Witam
Jestem na Beefsan'ie nowy. Wcześniej siedziałem na kilku innych spółkach, ale pora cos zmienić. I tak się zastanawiam co jest bardziej opłacalne?! W grę wchodzi BEEFSAN, GROCLIN, CITYINTER. Czy ktoś ma jakies zdanie na temat tych spółek?!
RYZYKUJESZ DUZO ONE SPORO UROSLY RADZILBYM OPTIMUS PCGUARD RYZYK STRAT ZNACZNIE MNIEJSZE A SZANSA WZROSTOW DUZO WIEKSZA A NA TAMTE SPOLKI KTORE WYMIENILES PO KOREKCIE 20 V 30 PROCENTOWEJ MOZNA WEJSC
a co mamy Ci napisac? jak napisze kupuj to powiedza ze naganiacz jak sprzedaj to ze taniej chce odkupic
ja osobiscie trzymam bo tu jeszcze karte beda po kolei odkrywane :D
...ja poprostu chciałbym poznać wasze zdanie co o tych spółkach myslicie. Czy myślicie, że jeszcze da coś zarobić i warto wejść, czy uważacie, że lepiej sobie darować. Poprostu chciałbym znać Wasze zdanie.
wiesz co innego jak ja mam od dawna i dobieram a co innego kupic teraz, oczywiscie moim zdaniem warto bo ta spolka dopiero "raczkuje" po zmianie profilu ale decyzja do Ciebie nalezy
tutaj dopiero karty beda powoli odkrywane :) takie jest moje zdanie
dobrze bedzie ale pare dni koreky teraz, inaczej silnik ulegnie zatarciu musi sie troche schlodzic a odpoczynek i regulacja dobrze mu zrobi przed nastepnym rajdem
...czyli można powiedzieć, że jest szansa, że dla mnie teraz będzie dobry moment na wejście. Bedzie korekta, kurs spadnie i bede mógł wejśc w korzystnej cenie.
Dzieki poprzednikóm za wypowiedzi po ludzku, a nie gadanie głupot jak niektórzy.
Pamiętajmy, że ja nie wymagam tutaj podawania czego kolwiek i kierowania mnie, tylko prosze o wasze wypowiedzi, jak Wy myślicie o tym.
ja Ci powiem ze każda inna spółka ale nie ta i nie taka co miała spore wzrosty bo na takiej czas na korekte a ta spółeczka rosnie bez powodu i niedługo będzie lecieć bez powodu na pysk - jeśli chcesz sie przekonać to droga wolna
...nie, nie jak miałbym w nią wejśc to poczekałbym na korekte, nie wchodziłbym w nia po takim wzroście. Ja poprostu chcę poznac opinie innych. A co do tego, że tak rośnie to dokładnie chyba nie wiadomo dlaczego?!