SAMI sprzedajecie a póżnie płaczecie.Tak jak pisałem i dalej bede pisal to dopiero poczatek tej spółki i jej wzrostów.tez pisałem ze moze byc korekta.Dalej kupują,bedzie dobrze.
Tu na forum jest tak.Jak rosnie to wychwalacie pod niebiosy,mała korekta to juz płacz.Spółka sie rozwija a jej perepektywy bardzo dobre.Kazdy ma tez swój rozum,jesli uwazacie ze zła spółka to sprzedawajcie.Popatrz na cała sesje otwarcie lekko na minusie juz panika,sami oddajecie.Trzeba pamietac ze cały czas kupuja.
ss... zadajesz glupie pytania, poczytaj troche informacji to sie dowiesz dlaczego poczatek tej spolki i dlaczego uroslo i pewnie urosnie
jak sie troche wysilisz to nic Ci nie zaszkodzi a moze nie bedziesz zalowal
kilku sie dzisiaj przyznalo ze dolozylo do pieca i to jeszcze miedzy 1,65-1,75 to co sie tu dziwic spadkom? inni poustawiali SL'e i im sie zrealizowaly ale i tak niezle skonczylismy
ja wiem dlaczego urosło z 30 gr, na 1,7 - prawie 500% (
wycena dość duża akcji nawet jak na tą "nowa branżę" działalności :):cena / wartość księgowa 6.12
Johny to ustaw sie tam i czekaj bo pewnie juz nie masz akcji... juz od 60gr co niektorzy zaklinali papier na spadki a rynek niestety co innego robil
jeszcze na pewno ktos znajdzie sie do sprzedazy ale czy juz tak jak dzis?
spokojnie nie martw sie o mnie ja miałem je od 0,26 gr i sprzedałem po 1,92 bo wiedziałem ze cos sie dzieje....teraz to jest wielki miz masz duzo doradców a kurs troche niepewny....poczekam co dalej bedzie :)
spodziewałem sie 2,84 ale narazie to troche dalsza odległosc :)
wiec prosze nie doradzaj mi .... co dobre dla mnie a co nie niczego nie załuje a jak bedzie ta korekta 30% to super załaduje sie na nowo :D
no i widzisz, sprzedales i co innego nawijasz
czekaj gdzie chcesz tylko nie pisz pewnych rzeczy skoro juz nie posiadasz akcji bo widac ze naganiasz na spadki
a czy kupisz czy nie mnie to nie interesuje
sami sie czasami przyczyniamy do nastepstw pewnych decyzji ustawiajac np. SL'a bo ma to swoje dobre ale i zle strony
ktorz to wie jakby sie to potoczylo gdyby nie SL'e pewnych osob ponizej 1,7
Nie słuchajcie tego pioty, to leszcz. Jak befsan zaliczył pewnego dnia wyskok i kosztował już powyżej 1zł to skomlał i pytał co to za spółka i czy warto wejść.
Teraz zakłada codziennie wątki i udaje, że jest wielkim specem giełdy W spółkę wszedł typowo po leszczowemu jak zobaczył, że czasie pewnej sesji było +20%.
A gdzie był jak Bef kosztował 30-50 groszy? O rady pytajcie tych, którzy znają spółkę od dawna.
a to kto kiedy kupil to tylko jego indywidualna sprawa bo jak wzrosnie to tez ktos bedzie kupywal bedziesz wtedy mowil o kims zle?? jakies dziwne podejscie