Chciałe zwrócić uwagę szanownych forumowiczów na w/w spólkę .
-- wartość księgowa na dziś to 17,64
-- spólka po głębokiej korekcie - ponad 30 % od szczytu z przed 3 miesięcy
-- spółka w trakcie restrukturyzacji , mam nadzieję pomyślnej
-- jedna z nielicznych które nie skorzystały na mini hossie , a mała liczba akcji w obrocie może to diametralnie zmienić
-- dla techników również polecam wykres
Rozumiem, że na forum bankiera można tylko wylewać wiadra pomyj na spółki w czasie bessy. To jest wskazane, a dostrzeganie oczywistych spraw związanych z relacją ceny do fundamentów spółki jest naganne i zasługuje na naigrywanie się.
Ale ZBYCH ja to pisałem w dobrej wieże i uczciwie . Tak miedzy innymi powinno wyglądać forum -- trochę informacji , a ty decyduj sam . Jan przedstawił ogólne dane , poszukaj sprawdz i zastanów się czy warto . Ja dawno temu miałem projprzem jeszcze jak maszerowało na 70 , teraz powiedzmy z sentymentu i z atrakcyjności trochę kupiłem . Zobaczymy jak się będzie poprawiało od strony technicznej ciut jeszcze skubniemy , bo co do fundamentów to nie mam złudzeń że się już opłaci.
pozdr.
Według mnie spekulacyjne to tu były ostatnie spadki, ale mogę się mylić:)
Ludzi tu piszą, że może zjechać do 10 zeta i tragedia. Według mnie nie - mamy ambicje trafić w dołek, wyjść na górce, ale to jest nie realne.
Wolę inwestować w fundamenty.. przecenione w idiotyczny sposób.
Dzisiaj znowu dokupiłem i to jeszcze nie koniec zakupów tutaj...
trzeba poprawić Jana bo wskaźnik z kosmosu wziął
PROJPRZEM 6024000 68,49 106,26 c/wk=0,64 x ---
Spadki były i owszem miały podstawę, bo spółka nie błysnęła wynikami za 1 Q. A le jak wiadomo wszem i wobec to 2 Q dla budowlańców jest tym właściwym. Myślę ze wqarto mieć choć odrobinę tego cymesa bo moze się okazać że za mocno zdołowano perełkę. Spółka powinna być warta obecnie ok. 15 zł a ile kosztuje to wiedza wszyscy
Zniechęceni oddają nieco powyżej 11 złotych, ale kupujący odbierają..
Może zaliczymy drugi dzień na plusie z rzędu.
Niby niewiele, ale zawsze coś na dobry początek.
Oczywiście - nic pewnego :)