Podobno nie będzie wezwania bo już wszystkie akcje są w ich rękach - po ostatnich wzrostach. Jest tak gorąco w interesie, że brali na pniu wszystko od 0,30 do 1,95.
Sami widzieliście ostatnio. Jeszcze chwila, jeszcze dwie i Beefsan niczym elek będzie po 100 zł
;) ;) ;)
widzisz bo problem jest w tym ze jak by dokupowali albo ktos inny skupował to max 4,5 % bo powyzej musiałby to ogłosic a skoro cisza była i jest...... to cos podejrzanego sie szykuje
Z tym ogłosić czy nie jest tyle sposobów i nie patrzyłbym na to. Natomiast zarząd wyraził zdziwienie temu co się dzieje ostatnio na parkiecie (gdzieś to było napisane). Myślę, że od połowy września mamy Beefsana z 50% rabatem.
napisza cos dobrego wtedy kiedy napełnia wory do konca....oznajmia wyzszy udział niz 5%... zeby ludzie podbijali kurs... oczywiscie sytuacja techniczna tez ma byc sprzyjajaca..narazie to wezwanie nie spełniłoby swojego przekazu do konca bo troche paniki jest tutaj... a oto im napewno nie chodzi... tez chca zarobic :) no nie wiem troche mam mieszane uczucia co do tego waloru :/
poprzednie wezwanie jak chyba pamietasz tez bylo sporo ponizej kursu aktualnego... i co z tego wyniklo? nie pamietam ile zebrali ale chyba bylo tego niewiele
widze ze baniak bardzo z sensem napisal co wiedzial.... folklor nie wyginal
a kurs oczywiscie ja tez nie spodziewalem sie tak gwaltownych wzrostow i pewnie byloby lepiej stabilnie do gory ale... ja i tak mam horyzont inwestycji nieco dluzszy niz kilka tygodni bo podobaja mi sie pomysly PBS'a a i kilkakrotnie juz doswiadczylem ze z braku cierpliwosci ominely mnie pokazne zyski a zabawa zczescia pakietu mi jakos nie wychodzi
Po pierwsze -co to za domysly o wezwaniu? Dlaczego mieli by oglaszac wezwanie? Przeciez PBS ma kontrole nad BEEFSANEM bez pakietu wiekszosciowego.
Po drugie - po co im emisja? Maja silnego udzialowca.
Po trzecie - prawdopodobnie przyszla tu ekipa spekulantow i zrobili to co na innych spolkach typu Karen, Komputronik.