Zgadza się robiłem ostatnio analize techniczną i też mi wychodzi 10zl. Czas pokaże czy do niej dojdziemy. Spółka jest mocna widać i prężnie się rozwijająca.
Proszę się nie sugerować moim postem nie stanowi żadnej rekomendacji.
10 będzie na sto procent potem szybka jazda na 15-18 z przystankiem na 12,- ale czy będzie przed wynikami jeszcze będzie jeszcze szansa(promocja) po 7,5 bo nie wiem czy już się ładować na maksa bo sadzę że po 10 będzie szybka jazda w klika dni i wolał bym tego nie przegapiać bo dojdzie tu sporo spekulantów jacy czekają tylko na okazję
to nie sugestia tylko pytanie czy jeszcze jedna korekta będzie poniżej emisji ?
Powiem ci adamanto, że ciężko powiedzieć jak się zachowa kurs. Jedne co widać to ze kurs idzie zgodnie z trendem, to można sobie naszkicować na wykresie (AT). Ja jestem przy 5.70 ladnych kilka miesięcy i przy dobrej okazji sobie kilka sztuk dokupuje. Wejdź sobie w ten link http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/notgpw/full/zlec_all?sp=4716&zl=V i zobaczysz ze z 30% ff nie ma akcji. Jak zacznie się jazda to nie będzie czego zbierać, bo co chwile będziesz miał widły, a dostawiając pkc będziesz windował kurs jeszcze wyżej. Więc ja za ciebie decyzji nie podejmę. Tylko amator giełdowy nie widzi w oponach potencjału, ale to trzeba chciec poczytac i pomyślec.
Mój post nie jest żadną rekomendacją i proszę sie nim nie sugerować przy kupnie bądź sprzedaży akcji spółki Oponeo.pl
ja jestem z tych co nie pracuja i maja czas obserwowac co sie dzieje na giełdzie..
obserwcja...
ostatni tydzien jestktos chetny na papier wali czasami drobnymi 500 i jak widzi ze zlecenie na S jest faktycznie znikome za chwile znika
nie mam pojecia co bedzie w tym tyg ja jestem z tych co sadza ze wyniki sa w cenie ale mnie to nie dotyczy mam czas bo mam papier i wiem ze nie oddam przed 20