• Paru gościom dziś puściły nerwy... Autor: ~Jac19751 [83.11.13.*]
    Po prostu pękli.A szkoda.......Niedługo wyniki.
  • Re: Paru gościom dziś puściły nerwy... Autor: ~qx [193.151.36.*]
    graal poszedł z prądem, na razie nie ma powodu żeby iść pod prąd. Niech niecierpliwi się wyładują, będzie przynajmniej spokój. Po każdym spadku przychodzi wzrost ponad ostatni szczyt, przynajmniej wg obecnego trendu jaki mamy na graalu.
    Ponadto może inwestorzy wreszcie zrewidują swoje potrtfele, wyładują deweloperkę i banki których dotyczy ten kryzys i ten kapitał zainwestują w bezpieczną branżę, tj. spożywkę, zwłaszcza w tą najzdrowszą.
    Albo przeanalizują wskaźniki i wycofają kapitał z 5ciokrotnie przedrożoncyh spółek i zainwestują w spółki niedoszacowane np graala
  • Re: Paru gościom dziś puściły nerwy... Autor: ~qba [83.145.186.*]
    witam
    Spokojnie jest korekta i to dosyć gwałtowna, po tej korekcie nastąpi małe odbicie tak uważam i mam taka nadzieję, nawet jak nastąpi trend boczny po korekcie to mając na uwadze ostatnie sesje odbijemy i to nieźle. Spółka oczywiście reaguje wraz z koniunkturą. Chciałbym zwrócić uwagę na kurs przy zamknięciu niestety kończymy po tej niższe stronie w ciągu ostatnich sesji a tak bysmy byli koło 16,40 dzisiaj i humory byłyby lepsze i tak uważam że spółeczka jest zacna i da zarobić
    Pozdrawiam
  • Re: Paru gościom dziś puściły nerwy... Autor: ~Marco [85.222.87.*]
    A Ty Jacku kiedy wymiękniesz. Może jak wrócimy na14,5?
  • Re: Paru gościom dziś puściły nerwy... Autor: ~qq [193.151.36.*]
    zamiast się naśmiewać uruchom lepiej pakiet stymulacyjny. Nie wszyscy mają graala ponizej 9 zeta. Ja swoje 500 uruchomiłem, niewiele pomogło ale zawsze coś.
    Widac że gość panikuje , zacznij go pocieszać bo wymięknie i co? poleci pkc 200 szt i będzie zwała :P
    Graal zazwyczaj przy takich spadkach daje nieźle zarobić, ostatnio około 15 zeta była taka panika i zaraz potem jazda na 17.
  • Re: Paru gościom dziś puściły nerwy... Autor: ~Jac19751 [83.11.5.*]
    Pisząc paru miałem naprawdę na myśli kilku...Przy takich obrotach mieliśmy niedawno zabawę i spore wzrosty i spadki procentowe.
    Nie zamierzam wymiękać. Każdy podejmuje decyzje samodzielnie.
    Uważam jednak że nadal jesteśmy w trendzie bocznym, a wsparcie na 16 zeta wydaje się być nie zagrożone.
    Podobna sytuacja jest na wig-u, oraz w Stanach.
    Analizuje sytuacje globalną i oceniam ją pozytywnie. Świat wychodzi z kryzysu ale powoli. Dlatego będą chwile zwątpienia, które są dobrym momentem do zakupu.
    Kupowałem graala w róznych cenach też powyżej 16,5. Jestem jednak spokojny i patrzę raczej w perspektywie kilku miesięcy, a tu nie widzę zagrożeń.
  • Re: Paru gościom dziś puściły nerwy... Autor: aic71 [89.206.26.*]
    Koledzy spokój - graal tak sie zachowuje od ponad roku czyli od kursu około 7pln. Szarpnięcie do góry przy dużych obrotach potem spad za 200 sztuk i co ? I nic. A jak ktoś spokojnie siedzibez ogladania się na leszczy to jest już sporo zarobiony.
  • Re: Paru gościom dziś puściły nerwy... Autor: ~qba [83.145.186.*]
    kiedy te debile wyjdą ostatecznie z graala, nie mogę patrzeć jak te bezmózgi wywalają na oślep
  • Re: Paru gościom dziś puściły nerwy... Autor: ~qq [217.153.71.*]
    to wyjmij ze skarpetki i zbieraj. Ja sukcesywnie dobieram, na takim czymś można łatwe 5% zarobic a wkrotce i wiecej
  • Re: Paru gościom dziś puściły nerwy... Autor: ~123456 [89.74.133.*]
    a ten co dostał 948 po 15,83 szalejepo tabeli, wystawić tyle po 15,81 niech odda ze stratą:)
  • Re: Paru gościom dziś puściły nerwy... Autor: ~AAQ-Q [85.219.197.*]
    948 oddał na fixie reszte akcji.. jednego przychlasta mniej...
  • Re: Paru gościom dziś puściły nerwy... Autor: ~Jac19751 [83.11.5.*]
    Obroty na poziomie około 6 tyś dziennie w żaden sposób nie wyznaczają faktycznego kursu.
    Realizuje się scenariusz jak z poprzednich wzrostów. Znów emocje i oczekiwanie.
    Trzymać i nie pękać.
  • Re: Paru gościom dziś puściły nerwy... Autor: ~karl86 [83.31.243.*]
    Trzeba olać tych co się wyłamują i sprzedają bo i tak nic nie zrobimy. Najważniejsze że Graal jest w stabilnym trendzie wzrostowym i choć powoli to pnie się jednak do góry.
  • Re: Paru gościom dziś puściły nerwy... Autor: ~fgshafdashg [80.245.182.*]
    Ja niestety dopiero dzisiaj zluzowałem gotówkę i mam nadzieję, że jutro zdąże dobrać w obecnyhc przedziałach cenowych. Chociaż już powiedziałem sobie, że Graala nie dobieram bo mam go już dużo, ale ostatnia przecena na nim jest naprawdę spora i - rzekłbym - okazyjna, dlatego zdecydowałem się uśrednić w górę. Tymbardziej, że spółka dobra, wciąż bardzo tania, dobre wyniki za każdy kwartał no i wchodzimy w drugą połowę roku, która dla Graala jest z reguły lepsza. Jestem spokojny i postaram się jutro dobrać... Pozdrowianie dla wszystkich rybaków na Graalu !!
  • Re: Paru gościom dziś puściły nerwy... Autor: ~qq [193.151.36.*]
    Ja już całą gotówkę na średnioterminowe inwestycje dziś zużyłem na graala. Więcej na razie nie przewiduje. Może gdyby spadło pod 15 ale nie spodziewam się. Zostało niewiele czasu do wyników , R/R % napewno będzie pokaźny więc o zyski się nie martwie. Każde z ostrych wybić na graalu było poprzedzone ostrym dołem, mniej więcej takim jak teraz i praktycznie na każdym można było zarobić kilkanaście/kilkadziesiąt %.
[x]
GRAAL 0,00% 31,70 2016-11-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.