Juz nie raz gosciu trafil z przepowiedniami od 0,19 zl go sledze na BEEFSANIE i trafnosc jego jest bardzo wysoka.Chcecie zarobic w przeciagu 0,5-1 roku wchodzcie w ten interes.Spolka podobnie sie zachowuje jak Beefek,tez ida tam zmiany,skup akcji,podobne zbiertanie na niskich poziomach.Powodzenia.
monia vel krisek, jak chcesz siac zament to rob to inteligentnie, popatrzcie na swoje ip, i prosba do moderatora o delete, zeby ktos pozniej przez nich nie plakal
pozdrawiam
tw
No to zle Wam zycze,wybaczcie!moze i spadnie wtedy lykajcie bo sam to zrobie,mam troche ibsystema,mialem beefsana zarobilo sie fajnie bylo ciekawie na forum,prawie zawsze bylem szczery.
pamietaj ze takie słowa czesto sie mszcza !! tez nie mowie ze nie ale widze tam jeszce spadnek (at)
bef jest troche inny (ksiazkowy) idealnie zarysy formacji mysle ...a raczej przekonany jestem ze 2,84 bedzie :) juz niebawem
IBsystem ma troche dłuzsza konsolidacje i troche dłuzej bedzie wychodził z niej (troszke łagodniejsza formacja spodka) ale 1,5 tez tam bedzie :) ale na to trzeba bedzie troche poczekac
Dnia 2010-08-13 o godz. 12:09 ~Jony napisał(a):
bef jest troche
> inny (ksiazkowy) idealnie zarysy formacji mysle ...a raczej
> przekonany jestem ze 2,84 bedzie :) juz niebawem
Mogę spytać na jakiej podstawie wysuwasz takie prognozy, i czemu akurat 2,84? :)
Obyś miał racje :) ja na beefsanie byłem przy 25-28 gr i uciekłem przy 34 gr a szkoda bo było tego sporo.Teraz mam 1/3 tego co wtedy ze srednią 88gr. Jeśli Ibsystem też się sprawdzi chwała Ci (co oczywiście nie mówi ,że już tam lecę ) a i sorki za Miriam ;) pozdr i wysokich lotów życze :)
napisze w skrócie....patrz na wykres befa 5 letni (formacja spodka konczy sie na poziomie 2,2 zł ) tera wez 1/3 całego wzrostu od wybicia z konsolidacji czyli jakies 0,6 gr i dodaj do zakonczonej formacji spodka
Uwazam ze nie tylko Ibsystem(Calatrava) maja sznse na wzrosty pisalem o Polcolrit,Pointgroup I CO ? Rosna!Jeszcze dojdzie Prochnik,Bioton,Lubawka tez niczego sobie.A Beefsan dalej moze byc rewelka.Pozdrawiam.