Stowarzyszenie ma stronę; www.sii.org.pl
Co do członkostwa to jestem jego członkiem, nie trzeba mieć żadnych akcji, żeby się zapisać, korzystać za to można z różnych szkoleń, porad. Co do zawiązanego porozumienia dotyczącego Techmexu to dowiedziałam się o nim poza stowarzyszeniem (mimo, że jestem członkiem i posiadaczem akcji Techmex), ze stron informacyjnych. Nie wiem nic o tym czy można do porozumienia przystąpić i na jakich zasadach.
DZIEKI - moze sobie poradze - smierdzi mi to wszystko czytalem na forum - o sadach w B Bialej -potrafili oddac kamienice prywatnej osobie z Izraela nie sprawdzajac na jakiej prawnej podstawie zostal wlascicielem - bo list spisany w szpitalu bez notariusza po hebrajsku powinien byc chociaz przetlumaczony -nie mowiac o sprawdzeniu przez nasze sluzby - skarb panstwa wyremontowal kamienice dwa tygodnie przed pojawieniem sie rzekomego spadkobiercy - Program JAWOROWICZ
JAK TAKIE RZECZY DZIEJA SIE W BIELSKICH SADACH TO CO MY WSKURAMY W TECHMEKSIE
sory za wywod POZDRAWIAM
najlepiej bedzie ja sie skontaktujesz z Wielgusem ... powyzej masz link do parkietu, zakladaja ze mozna sie dopisywac wiec trzeba ustalic tylko ile trzeba miec akcji.