Jest raporcik za II kwartał. Oczywiście nie ma takiego zysku jak w I kwartale, ale na plusiku i po I półroczu +780 tys. Realne więc jest wykonanie prognozy 1,5 mln. i ponad 10 gr na akcje. C/Z- 5 niezły wynik jak na naszą giełdę :))
spadły takze zobowiazania i porpawil sie kapitał
wszystkei wskazniki w gore na wynikach zawazylo przygotowanie umowy z polkomtelem
spolka inwestuje i nei przejada kapialu
zdrowa firma
III i 4 kw po tyh umowach bedzie znacznei lepszy
docelowo w tym roku przedzial miedzy 60 a 80 groszy
z technicznego punkty widzenia jak spolka przebila teraz48,50 groszy czyli najblizsze wsparacia to dolnym ograniczeniem bedzie 40 groszy a gornym wlasnie wyzej wspomne poziomy wsparc a teraz znow oporow. pozytywnym sygnalem bedzieprzebicie50 groszynegatywnym przebicie oporow na poziomie 38-40 groszy. trzeba byc obiektywnym albo przynajmniej starac sie byc nawet jak sie posida spolkie a moze tm bardziej.napewno ostatnie wzrosty sa anulowane co widac po kursie. w ciagu kil dni moze byc uderzenie popytu lub podazy i to one prawdopodobnie zdecyduja o kierunku najbliszych sesjji
Dnia 2010-08-18 o godz. 23:58 ~twój maskrator napisał(a):
> myślisz cipo że jak podniesiesz na koniec 500 akcjami kurs
> to rośnie gniot wraca ponizęj 40 groni
gołodupcu - już zmieniasz nicki ze strachu i wstydu - masz tam coś jeszcze matole to dawaj
Dnia 2010-08-19 o godz. 10:11 ~dd napisał(a):
> Dnia 2010-08-18 o godz. 23:58 ~twój maskrator napisał(a):
> > myślisz cipo że jak podniesiesz na koniec 500
> akcjami kurs
> to rośnie gniot wraca ponizęj 40
> groni
gołodupcu - już zmieniasz nicki ze strachu i
> wstydu - masz tam coś jeszcze matole to dawaj
witaj "dd', jestem nowy na spółce i przyznam się ze przypadkiem się tu znalazłem. ale patrząc na at to widać ze jeszcze trochę pociągnie do góry, także puki co zostanę jeszcze na pokładzie. jako gość :]
Dnia 2010-08-24 o godz. 19:07 kwiatto911 napisał(a):
> witaj "dd', jestem nowy na spółce i
> przyznam się ze przypadkiem się tu znalazłem. ale patrząc
> na at to widać ze jeszcze trochę pociągnie do góry, także
> puki co zostanę jeszcze na pokładzie. jako gość :]
witaj
jak świat pozwoli - to będzie dobrze, fundamenty i AT sa na plus. Oczywiście jak to na gpw - pewnego nie ma nic, kazdy szuka i mysli. Grunt by robić to z klasa i szacunkiem czego antytezą sa takie gołodupce jak kumak. Wchodzic na wątek by obrażac innych. Ale gołodupce tak mają i nimi się nie przejmowac = to pluskwy zazwyczja zawsze w plecy.
Dnia 2010-09-03 o godz. 10:50 ~dd napisał(a):
> czas powoli witac 60gr z przodu , bo kanalik sie realizuje.
> A droga do 80 spokojna , lekka by rzec można
60 gr zrobione - kolejny roczny maksik. I tak do 80gr w tymm roku
Dnia 2010-09-06 o godz. 17:55 ~dd napisał(a):
> Dnia 2010-09-03 o godz. 10:50 ~dd napisał(a):
> czas
> powoli witac 60gr z przodu , bo kanalik sie realizuje.
> > A droga do 80 spokojna , lekka by rzec można
60
> gr zrobione - kolejny roczny maksik. I tak do 80gr w tymm
> roku