• super obroty dziś... Autor: ~izk [79.163.196.*]
    niech grubasy grają ze sobą bo parkiet główny się oddala....tak panie prezesie jest jak robi się emisję i nie obejmuje akcji to jest działanie na szkodę spółki naszej spółki....
  • Re: super obroty dziś... Autor: ~Andre [78.8.176.*]
    Naganiasz na spadki.
    Znaczy że ich nie będzie.

Moglibyśmy pogadać merytorycznie. Ale nie ma sprawy - możemy też tak.

pozdro
  • Re: super obroty dziś... Autor: ~inwestor z k(l)asą [79.163.196.*]
    zobacz moje wcześniejsze posty - siedzę tu pół roku znam spółkę na wylot, zresztą szkoda gadać zamrażalka pozdrawiam i zazdroszczę optymizmu
    PIENIĄDZ KTÓRY NIE PRACUJE -PSUJE SIĘ
  • Re: super obroty dziś... Autor: ~Andre [10.30.97.*]
    Sorka za brak polskich znakow - awaria.

Kazdy kij ma dwa konce. Pieniadz sie moze i psuje, ale tez nie ucieka. Ja jestem z ta spolka od samego poczatku. od pierwszej emisji po 2.3pln za akcje - niezly hardcore przezylem...

Na niektorych akcjach zarabiam na innych trace. Stracilem duzo na ZNTK Lapy i duzo zyskalem na AtonHT. Duzo wtopilem na lugu i troche odzyskalem w tym roku.

Lug to fundamentalnie dobra spola i juz niedlugo da zarobic. W tej chwili jest poteznie przeceniona i spokojnie czeka na swoj czas. badz pewny ze jest uwaznie i czujnie obserwowana przez duza liczbe ludzi i spory kapital. W tej chwili toczy sie gra o to czy jeszcze jeden lub dwa grosze uda sie sciagnac kurs w dol. kazdy grosz to 5 % zysku pozniej. A 5% to bardzo duzo.

Uwazam ze nic nie dzieje sie przez przypadek. Zle obchodzenie sie z malymi inwestorami i rownoczesne angazowanie sie instytucji finansowych w spolke cos znaczy.

pozdro
  • Re: super obroty dziś... Autor: ~izk [79.163.239.*]
    zobacz ile te I N S T Y T U C J E WYWALIŁY KASy na te akcje - grosze najlepiej że na wza ich nie ma tak się interesują oj ludzka naiwność...
  • Re: super obroty dziś... Autor: wegetarianin [83.31.114.*]
    niedlugo kotyrakty na oswietlenie stadonuf mega zyskciory w droce yoł man ! bez żalu
  • Re: super obroty dziś... Autor: ~izk [79.163.226.*]
    pożyj...yemy zobaczym
[x]
LUG -2,86% 1,36 2026-05-19 11:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.