nie chciałbym was denerwować .... ale wydaje mi się że to koniec... tak naprawdę to wszyscy tu wiedzą że te całe wzrosty są niczym nieuzasadnione. Nigdy nie naganiam na spadki itp. ale zalecam wam rozwagę, uważajcie
pozdrawiam
wazne jest wlasne przekonanie i nie dac poniesc sie emocjom i ruszyc jak stado, ja uwazam ze to poczatek czegos nowego na tej spolce prowadzonej przez PBS a kurs powinien stabilnie rosnac
Dnia 2010-08-17 o godz. 11:30 ~marre napisał(a):
> jakby podali jakies fajne info to nie mialbym nic przeciwko
> :D
info?,a niby jakie?,że sanepid ma wątpliwości do stanu budynków...dotyczące dalszej działalności?,ty się lepiej módl by na groszówki nie zleciało ponownie...,widział Ktoś kiedyś jak wygląda ubojnia bydła od środka?,z chlewa zrobić garaż to jest niezły wyczyn,z ubojni zrobić bank...to już jest parodia.
Dnia 2010-08-17 o godz. 20:34 ~marre napisał(a):
> czlowieku zamilcz jak nie masz nic sensnego do napisania bo
> piszesz takie bzdury ze nawet calosci nie przeczytalem
koleś,sensownie to napisałem,a że dopiero teraz przejrzałeś na oczy i już nawet czytać nie potrafisz do końca...to mnie nie dziwi,było trzeba leszczu brać po 30groni,a nie teraz jak zrobią akcję podobną do petrola,z 42 na 10,wiesz ilu frajerów się na to złapie?...zanim na groszówki znów wejdzie?...sporo...bardzo sporo.
a co Ty takiego sensownego napisales? o oborach???
czy ja napisalem niewyraznie? nie masz akcji nie potrafisz z sensem napisac to sie nie udzielaj bo szkoda Twojego czasu, a po ile kupowalem to Ty nie musisz wiedziec
idz naganiac tam gdzie masz akcje na kupno sprzedaz na co chcesz i nie martw sie o innych kase bo nie Twoj w tym interes
Dnia 2010-08-17 o godz. 21:06 ~hehe napisał(a):
> i balon zaczyna pękać ;)
balon to bardzo delikatnie określone,szkoda mi tylko głupich leszczy...jest tyle spółek niedowartościowanych jak sanwil,projprzem,advadis,victoria,jupiter i wiele innych,już petrol jest bardziej cenowo wiarygodny niż beefsan z obecną wyceną i sześciokrotnym przewartościowaniem księgowym papiera,a zresztą...jak są idioci to niech dają się ubierać,dyskretnie ostrzegałem w niedzielę...,na groszówki za dwa trzy dni nie spadnie,ale po zakończonej realizacji zysków,tam się jeszcze znajdzie...no bo ile może kosztować akcja warta 31 gronie księgowo?
Dnia 2010-08-17 o godz. 21:28 ~marre napisał(a):
> to idz na te spolki po co tracisz czas udzielajac sie na
> Twoim zdaniem "balonie"
normalnie nie
> rozumiem takich ludzi
bo na GPW zarabia 20% ludzi,80% traci...i jakoś tej większości żal mi się zrobiło...dlatego kolego,swoje powiedziałem,kupujcie beefsana,choć już nawet nie musicie...im już wystarczy by go dołować za dobrą kasę,teraz łapcie raczej spadające noże,dobranoc.
Dnia 2010-08-18 o godz. 11:33 ~marre napisał(a):
> dobre :) okazja na zakupy przylacz sie a moze cos zarobisz
> w koncu
qrwa,przestań...równie dobrze mógł bym kasę przez okno wyjebać,i wolał bym tą opcję drugą,bo Ktoś by to spożytkował...a pseudo bankowi w pomieszczeniu po ubojni...tej satysfakcji nie dam.