• gRUPA pIOTREK 13... Autor: ~DETEKTYW [212.109.147.*]
    wITAM ,

CIEKAW JESTEM CZY TA GRUPA STWORZONA PRZEZ PIOTRK13... NIE SPEKULUJE Z TYM SWOIM 5 %
  • Re: gRUPA pIOTREK 13... Autor: ~jasiq [109.243.73.*]
    Dziś opuściłem pokład ..niestety
    Pozdrawiam i życzę dużych zysków.....ja niestety uśredniałem ponad rok ...nawet po 8 zł kupowałem ...wyszłem ze stratą.Też byłem w SII i mieliśmy prawie 10% na Krośnie -ale nie widać tu perspektyw
  • Re: gRUPA pIOTREK 13... Autor: ~t.ziuber [109.243.36.*]
    Ale ''pierdoły''....! Za przeproszeniem...!

Wyszedłem... Nie widać perspektyw...!? Gorszych głupot nie czytałem...!

Spółka ma przed sobą prawdopodobne umorzenie postępowania likwidacyjnego. Inwestor z Usa skupił część długów. A tu takie dyrdymały,,,!
    No ale rozumiem że jak się sprzedało, to czeka się aż ktoś mało rozgarnięty odda za psi grosz...

• Re: gRUPA pIOTREK 13... Autor: ~xyz [89.74.135.*]
    jakie pierdoły, przed ostatecznym bankructwem wiele spółek podawało różne informacje, żeby jeszcze pozbyć się trupa
  • Re: gRUPA pIOTREK 13... Autor: ~marcin [83.5.212.*]
    A pamiętasz ostatnią informację podaną przez Tex? Owszem podaję pani Syndyk od czasu do czasu, ale nie są to na pewno informację zachęcające do zakupu akcji
  • Re: gRUPA pIOTREK 13... Autor: ~jasiq [109.243.73.*]
    Państwo P...z USA kupują tylko i wyłącznie nieruchomości-trzeba zobaczyć tylko na stronie ...i to po cenie nominalnej.Jeżeli zależało by im na spółce dziś nie było by 4% tylko 40 up.bo wykupywali by akcje ,a taki obrót mogą zrobić tylko mali inwestorzy-mogę się mylić ale naprawdę chętnie spotkam się i postawie flaszkę T.zuber jak bedziesz miał rację
    pozdrawiam i nie naganiam w żadną ze stron
[x]
TECHMEX 20,00% 0,06 2011-03-11 15:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.