wprowadzający większości w błąd a informujący iż jest ugoda...? przecież tam nie było ani obelg ani wulgaryzmu? - wnioski sobie sami wysnujcie, bez komentarza
za manipulacje kursem dziisiaj ktos musi ponisic odpowiedzialnosc,
gdzie sa ci co pisali o ugodzie i ukladzie, niektorzy zaczeli gratulowac na wzajem..
to bylo przypadek?
mysle ze nie
może należy również i bankiera podać do KNF i tyle, odchodzę z tego padołu, już kiedyś słyszałem iż działają tutaj na tym portalu szajki naciągaczy powiązanych z spekulacyjnymi spółkami, bez odbioru a KNF i tam nas będzie miała w d... i tak, proste, samo życie w RP
Trzy tygodnie temu /chyba/ mialem do czynienia z podobna sytuacja.Akurat siedzialem na forum jednej ze spolek i co jakis czas odswiezalem strone.Nagle patrze, ciekawy temat gosc poruszyl.Wpis byl eszcze cieply.Daje odsiwiez a tu nie ma wpisu.Pisze gdzie jest utworzony przez goscia watek i niestety nie moge nic wyslac bo zostalem zablokowany.
???
Tematy mysle drazliwe dla danej sytuacji i spolki sa od razu usuwane.???
założyłem dzisiaj wątek "spokojnie" w odpowiedzi na cytuję " chyba już wiedzą - zaczęli wywalać". Około 11.00. napisałem spokojnie czekamy, spokojnie czekamy jeszcze przyjdzie czas na sprzedaż papieru !
Wątek zaginął w bezkresnym oceanie forum - był widoczny dosłownie kilka minut. Zastanawia mnie to w kontekście Waszych wpisów. Pozdrawiam Żuk.