Widać że jest ochota na wzrosty. Wczoraj podczas sypania ktoś ładnie odbierał wszystkie akcje. Teraz czas na wzrosty - tylko do ilu dojdzie kurs? Patrowicze mają zakaz sprzedaży.
szkoda że już na samym początku chcą zeszmacić kurs takiej fajnej perspektywicznej spółeczki. Mogą odstraszyć wielu inwestorów,a wysokie ceny na długo pozostaną wspomnieniem. Oby nie zeszmacili kursu jak na Grupa PSW,tam już nikt nie chce dotykać spółki
Dnia 2010-08-11 o godz. 11:01 ~Ptak P napisał(a):
> Ja brałem to gówno po 1,18zł a wywaliłem po 1,08zł i więcej
> tego scierwa nie tyknę zresztą tak jak i innych spółek ze
> stajni parówkowicza.
dlaczego nie możesz poczekać przynajmniej do 16 stego sierpnia do raportu bawi cię bycie dawca kapitału?
Obserwuje ten papier nie zdołali wywalić wszystkiego 1,70 zaamrozili akcje a teraz podciagna pod 2-3 zł i wwalą w rynek ale Poniedziałek Raport!!!! i tu się zacznie pozdr..........................
Nie było nigdy sypacza i nie sypania, było tylko przerzucanie akcji z rąk własnych do rąk własnych, celowe dołowanie kursu i odbieranie aksji od takich graczy jak "Ptak.p"
na kurs, my "mali" nie mamy absolutnie żadnego wpływu, w każdje chwili może być sprowadzony w okolice 0,10 zł., ale i w każdej chwili w okolice 2 zł., stosunkowo małym kosztem, tego, który tu rozdaje karty, bezpieczniej utrzymywać jest kurs w okolicach 1 zł., niż pompowac go na 2 zł., nie bedzie kar z KNF
przyjdzie czas, to i kurs podniosą, ale ten czas "sami" ustalą nie my
Jak ludzie zobaczą 80gr. to nawet ci co brali po 1,7zł. się wysypią możesz być tego pewny i rozgrywający szuler o tym doskonale wie.Poz i miłego dymania.
I jeszcze jedno.Nadrukowali sobie 7,5mln papierków po 1gr. i dwoją się infami o nie wywalaniu papiera bo trzepią porami żeby leszcz się nie spłoszył tylko nałykał się drogiego papierka.Nawet jak za dwa lata wywalą papier w rynek po 11gr.to będą mieli 1000%zysku a o 1zł to zapomnijcie bo 1000.000% zysu to żadna spółka na świecie nie przyniosła.Miłego dymani i pozdrawiam.
Tak ale 10gr. wyżej.Możesz być pewny,że jak trochę jeszcze upchną papiera na tym poziomie i zaczną zwalać niżej to sam się wysypiesz.Jak się wdepnęło to im szybciej tnie się straty tym lepiej bo później nawet na waciki nie zostanie.
co z tego ze drukowali papier po 1 gr jak tu przezucili kase przypominam fon eko posiada 21 % akcji k protosu maja je zamienic na akcje chemosu same te udzialy daja 1.50zl na akcje
Potwierdzeniem zmiany trendu będzie zamknięie nq 1,1 zł. Jeżeli tak się stanie jutro będzie szansa na duże wzrosty.Widać że jest papier zbierany małymi pakiecikami. Myślę że wszystko do 1,1 zł będzie dzisiaj zebrane!!!