Zobaczcie jak spada popularność spółki w rankingu na bankier.pl. Wbrew pozorom to bardzo dobrze, bo sypacz wystraszył większość spekulanktów. Dzisiaj w okolicach 1.0 A od jutra zbieranie. Jezeli raport bedzie dobry to mega wybicie. Jeżeli słaby to sypacz pozbiera od wystraszonych i następnie też będą wzrosty.
Bariery podażowe zaczynają się 5% wyżej, a jeśli akcje do tych poziomów zostana wykupione, bedziemy mieli wzmożony popyt (który juz sie umacnia na 0,38 ).
Do 1,2 zł warto kupować. Ale skoro komuś opłacało się zbijać kurs o 40 gr to jestem przekonany, że przebijemy 2 zł. Jutro po sesji kolejne opinie. Jak na razie moja wstepna ocena o zakończeniu w okolicach 1 zł (podana przy kursie 0,95!) się sprawdza więc nie dajcie się zwariowac i nie wywalajcie na takim poziomie.
tak was parówa wydupi jak mnie na fonie siedze od 3 groszy jusz chyba 2 lub 3 lata tylko obietnice a kurs w dół spiepszajcie z tego gówna niech cwaniak robi szwagrów w cula niech sam gra ze sobą
Panowie te spadki to z lekka wywalanie z małą stratą osób liczących na szybki zarobek , z drugiej strony przewalanie papiera z wora do wora w lewo na spadek , popatrzcie na infinity zwalają do 0,42 i jazda na 0,56 zobaczycie jutro podbitkę....
Spokojnie z zimnym sercem podchodzcie do gry jak macie kiepskie zwieracze wyłacz kompa tu będzie jak na EEX , moda, dofinansowania, i oni przecież będą mieli kontrakty i to nie byle jakie ale to moja opinia i proszę się nie sugerow