trudno powiedziec wygląda to na robienie korekty na siłę wczoraj papier jakoś się trzymał i był wyraźnie zbierany sądze że będzie dużo wyżej tyle że muszą postraszyc nerwowych
jak tak mali beda sypac to na widlach sie oprzemy, a pozniej beda odkupywac wyzej w pospiechu
czemu tak zawsze jest? sprzedaja jeden przez drugiego i odwrotnie
ja wyskoczyłem na stoplossie na 1.81 (na BEF gram od 1.23) i już zacząłem sobie pluć w brodę że mnie wypięło... szczęście głupiego :D, przydała by się jednak większa wiedza o AT :(
teraz się tylko zastanawiam czy odkupić taniej czy to po prostu bańka pękła
mnie już nie ma, przyznaję się bez bicia - stacja końcowa to było 1,71 rzut na taśmę przed widłami...nie wykluczone że wejde za jakiś czas.
Ta spółka to będzie potęga ale teraz czas na odpoczynek po szalonych wzrostach.
Dnia 2010-08-17 o godz. 11:44 prezes9 napisał(a):
> mnie już nie ma, przyznaję się bez bicia - stacja końcowa
> to było 1,71 rzut na taśmę przed widłami...nie wykluczone
> że wejde za jakiś czas.
Ta spółka to będzie potęga ale
> teraz czas na odpoczynek po szalonych wzrostach.
Pozdr
Prezesie a my na Ciebie tak liczyliśmy.Trzeba było wyłączyć prąd w mieszkaniu iść na spacer lub rower -- przyjechać o godzinie 15,30 i wtedy podejmować decyzję.Emocje są złym doradcą.
oj prezes9, zamiast bylo sprzedawac wczoraj czy wczesniej to Ty jak leszcz podlaczyles sie do zjazdu czego mamy skutki
pamietaj cierpliwi dostaja najwiecej!
może macie racje a może wejdę znowu po 1,44 :) i tak wszedłem o jakieś 300% za późno nie mogłem sobie pozwolic na strate kapitału...bez przesady ta zwała to na pewno nie moja sprawka ;)
Wam się nie dziwie że nie panikujecie jak się ma cene zakupu ponizej 1 pln można spac spokojnie
tu nie chodzi o cene zakupu (czy ja kupilem nizej czy wyzej kazdy traci jak sa spadki, no moze mnie boli mniej) chodzi o to sie widzi w przyszlosci, ja nie inwestuje pod AT ja widze tu cos wiecej co prowadzi PBS
sam nie zrobiles zwaly ale Ci wszyscy co sie z Toba podlaczyli zawsze ludzie jakos rzucaja sie na do sprzedazy w panice
Mark Ty się nie śmiej bo pod koniec sesji naprawde możemy poczuc się jak leszcze ta spółka jest nieprzewidywalna :)
Na pewno wsiadam jak zobacze trwale przebite 2 pln nawet nieco pomogę i zobaczymy czy utrzymają....
jak na razie to szacun dla tych co trzymają