.... może się to kompletnie od jutra nie opłacać.
Jeśli komuś zależy na 2-5 groszach to gratuluję.... od jutra powinien być powolny wzrost akcji.
Moim zdaniem gra nie warta świeczki a przed wyrokiem może stać już bardzo wysoko.
Tak kolego, ale widzisz jaki jest potencjał.
Wyobraź sobie jaki będzie wzrost jak układ stanie się faktem a że stanie to wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to !!!! Potrzebny był czas aby dokupić znaczne pakiety.
Jeśli sądzisz, że sędzia z urlopu wrócił aby jakiś tam śmiesznuy Techmex podgonić do przodu to sądzę, że się mylisz.
Najblizsze dni pokażą, moim zdaniem powinno rosnąć gdyż wchodzimy na wyższy poziom uratowania firmy !
Jeśli obserwowaliście ostatnie sesje to widać było wyraźnie, że ktoś ma spore checi skupu tych akcji... tutaj ewidętnie toczy się gra z wiedzą o firmie której my niestety nie mamy.
... i jeszcze jedno - pomyślcie sami - potwierdziło się dzisiaj, że zwrotka się znalazła i nikt tak na prawdę nie chce upadłości Techa. Biegły to formalność jeśli będzie chętny na zakup firmy. Spójżcie na Karen jaki tam jest dzisiaj wynik i w ostatnich dniach.
Wg mnie od jutra będzie następował powolny, kontrolowany skup akcji i walka toczy się tutaj o SCOR....
Oj, Greg, nie wierzysz w to co piszesz.Ja zrobiłem tak: kupiłem dziś po 1,70 , opchnąłem po 1,98.Głupotą byłoby nie wyjśc w tym momencie.Teraz kurs osuwac się będzie powoli w rejon 1,50 aż do czasu posiedzenia sądu. Inaczej byc nie może. Po drodze będzie można trochę pospekulowac. Pozdrawiam DT
Witam, wierzę kolego w to co piszę bo analizuję całą sytuację. Tak jak pisałem do końca tygodnia zobaczymy jaki jest kierunek.
Gratuluję wyczucia kursu - nie chciałem tego ryzyka gdyż patrzę na finał całej sprawy.
Ustawiłem się jeszcze teraz po 1,75 i 1,74 ale wątpię że dokupię.
Jeszcze dzisiaj mógłbym spokojnie sprzedaż z zyskiem gdyż wszedło po 1,34 i 1,44 ale nie zrobię tego bo moze to odskoczyć wkrótce znacznie.