• jest raport dobry czy nie Autor: ~roverek75 [83.8.251.*]
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=10261&ncc_index=IFY&id_tr=4
  • Re: jest raport dobry czy nie Autor: ~Misiek [217.153.242.*]
    Witam,
    Pytasz na poważnie czy żartujesz?
    W 2Q spółka(?) osiągnęła 2120 PLN przychdów ze sprzeaży, czyli średnio na miesiąc mają 706,56 zł. przychodu. Nie wiem ile wynosi zasiłek dla bezrobotnych, ale chyba jest wyższy i nie ponosi się przy nim sześcocyfrowych kosztów...
    Od debiutu pisałem o tej spółce i dla posiadaczy niestety wszystko się potwierdza - jaka spółka takie przychody.
    Pozdrawiam i odradzam,
    Misiek
    Mała errata, bo gdzieś z obliczeń miesięcznych zginęło mi 100 złotych. Spółka miała 739,89 przychodu na miesiąc...
    Jeszcze raz pozdrawiam i odradzam,
    Misiek
  • Re: jest raport dobry czy nie Autor: ~Robert [77.254.147.*]
    A ja doradzam!!!!!!!!!!!!! - to spółka właśnie przyszłościowa - a na giełdzie kupuje się przyszłość, a nie raporty z przed kilku miesięcy ;))))))))) Niebawem nowa strategia spółki i większe otwarcie na zewnatrz - co zresztą dokonano juz poprzez krytykę tak TYMOCHWOCZA jak tej społki - będzie dobrze, a nawet bardzo dobrze :)))))))))
  • Re: jest raport dobry czy nie Autor: ~franek [89.78.207.*]
    Uważam podobnie, liczyłem, że będą straty bo spółka w fazie rozruchu i inwestuje a tu miłe zaskoczenie
  • Re: jest raport dobry czy nie Autor: ~de [89.79.71.*]
    pisałem, że nic nie sprzedają ...37 tyś w pół roku to jakby mała budka z lodami ustawiona w złym miejscu w Połańcu

toż to szukanie naiwnych - dlatego wzięli Tymocha by naciągnął i po nic więcej przecież nie rysował i nie klepał w kompa
    Franek,
    Czy Ty umiesz przeczytac kilka słów i liczb ze zrozumieniem? Jeśli tak, to nie wiem o czym piszesz...
    Robert,
    Problem w tym, że ta spółka nie ma nic... nawet pracowników... Jeśli doradzasz to według mnie jesteś zapakowany na wyższych poziomach.
    Pozdrawiam,
    Misiek
  • Re: jest raport dobry czy nie Autor: ~Robert - [77.254.201.*]
    A skąd!!!!!!! -----jestem zaparkowany na 40 gr - kilka - i tyle - w tym tygodniu rostrzygnie się sprawa kursu - czy na dól czy w górę - obstawiam górę - bo dno zostało już ustalone na granicy około 40 gr -przy tej ilości akcji oczywiście. Myślę, że ponadto nowa startegia i będzie około 80 gr - na początku następnego tygodnia .................
  • Re: jest raport dobry czy nie Autor: ~maciej [77.254.78.*]
    Dnia 2010-08-15 o godz. 15:25 ~Robert - napisał(a):
    > A skąd!!!!!!! -----jestem zaparkowany na 40 gr - kilka - i
    > tyle - w tym tygodniu rostrzygnie się sprawa kursu - czy na
    > dól czy w górę - obstawiam górę - bo dno zostało już
    > ustalone na granicy około 40 gr -przy tej ilości akcji
    > oczywiście. Myślę, że ponadto nowa startegia i będzie około
    > 80 gr - na początku następnego tygodnia .................

kiedyś czytałem wypowiedzi na temat veno że niżej niż 15 gr nie ma szans spaść teraz papier lata w granicach 2-3 gr a ta spółka generuje zyski i przychody co nie stoi na przeszkodzie by spadła na 1 gr
  • Re: jest raport dobry czy nie Autor: ~de [89.79.71.*]
    co stoi za tym, że dno zostało ustalone na 40 gr ..? skoro kurs się waha to kolejne dno może być na poz 20 gr lub 10 gr ... tu raczej cudów nie będzie
    zwalą to niżej
    De,
    Od dawna co jakiś czas zadaję wierzącym w IFY jedno zasdnicze pytanie: Co ta spółka ma oprócz planów, chęci, zamierzeń czy ewentualnej strategii? Jeszcze nie dostałem na nie odpowiedzi, tylko w mniej lub bardziej elegancki sposób dowiadywałem się, że naganiam na spadki i chcę kupic taniej.
    Tak więc powtarzam pytanie i czekam na rzeczowe odpowiedzi, które może zmienią moje postrzeganie tej spółki.
    Tu nie ma potrzeby zwalania kursu, bo poza spekulacją on powinien zmierzac do swojej realnej wyceny, a ta jest dużo niżej, a i do spekulacji potrzebny jest powód ajago nie widzę...
    Pozdrawiam,
    Misiek
    Witam,
    Wynik naprawdę mnie zakoczył. Myślałem, że nie ma możliwości, aby wygenerowali mniej przychodu niż w 2Q, a oni jednak dali radę!!!
    Poziomy cyferkowe zbliżają się coraz szybciej...
    Pozdrawiam i nadal odradzam,
    Misiek
  • Re: jest raport dobry czy nie Autor: kognor [79.184.151.*]
    Dnia 2010-12-14 o godz. 21:36 ~Misiek napisał(a):
    > Witam,
    Wynik naprawdę mnie zakoczył. Myślałem, że nie ma
    > możliwości, aby wygenerowali mniej przychodu niż w 2Q, a
    > oni jednak dali radę!!!
    Poziomy cyferkowe zbliżają się
    > coraz szybciej...
    Pozdrawiam i nadal odradzam,
    Misiek

dobrze chłop prawi !!! też odradzam,syf,malaria i nic więcej !!!

ps.jutro pampersy mnie zawodu mi nie zróbcie...hahahahahahaha!!!
[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.