stary rwiesz argumentami że aż grubo. nie no bez pardonu przekonałeś mnie tylko nie wiem do czego... musisz się określić konstanty czy mam wywalać czy zbierać?
już dziś na koniec sesji było widać, że spekuła chciała spuścić 1.6 mln papiera po 8 grochów, choć wcześniej próbowała to wtrynić naiwniakom po 9 grochali. Kończy się krótkie lato na VIV... Wraca epoka lodowcowa... Jutro będzie wywalanie...
komuszek ma starer metody badawcze, oczywiście nie zauważył, ze najpierw ktoś ustawił zlecenie na K na 2.000.000 szt!!! a potem próbowali zbić kurs, dziwne, że jak tak bardzo chcieli zbić nie poróbowali spuszczac po 8 gr, czekało tam ponad 200 koła akcjipewnie z rańca nie będzie tych batoników po 8
nie załapałes się po 6 i 7 gr to czekaj dalejjeszcze dwa tygodnie temu pisałeś o 2 gr trochę ci się prognoza rozjechała z realiamio nasza kase nie musisz sie martwić damy radęjednak tutaj ktoś grubszy od nas zainwestował pieniądze
raz jeszcze powtórze to co mówie od jakiegos czasu, kazdy ma okreslony horyzont inwestycyjny, nie mozna zabronic leszczom radochy ze ugrali grosz na VIsion, bo nie o takich % tutuj mówimy. No ale cóz nie do kazdego to trafia
nrd to, że zmieniasz nick nie znaczy, żenie zmieniasz IP nie zachowuj się jak dzieciak nie znasz się na giełdzie to daj sobie spokój, gdyby chcieli puszczać to by puszczali nniżej, to stara gra pod leszczy, które wystraszone oddadzą ze stratąale nic z tegow końcówce ktoś położył na podaży spore pakiety by zbić kurs na 7 gr i się nie udało, po 8 gr dziwne, że nie chciał sprzedawać co?
wielomilionowe zyski z takiego filmu to normadla takiej spółki to wycena razy kilkanascie do góryobecne c/wk to 0,6naganiacze w formiea tymczasem na stooqu awansujemy co raz bardziejzainteresowanie rośnie z godziny na godzinę
według mnie ta podaż jest sztucznie ustawiana i w przypadku zbliżania się popytu zacznie uciekać w popłochuktoś tu zbiera a nie sprzedajenajniżej wyceniana spółka c/wk = 0,6
sama dotacja dla firmy ze spifu to 2 mln zł a oni na prawdę kasy nie rozrzucają na prawo i lewo, ale dla NRD vel ... to też żaden argumentdla niego nawet to, że niedoszły zdobywca Oskara Tomasz Bagińskichciał zostać kooproducentem i jednym z dystrybutorów tej produkcji to równiez żaden argumentale spoko niech czeka na 6 gr, odleżyn się nabawi