Pewnie dlatego , z uwagi na te niezaksięgowane przychody , które maja być zaksięgowane HEF leci na mordę od prawie sześciu miesięcy??? Nie??? Ogarnij się trochę i pomyśl.
Ponoć miałes skończyc przygodę z forum Bankiera:) Ale jak widać każdy ma swoją politykę, lepiej pisać te same bzdury na dwóch forach. Chłopie skończ to naganianie na spadki. Pisaleś ze grasz juz tyle lat to chyba wiesz ze giełda wyprzedza takie raporty. Dosadnie jak dla mnie raport jest w cenie. Jeżeli sądzileś że wykażą jakieś wzrost przychodów albo zyski to albo jesteś naiwny albo nie śledzisz spółki. Co mieli to zaksięgowali już dawno tak jak sami piszą w raporcie nowych zleceń nie bylo bo sytuacja jest marna i to każdy wie. Jak okiem sięgnąć w każdej branży jest marnie ze zleceniami i sprzedaza. To że maja kilka ciekawych umów w realizacji, które zapadają na trzeci kwartał, a cześć zapada na I kwartał 2011 to chyba też doczytałeś. Tak więc jak wykaża taki sam wzrost przychodow i w koncu jakies zyski to wtedy juz bedzie raczej za pozno na kupno akcji. No i jeszcze ten regulowany split, który ciągnie się jak guma w gaciach. Wiesz co sądze zreszta pisales chyba o tym ze sie wysypałes kolo 20-19 i teraz liczysz żę ktos z niecierpliwych ci nasypie:). Twoja wola, ale przestan pisac te dramaty o groszówkach.
Fakt jest taki że jakby sterujący chciał to 10 złotych to już dawno moglismy mieć. Ten co zbierał pokaznie pakiety też chyba nie jest zainteresowany aż tak drastycznym zbiciem kursu bo w końcu dojdzie do tego że sam nie zarobi a wyjdzie może na zero. Nie lubie obłudy a od ciebie niestety nia wieje jak zreszta od wieksząści forumowicz.
Zamiast tyle pisać lepiej patrz i ucz się!!! Jak mówił klasyk " Pójdź dziecię a ja Cię uczyć każę"!!! Jak na razie to cały czas na moje idzie i.... niestety iść będzie. A skąd wiesz , że 3Q10 nie będzie jeszcze gorszy od 2Q10. No bo niby dlaczego miałby być lepszy???
Strzępisz język, jak papier taki beznadziejny to po co siedzisz i wypisujesz te wszystkie posty:) Oszusta wyczuć na kilometr. Nie podoba ci się kup sobie inny i przestań ludziom wode z mózgu robić. Może niektórzy się przestraszą i coś ci skapnie.
No właśnie, baniaku pusty, kręcisz się tu i czaisz na tanie akcje jak hiena jakaś. Po co i one skoro spółka w/g ciebie jest be? Skoro sprzedałeś i chcesz odkupić to bierz po 20 bo ci nikt taniej perełki nie odda, albo zostań z ręką w nocniku.