czyli dobrze, jak coś zdrowo walnie to później lepiej się podnosi? Dla Mnie nic się nie zmieniło w sytuacji, poza tym że Piotrek z p. Syndyk Sobie pogadał
Witaj kolego,
cóż takiego się wydażyło że tak twierdzisz.
Info o spółce które wytworzyło lukę parę dni temu nangonione było przez wszystkich którzy liczyli na drugi Karen.
Przy obecnych obrotach (a takowe może zrobić nawet niejeden z nas w pojedynkę :) )zaręczam Cię, że nikt poważny z tego papieru nie wychodzi,
Działa klasyczne wyrzucanie przez mniej cirepliwych..... po PZU zrobiło się tłoczno od takich którzy chcą szybko zarobić.... kiedys sam straciłem tak sporo kasy.
Nie twierdzę, że będziemy wkrótce świadkami 10 zł ale TO właściwe info dopiero przed nami.... daleki jestem od tego aby ten papier wyrzucić już teraz, ustawiłem stopa trochę poniżej 1 zł i do tego czasu nawet nie pomyślę o sprzedaży papieru.
Liczę się oczywiście z tym, że wiadomości będą złe i stracę kasę ale im więcej zfrustrowanych tym bardziej nie wyrzucałbym tego papieru dzisiaj.
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskaują, iż właściwe info będzie bardzo dobre dla kursu.
tylko strasza i skupuja!!!! co chwila jakies wieksze zlecenia na S.
a pampersy puszczaja coraz bardziej niektorym, jak widac.
ale cel jest jeden dalsze wzrosty po tej korekcie
NICZEGO się nie bójcie
niejaki inteligentny qwe i inni mają ustawione koszyki i skupią wszystko bo to dla nich super okazja .... jak stwierdzili w innych wpisach.... a przy tak małych obrotach to dla nich pewnie pikuś obronić (skupić akcje ) przy 1,60 (super okazyjne ceny)
A NA BANK SKUPUJĄ
BO ICH ZDANIEM JUŻ NIŻEJ NIE BĘDZIE
Aleś mnie rozszyfrował i dzięki za komplement (od dawna czulem że ze mnie inteligentna bestia) szkoda tylko że dalej nie potrafisz zrozumieć tego co przeczytasz i przekręcasz po swojemu, ale to też potrafię zrozumieć, nie poniał to zrozumiał tak jak chciał, życzę powodzenia w zyciu
przez te ostanie dni spadkow w sumie jest mniejszy obrot niz tylko pierwszego i drugiego dnia wzrostow (osobno) a wiec kto oddaje tylko cieniasy, czesciowo przez takich naganiaczy jak "POSIADACZ", wez lepiej nic nie pisz i nie siej paniki, jesli nie masz w tym interesu..
Panowie, zobaczcie sobie listę transakcji i przeanalizujcie ją sobie - nie są zrzucane małe pakiety co jakiś czas tylko systematycznie jak się po lewej nazbiera chętnych pakieciki większe – i o czym to świadczy, bo mnie się wydaje, że ktoś umiejętnie wychodzi.
Oczywiście jestem za tym żeby rosło – ale osobiście myślę, że siedzi tu tylko Sekuła, być może znów za nie długo będzie podbitka a później znowu to samo.
Obserwuję ten papier od dłuższego czasu i jest ciągle to samo. Wyszedłem z niego w ubiegłym tygodniu 2,10 odrabiając straty, które kiedyś poniosłem nawet z nawiązką.
Dzisiaj trudno mi doradzać –w takiej spółce to jest gra 50/50%.