no więc właśnie nie znam stomatologa który by nie wyciągał z własnego gabinetu jednoosobowego mniej niż 20000/mc świeżaki po studiach potrafią wyciągnąć na etacie i prowizji(%) min 5000zł gabinety które robią też chirurgię to ok 40000/mc
Nie wejdą żadne kasy fiskalne przed wyborami do parlamentu, platforma straciła by swój elektorat, gdyby się na to zgodziła. Jeszcze mają na luzie 2 lata dojenia lekarze.
wycenianie tej spółki nie ma sensu to,ze jest narazie g warta to oczywiste -liczy się plan na biznes który jeszcze nie funkcjonuje istnienie 1-3 placówek na giełdzie jest bez sensu ,wprowadzili to na NC po to by otworzyć sieć w Polsce i tego się trzymajmy nie musi to być 200 gabinetów już 50 dobrze prosperujących klink będzie przynosiło satysfakcjonujące dochody wg mnie 10gr kwestia dni
ale co oni mają do zaoferowania istniejącym kliniką?
Oni nie mają już amiaru budowy klinik, oni szukają po Polsce wybudowanych prosperujących.
ALE
Co mają do zoaferowania tym podmiotom, żeby weszły pod ich markę. Mają logo, nazwę, na pewno nie mają żadnej jakości bo ich nawet nie znam z rynku. Nikt nie mówi mi ze znajopmych, że o w denta medzie najlepiej leczą zęby. Nikt ich nie zna.
Do dziś nie wszedł pod ich marke żaden gabinet. Dlaczego?
Bo nic nie mają!!!
Wszedł byś do ich sieci posiadając własną klinikę, dzięki której zarabiasz na czysto rocznie 900 000 tysięcy? Może i więcej. Bo ja nie, bo ich biznes plan jest tak ubogi że nawet nie wiem co mi mogą zaoferować.
jasne jest ,ze to nie jest propozycja dla stomatologów czy chirurgów stomatologicznych którzy są np na rynku 15-20 lat i mają swoje dobrze prosperujące gabinety ale już te same osoby które dajmy na to funkcjonują ok 5lat na rynku nie mają swojej marki i pracują w dużej aglomeracji nigdy nie zdobędą pozycji pracując w jakimś wydupiałym gabinecie na sprzęcie z demobilu po bogatszych kolegach po fachu i to jest propozycja wg mnie dla takich stomatologów idealna
Kolego bez urazy,ale widzę że nie masz zielonego pojęcia o kosztach,mam ich 10tys miesięcznie.Pracując od rana do wieczora urobisz 20tys,ale niektórzy są normalni i mają dom,rodzinę.Praca to nie wszystko.