płynność jest słaba Moniko bo nikt nie chce Gierowskiemu oddawać akcji są one policzone i każda ze stron wie na czym stoi.tzw pat trwa ale nie ma się co dziwić, grupa inwestorów postawiła się kiedyś Gierowskiemu który chciał z niej zrobić wydmuszkę tzn wybrać browar i sprzedać komuś a spółkę zostawić z długami, nie udało to mu się i teraz na wszystkie sposoby próbuje szkodzić spółce, wykorzystuje swoje znajomości ( kiedyś dobrze obrabiał w tym temacie pewną minister od chyba prywatyzacji obecnie prezes dużego banku w polsce omotał ją sobie i okręcił wokół palca),także zawodowe( a co robił to wiem tylko nie mogę napisać).i to tyle w temacie.
ja napisalam tylko zespolka stracila moje zaufanie...byl czas ze zarobilam sporo...jak pisalam zostaly mi tylko pp...ktore wywale jeg weda do obrotu....a tak na marginesie wydaje mi sie ze pan G jak by chcial to i tak by wyciagnal akcje od leszczy podbijajac nawet kurs do 0,60 gr zeby miec wiekszy pakiet, ale widac ze i jemu tez nie zalezy, woli targac sie po sadach...ktos kiedys tu napisal daleko od spolek ktore sa powiazane z CYPREM. Pozdrawiam i zycze udanych iwestycji....a ja moze jestem w bledzie ale to przeciez moja kasa i ja decyduje.
tiaaa, tylko w wolnym obiegu akcji jest tyle co kot naplakal, nie za duzo by tego nabral a juz kurs by byl po 1zl , musial by caly FF zgarnac a i tak byloby malutko :)
nie sadzę żeby ktoś z grupy sprzedawał akcje gierowskiemu nie ma takiej opcji.jak są jakieś przesunięcia to wewnątrz grupy chodzi o to aby inni nie dokupili i to cała tajemnica.
to kolega moze mi napisze dlaczego jest tak slabe zainteresowanie papierami....ja przyznam sie nie mam ale obserwuje i dzienie moze jest 10 no moze troche wiecej tranzakcji ...nawet nie zalezy imn na kursie....wiec pytam co bedzie gdy do obiegu zostanie dopuszczone pp????
Czy kolejne porażki sądowe doprowadzą do paraliżu firmy? Nie można tego wykluczyć.to mi sie podoba....moja rada dal tego smiesznego zarzadu do piaskownic babki robic...a dla pozostalych nie szkoda wam kasy w to G... pakowac skoro inne spolki rosna
słabe zainteresowanie papierem wynika zapewne właśnie z zamieszania wokół spółki ale jak to się zakończy to nie wiem, szkoda spółki i akcjonariuszy ale żadna ze stron nie chce ustąpić i tyle.zeby nie było tu gierowskiego to byłoby o wiele lepiej , dopóki nie rozwiążą sporów a jest ich sporo to żaden inwestor strategiczny nie wejdzie do ppsu
i tak mozecie sie bujac pare lat...do posmiania mozna sobie poczytac o ich planachdo roku 2011 smiech na sali...no ale kto nie pozwolil mazyc...a tak na marginesie to jak pan G byl im potrzebny bo wladowal w te stodoly spora kase tobylo oki....ale widac za jak juz nie jest potrzebny to do sadu...niech cwaniaki zroba kolejne wezwanie i odkupa akcje od pana G za 2 zl
ja akcji nie mam kiedyś owszem więc nie mam tego problemu, a co do pana G to jeśli coś włożył to na pewno dla zmyłki bo skoro taki z niego dobry wujek to dlaczego chciał zniszczyć potem spółkę?bo chyba tak trzeba nazwać podejmowane potem działania.
tak masz racje...wiesz tylko szkoda mi tych ktory sie łakomia bo niby cena 049 - 0,51 i mysla ze to bardzo tanio...zal mi ich....nie ma co sie oszykiwac 1 zl jak tu zobacza to za pare lat...no ale jak kos nie potrafi szanowac kasy to jego decyzja...oczywiscie jak spolka predzj nie zbankrutuje... i tego bym chciala bo na Polskim rynku nie mam miejsca dla nieudacznikow