nareszcie mozna zaobserwowac jak trzeba byc naiwnym leszczem i tak dac sie ubierac ale dobrze wam naiwne leszcze az milo popatrzec jak wam gira sie podwija nachalna leszczyna!!! a i jeszcze jedno podsypali leszczom zanete leszcz typowy myslal ze to finish korektya tu guzik!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dalej jazda w dol!!!!! TYLKO ZAPIĄC PASY I ZAOPATRZYC SIE DZISIAJ W MARKETACH W PAPMPERSY NA JUTRO BO BEDA WAM BARDZO PRZYDATNE BBBUUUUHHHAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAA
współczuję Ci że straciłeś na beefie... chciwość do tego doprowadza...
lepiej się przyznaj ile kapitału oddałeś :)) widzę straszny ból w twoich wypowiedziach... Ty straciłeś inni zarabiają :))))
Miało być tak. Kolega haha handluje pieluchami.Poznieważ słabo mu idzie szuka chętnych na pieluchy tu na forum.Życzę powodzenia.Ps zjadło mi pare liteek i tekst jakis taki dziwny
W dniu 26 sierpnia około godziny 16 zostanie podana do wiadomości niezwykle ciekawa informacja dotycząca najbliższej przyszłości beefsana. Informacja ta powinna pozytywnie wpłynąć na kurs spółki. Niestety nie znam szczegółów, ale źródło jest sprawdzone i wiarygodne.
I to jest właśnie bardzo dziwne, już mogą robić co chcą, a dodatkowo zwiększają swoje zaangażowanie, pozornie nie ma to sensu, ale gdy zastanowimy się nad tym to .........
ej...Z11.... nie pisz dalej... :-))) jakżeś tylko cos dziś skrobnął to kurs podkoczył... :-)))) mase ludzi możesz dziś newsem zawieść:-)))) być dobry polak:-))))pisz wspak...że gniot, że masakra... chłopaki to lubią:-))) to dla nich budujące...tylko potwierdza to co z kresek wywróżyli :-))))
a tak jak wzrośnie to co???? nuuuda Panie :-))) wąż spod kamienia nie syknie..., neon .... szpenio od ochrony ze swojej budki wartowniczej nie powie "a nie mówiłem", jeno Jony powie znów że obrocił ze 3 razy bo spodka nie domkło i że dziś kupił 160 k po 1,59, a ja tak leniwy jestem, że nawet nie będzie mi się chciało tych bajek sprawdzac:-))))
pisz ZENUŚ, proszę... będzie kicha :-))))) bardzo prosze:-))))) choćby wbrew temu co gały widzą:-)))))
w imię wyższego interesu społecznego Cię proszę:-)))))
Ale drgnęło nie dlatego, że ja tak napisałem, tylko z zupełnie innego powodu, ale masz rację nic dobrego z tego nie wyjdzie, nawet jak trochę podskoczy, to potem będzie ogromna zwałka, kto żyw niech ratuje się i ucieka póki czas, bo zostało już tylko kilkadziesiąt minut.
jak nie dziś to jutro... za tydzień... za miesiąc.... a tak wogóle, to przepraszam że zapytam, ale po co ci poznać "to info"? :-) co z nim zrobisz? statystyka wykazuje, że ok. 80% polaków nie rozumie czytanych treści ... haha...
jak mi udowodnisz po tym co przeczytałem w twoich postach, że jesteś inny?
po co więc chcesz poznać "to info" jak ograniczenia jakie narzuca ci twój własny umysł uniemożliwią jego zrozumienie? i to nie dlatego że ja tak twierdzę... tak twierdzi i PISA i OECD... i w tym wypadku zaufam wykresikom:-P
dla mnie to był fajny dzień... pośmiałem się trochę... zarobiłem co nieco...
stracił ten kto sprzedał poniżej ceny zakupu, zarobił ten co kupił poniżej ceny jutrzejszej i tyle :-)
a tu takie jakies stare info bo z 2009 roku ale mowa w nim ze beda chcieli zwiekszyc udzialy do 66% i takie tam dalej
"Podkarpacki Bank Spoldzielczy (PBS) is looking at increasing its 10% stake in Zaklady Miesne Beef-San SA, to 66%, which it later plans to sell to an investor from the meat sector. It is being speculated that among potential investors can be Zaklady Miesne Dobrowolscy (ZMD). It has been also reported that talks are going on regarding the sale of shares in a number of Beef-San's subsidiaries."
musi papier mocno się wytarł jak chcą od nowa emitować :-)
albo jest tak duże zapotrzebowanie... jak na "Czterech Pancernych i Psa"... co włączę TV: Polsat - "Czterej...",
TV4 - "Czterej...",
TVP2 - "Czterej",
TVN - "Czterej..."( nawet w wersji dla gejów - z różowymi napisami i cyfrowo uwypuklonymi ustami Janka)
Chwilowy przystanek podczas obsuwy do 1 zl. A leszcz lyka od razu. Emisje i wezwanie zobaczycie jak swinia niebo. Pamietajcie moje slowa, to info z samego zrodla. Haha
ale skąd ci do głowy przyszło, że ktoś tu czeka na emisję albo wezwanie?:-)mnie perspektywa emisji wręcz by odstraszyła :)to samo na kiego wezwanie? główny akcjonariusz ma 44% więc po co mu dodatkowe?wytłumacz proszę,jedyne na co czekam to na ten 1 zł, żeby zobaczyc niebo z twojego Kolego poziomu, ale to coraz bardziej niemożliwe
chyba żeby... :-)... może i leszczyk :-)))) ... najsampierw, wprzudy kupował jak rosło... nie zdążył sprzedać i teraz uśrednia żeby nie stracić :-)... ale wobec tego kto sprzedaje? :-))))