na mój gust zbierany. już po wyskoku w lipcu na 7.70 było widać że papier ma potencjał, ale potem opadł z sił tylko po to żeby taniej dopakować. teraz jest cisza na kwicie a to sprzyja wzrostom. po wczorajszym dniu myślę, że można dzisiaj zbliżyć się do 10zeta
Moska -myslę ,ze bedzie zbierał do 15 i wtedy oficjalny komunikat!
Miałem wyskoczyć przy 10 ale rewiduje w takim przypadku plany !
Jednak się pomyliłem myslałem ,ze to gruba ryba a to orzeł jak mówisz hehehehe
do 15 wystarczy jeden dzien, zobacz sobie caly arkusz zlecen sprzedazy, oczywiscie podrodze moga sie podpinac ludzie ktorych cena interesuje, jeszcze jest wei ktore kupowalo od lipki za 8 i 12 ale mysle ze ponizej 20 nie beda schodzic, zastanawia mnie gdzie jest 46 % udzialow kompapu, czyzby w rekach drobnych? 54% sie doliczylem, grand, lipka, wei, kpi i jeszce gosc ktorego nazwiska nie pamietam jeszcze, no i ciekawa sprawa z moska, czy faktycznie whodzi czy narazie rozmawiaja przy "dobrym winie"
to jest slaba reakcja-kurs juz wzrosl 40 pr.moska lum lipka moga stopniowo zenic-ale pozniej bedzie i tak -up-podobnie bylo na zastalu-po infie z moska-3zl-porot na 2.1-a dzis i tak 3,4.ale uwazajcie na moske-to szczwany lis
Dokładnie ! Jeśli to Moska zbierał to ma średnio po 8 zł wcześniej niż 100% nie wywali !
Teraz czekają kto im odda po 9-9,30 jak skończy się sypanie to znowu bedzie po 13% dziennie .a po skończeniu się okresu zamkniętego pownie będzie efekt winnego wieczoru i Moska kupi pakiecik od Lipki!ale to już powinna być 2-u cyfrówka!
CZYLI MIALEM RACJE-RANI INFO O PLOTKCH Z MOSKA-POD WYWALENIE-POD LOKALNY PODWOJNY SZCZYT -PO 9.45 I ZJAZD ALE BEZ OBRORU-MALYMI ILOSCIAMI-W DLUGIM TERMINIE BEDZIE OK.ALE OSTATNIO SILNIE ROSL- I PARA WYPAROWALA-PO PROSTU KOMPI MUSI ODPOCZAC.TAK TO WIDZE
powiem szczerze sila perelki mnie zadziwia-wydawalo sie rano ze slabnie-a tu prosze....zasada nr1-nie walczy sie z trendem-a ten tydzien temu sie zmienil.niektorzy czekaja jeszcze na 7...
zapraszam na nowy czat gieldowy ! strona www.nagpw.pl zaloguj sie i wskakuj na czat , zapraszamy tych poczatkujacych jak i tych z dluzszym stazem ! bedzie naprawde ciekawie do dziela odwiedz nas!