• Techmex w upadłości likwidacyjnej Autor: ~Arti_C [188.33.49.*]
    Należy o tym pamiętać, że spółka jest w upadłości likwidacyjnej! Prezes któremu zależało na spółce niestety nie żyje, został wyznaczony kurator ponieważ spółka nie ma już zarządu. Paru kolesi co kupili troszkę ponad 0.5mln akcji ma nadzieję, że wam je opchną i zarobią i tyle, ja osobiście myślę, że na akcjach Techmexu jest iwyłącznie gra spekulacyjna i nie będzie żadnego układu, ani inwestora. Pamiętam analogiczne insynuacje były na Torze i co? Spółka znikneła z giełdy i uważam, że niestety Techmex skończy tak samo. Co do poniedziałkowego otwarcia to uważam, że będzie podbitka i nic więcej, a takiego poniedziałku jak dwa tygodnie temu to już nie zobaczymy. Pozdrawiam rozsądnych inwestorów.
  • Re: Techmex w upadłości likwidacyjnej Autor: ~jolka [83.5.132.*]
    Techmex ma tylko 200 mln dlugow a Toora miala prawie 400 mln dlugow wiec sytuacja Techmexu jest dwa razy lepsza
  • Re: Techmex w upadłości likwidacyjnej Autor: ~quiksillver [212.198.52.*]
    HAHA,,,Dobre ,,,Jola, tylko 200 mln,,,
  • Re: Techmex w upadłości likwidacyjnej Autor: ~ubrany [83.7.14.*]
    No cóż.Marne to pocieszenie.A może jednak coś będzie z tego.
  • Re: Techmex w upadłości likwidacyjnej Autor: ~Foks [95.160.18.*]
    Dodatkowo zostały kupione wierzytelności za 100% ich wartości. Inwestor, który zapłacił zapłacił pełną sumę za wierzytelności nie kupowałby ich po to by stracić.
  • Re: Techmex w upadłości likwidacyjnej Autor: ~Arti_C [109.243.196.*]
    Pod to info o kupnie wierzytelności był już wzrost właśnie dwa tygodnie temu, chociaż był to jeden z warunków umowy komputronika. Następnie kurs powrócił do poziomu z przed tej informacji, aby ponownie czysto spekulacyjnie wzrosnąć. I według mnie jak najbardziej można pograć na spekulacji i nic po za tym. Pozdrawiam rozsądnych inwestorów.
  • Re: Techmex w upadłości likwidacyjnej Autor: ~ela [178.42.169.*]
    szkoda ze zaplacil za wierzytelnosci aktywami wartymi grosze, bo nie gotowka tylko jakas zapyziala dzialka
  • Re: Techmex w upadłości likwidacyjnej Autor: kognor [79.184.150.*]
    Dnia 2010-08-14 o godz. 23:28 ~jolka napisał(a):
    > Techmex ma tylko 200 mln dlugow a Toora miala prawie 400
    > mln dlugow wiec sytuacja Techmexu jest dwa razy lepsza

jeśli kupię 333tys. akcji spółki ORZEŁ...wydając na nie raptem 100tys.zł licząc zakup po 30 groni...zgłoszę się wówczas jako FUNDUSZ WSPIERAJĄCYCH INWESTORÓW ,gdyż przekroczę 5%,to czy na tą wieść...podciągniecie kurs do złotówki z fałszywej radości,bym tam Was ubrał przed sztywnym finalnym zakończeniem?
  • Re: Techmex w upadłości likwidacyjnej Autor: ~meśka [89.151.17.*]
    ela poczytaj wcześniejsze posty nim napiszesz głupotę... sprawdź jak został spłacony Karen... Poza tym ten wątek i to co pisze jego założyciel jest śmieszne... poczytajcie wcześniejsze posty- gdzieś od miesiąca. Pozdrawiam
  • Re: Techmex w upadłości likwidacyjnej Autor: ~Arti_C [109.243.241.*]
    wątek tylko ma przypomnieć że spółka jest w upadłości likwidacyjnej, nie namawiam nikogo do sprzedaży ani do kupna, a śmieszne to są wypowiedzi o tym w jakiej to niby dobrej sytuacji jest spółka.
  • Re: Techmex w upadłości likwidacyjnej Autor: misek13 [85.222.86.*]
    szanowny kolego tudzież koleżanko (już raz się naciąłem na płeć rozmówcy)przypominam, że postanowienie o ogłoszeniu upadłości likwidacyjnej się nie uprawomocniło ze względu na złożone zażalenie..proszę więc nie wprowadzać forum w błąd co do aktualnego stanu prawnego spółki.... pozdro
  • Re: Techmex w upadłości likwidacyjnej Autor: ~Arti_C [188.33.169.*]
    czyli co oznaczają dwa ostatnie wyrazy chociażby w ostatnim komunikacie? Pozdrawiam
  • Re: Techmex w upadłości likwidacyjnej Autor: ~Arti_C [188.33.164.*]
    Właśnie dlatego, że wyrok jest nie prawomocny to jest pod co spekulować. W przeciwnym razie nie było by nas tylu tutaj z wizjami jak to może być dobrze. Pozdrawiam rozsądnych inwestorów.
  • Re: Techmex w upadłości likwidacyjnej Autor: ~Arti_C [109.243.180.*]
    Zgodnie z tym co napisałem, podbitka dzisiaj 16.08 była i nic więcej, na jutro obstawiam tak samo, przyczym większy popyt możesię pojawić koło 10:30, że niby ktoś już coś wie:), a po za tym skąd info że nikt nie wpłacił zaliczki? Ja takowego nigdzie nie widziałem po za forum na którym to info jest co chwile. I niby dlaczego sąd ma nie uprawomocnić wyroku o upadłości? Pozdrawiam rozsądnych inwestorów
  • Re: Techmex w upadłości likwidacyjnej Autor: ~takitam [79.163.97.*]
    Bo już raz to zrobił.
  • Re: Techmex w upadłości likwiredacyjnej Autor: ~meśka [89.151.17.*]
    do takitam- nie dyskutuj z nim, bo to nie ma sensu...to samo misek13- czytam Cię na parkiecie i gratuluję rozsądku :-))))
  • Re: Techmex w upadłości likwidacyjnej Autor: ~Arti_C [109.243.228.*]
    witam, i okazało się, że: SSI zarobiło, jedno jest dobre, że prezesem została osoba której zależy na spółce bardziej niż komukolwiek, ale to nie wszystko. Spekulacja powoli dobiega końca, ponieważ już wkrótce dowiemy się co dalej z techmexem i wówczas nikt nie będzie już kupował marzeń. Maksymalnie na grę spekulacyjną daję jeszcze 3 tygodnie, ponieważ po tym czasie wg mnie mój temat: 'techmex w upadłości likwidacyjnej' przestanie mieć sens. Osobiście jutro kupuję kolejny raz czysto spekulacyjnie, ponieważ wydaje mi się że już nie spadnie tak nisko jak poprzednio, a zasięg wzrostu wydaje się być bardzo optymistyczny.
  • Re: Techmex w upadłości likwidacyjnej Autor: ~Skinner [89.228.148.*]
    SII zarobiło i to sporo - 6 członków po 50zł = ja nie mogę ale Oni zarobili - sorry jeszcze spekol, który był przez chwilkę i ubrał baranów - to nie od SII - oni są uczciwi i nikt tego nie podważy!! Pozdrowienia
[x]
TECHMEX 20,00% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.