• tylko spokojnie Autor: piota1972 [87.206.88.*]
    SAMI sprzedajecie a póżnie płaczecie.Tak jak pisałem i dalej bede pisal to dopiero poczatek tej spółki i jej wzrostów.tez pisałem ze moze byc korekta.Dalej kupują,bedzie dobrze.
  • Re: tylko spokojnie Autor: ~ss [109.233.88.*]
    jakies fakty, a nie że to poczatek, dlaczego ma rosnac ??
  • Re: tylko spokojnie Autor: piota1972 [87.206.88.*]
    Tu na forum jest tak.Jak rosnie to wychwalacie pod niebiosy,mała korekta to juz płacz.Spółka sie rozwija a jej perepektywy bardzo dobre.Kazdy ma tez swój rozum,jesli uwazacie ze zła spółka to sprzedawajcie.Popatrz na cała sesje otwarcie lekko na minusie juz panika,sami oddajecie.Trzeba pamietac ze cały czas kupuja.
  • Re: tylko spokojnie Autor: ~marre [85.238.204.*]
    ss... zadajesz glupie pytania, poczytaj troche informacji to sie dowiesz dlaczego poczatek tej spolki i dlaczego uroslo i pewnie urosnie
    jak sie troche wysilisz to nic Ci nie zaszkodzi a moze nie bedziesz zalowal
  • Re: tylko spokojnie Autor: ~marre [85.238.204.*]
    kilku sie dzisiaj przyznalo ze dolozylo do pieca i to jeszcze miedzy 1,65-1,75 to co sie tu dziwic spadkom? inni poustawiali SL'e i im sie zrealizowaly ale i tak niezle skonczylismy
  • Re: tylko spokojnie Autor: piota1972 [87.206.88.*]
    Tak własnie sami oddaja,SPOKOJNIE jeszcze zobaczycie.
  • Re: tylko spokojnie Autor: ~ss [109.233.88.*]
    ja wiem dlaczego urosło z 30 gr, na 1,7 - prawie 500% (
    wycena dość duża akcji nawet jak na tą "nowa branżę" działalności :):cena / wartość księgowa 6.12

• Re: tylko spokojnie Autor: ~re [83.10.57.*]
    nie liczcie na cuda w piatek pisalem ze po takim wzroscie bedzie korekta 20 v 30%

to normalne jest pozniej moze dale isc w gore ale wolniej wiec nie gadac glupot tylko czekac cierpliwie bo spasc musi kij ma dwa konce
  • Re: tylko spokojnie Autor: ~Jony [80.51.44.*]
    ja bym juz nie był takim optymista - jezeli korekta to własnie to teraz to nie napewno 20- 30% tylko az 60% zniesienia całej fali wzrostowej :)

a tak na marginesie to duza konsolidacja była na 1,18 i tam chyba zmierza kurs po czym bedzie wezwanie do akcji i iskra

ewentualnie 1,5 bedzie punktem zwrotnym :) ale pozyje sie zobaczy...

• Re: tylko spokojnie Autor: ~marre [188.126.85.*]
    Johny to ustaw sie tam i czekaj bo pewnie juz nie masz akcji... juz od 60gr co niektorzy zaklinali papier na spadki a rynek niestety co innego robil
    jeszcze na pewno ktos znajdzie sie do sprzedazy ale czy juz tak jak dzis?
    spokojnie nie martw sie o mnie ja miałem je od 0,26 gr i sprzedałem po 1,92 bo wiedziałem ze cos sie dzieje....teraz to jest wielki miz masz duzo doradców a kurs troche niepewny....poczekam co dalej bedzie :)

spodziewałem sie 2,84 ale narazie to troche dalsza odległosc :)

wiec prosze nie doradzaj mi .... co dobre dla mnie a co nie niczego nie załuje a jak bedzie ta korekta 30% to super załaduje sie na nowo :D

pozdrawiam
    no i widzisz, sprzedales i co innego nawijasz
    czekaj gdzie chcesz tylko nie pisz pewnych rzeczy skoro juz nie posiadasz akcji bo widac ze naganiasz na spadki
    a czy kupisz czy nie mnie to nie interesuje
    nikogo nie naganiam nikomu nic nie doradzam bo doradztwo kosztuje.... widze poprostu ze cos jest nie tak ( tak jak ten dzisiejszy fixing)...

robisz co chcesz mnie to nic nie obchodzi... ja tylko martwie sie o swoja kase... :)

pozdrawiam
    sami sie czasami przyczyniamy do nastepstw pewnych decyzji ustawiajac np. SL'a bo ma to swoje dobre ale i zle strony
    ktorz to wie jakby sie to potoczylo gdyby nie SL'e pewnych osob ponizej 1,7
  • Re: tylko spokojnie Autor: ~kajman [82.10.55.*]
    moim skromnym zdaniem jutro w gore , godzinowy tak pokazuje
  • Re: tylko spokojnie Autor: ~DANGER [213.251.189.*]
    Nie słuchajcie tego pioty, to leszcz. Jak befsan zaliczył pewnego dnia wyskok i kosztował już powyżej 1zł to skomlał i pytał co to za spółka i czy warto wejść.

Teraz zakłada codziennie wątki i udaje, że jest wielkim specem giełdy W spółkę wszedł typowo po leszczowemu jak zobaczył, że czasie pewnej sesji było +20%.

A gdzie był jak Bef kosztował 30-50 groszy? O rady pytajcie tych, którzy znają spółkę od dawna.
    wiesz cos to pisz i tyle, podziel sie z innymi

a to kto kiedy kupil to tylko jego indywidualna sprawa bo jak wzrosnie to tez ktos bedzie kupywal bedziesz wtedy mowil o kims zle?? jakies dziwne podejscie
[x]
PBSFINANSE -4,84% 0,59 2025-11-07 15:24:00
2025-09-30
Wyniki finansowe
2025-09-25
Informacja o przetargu
2025-07-14
Obwieszczenie o przetargu.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać