się ubierają. Do momentu wydania gry (marzec , może kwiecień 2011) nic w spółce nie wydarzy sie takiego, co miałoby wpływ na podciągnięcie kursu. Kurs będzie załamywał się pod własnym ciężarem i pod wpływem zniecierpliwionych, którzy liczyli na szybki zysk.
Ja sam kupię za 60 % kapitału walory, ale w styczniu i wam też to doradzam - 6 groszy!
teo ma sporo racji. Now e umowy o dystrybucje nic nie dadzą. Targi to targi, cóż to za nowinka? Żeby kurs wzrósł?
Myslcie trochę, teraz nie ma sensu kupować, chyba że się już kupiło po 12 groszy jak gienek odkurzacz :)
Dnia 2010-08-19 o godz. 16:05 ~rest napisał(a):
> Czekajcie spokojnie na 5 groszy, dzisiaj już po 8 sypali.
> Broń Boże teraz wchodzi, bo sami siebie ubierzecie.
to sie dopiero okaze z czasem....
kazdy zrobi jak uwaza...ja za ta smieszna cene na pewno nie oddam...
ale jak sami widzicie po 8 sypala tylko jakas ciemnota groszakami po 9 znowu kupowali...
jak mowilem konsolisacja 9-11
a potem w gore:)
Ilość naganiaczy na spadki z każdą chwilą rośnie, to znaczy że kończymy korektę. W styczniu będziesz brał, ale po 60 groszy ;-)
Wiadomo, że giełda dyskontuje pół roku do przodu.
Dodam jeszcze, że I kwartał kończy się w marcu.
coraz więcej wątków o NG zakładają osoby które tych akcji nie mają; wnioski nasuwają się same , tzn.ze przebierają nóżkami żeby kupić, no bo inaczej po co by zakładali wątki o spółce, którą by nie byli zainteresowani? Słusznie Wysoka średnia! im więcej naganiaczy na spadki,tym lepiej dla kursu :-)
Jeśli nie chcę kupować np. akcji PKOBP bo uważam, że następne dwa lata będą ciężkie dla tego banku i że jest za drogi, to nie zakładam wątków o pkobp i nie ślęczę przed kompem,żeby wypisywać jak to z pko jest żle ; ciąg logiczny pewnych intencji autorów jest dla mnie jasny i czytelny
pozdrawiam akcjonariuszy
No to teraz hiobowe wieści, też na deser, pojawił sie następny sypacz (po GoA):Zarząd Nicolas Games S.A. informuje, iż w dniu 19 sierpnia 2010 roku otrzymał zawiadomienie na podstawie art. 69 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych od Spółki SAF S.A. o zmniejszeniu przez nią stanu posiadanych akcji Nicolas Games SA w wyniku transakcji sprzedaży 210 000 akcji dokonanej w dniu 16 sierpnia 2010 roku.W konsekwencji transakcji, Spółka SAF S.A. zmniejszyła liczbę posiadanych akcji do 4 792 000 sztuk, które stanowią 4,97% kapitału zakładowego Emitenta i uprawniają do wykonywania 4 792 000 głosów na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy Nicolas Games S.A., co stanowi 4,97% głosów na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy.
SAF.PL
Firma windykacyjna. Odbierają swoją zapłatę.
Poza tym dzisiaj jest 20.08.2010 to może od 17.08 jakieś resztki jeszcze im zostały do upłynnienia.
Na NG to w sumie są 2 wyjścia - albo będzie po 1 zł albo po 1 gr. ;)
Teo ma rację. Cena 9 groszy jest zdecydowanie za wysoka. Poczekajcie miesiąc, ci , co sie teraz wachają czy wejśc.We wrześniu zaliczone będzie na trwale 7 groszy.
Nie kupujcie drogich akcji!Z 10 groszy teraz, w grudniu zostanie 6! Wtedy można kupić , nie teraz! Co wy robicie? Skazujecie sie na wielomiesięczną kiszonkę!
Ja opchnąłem swoje na podbitce, po 11 groszy,ubierając jakiegoś osiołka, hehe. Teraz czekam na 6 groszy i wchodzę, bo po wydaniu gry może byc podbicie nawet na 17 groszy!