minął rok od poziomu 12 grochów ( po drodze dwie emisje ), minęło pół roku od wejścia na ekrany Nico - produkcja Magma Films ( udziały do objęcia przez vision - według zapowiedzi ) w tym czasie nadzieje na zyski podsycało paru krzykaczy o wiadomych nickach i posiadających "wiedzę" rynkową o spółce :)))))
Jak wasze humorki i miny pseudo analitycy rodem z Koziej Wólki ????
marco - ekspert inwestycyjny z Koziej Wólki ma jednak tupet. Po tak sromotnej porażce kursu visiona w świetle szumu medialnego, człowiek z odrobiną wstydu uderzył by się w piersi. Ten nicpoń jednak w dalszym ciągu pokazuje własne ogłupienie i na dodatek chciłaby sięgnąć do czyjegoś życia :))))
dokup, dokup - dłuższą szmatę i wypastuj marysi glany - oczywiście pełnometrażowo od czuba do obcasa w formacie 3D.
Marco minęły niemal 4 lata!
I masz jeszcze czelność mówić żeby dokupywać.
Gdzie wirtualny aktor?
Odpowiedz przedstawicielu ciemnogrodu!
Widziałeś trailer?
własnie teraz trzeba dokupować a nie ja wy to zrobiliście w debiucie...buhahahaha
ja już się określiłem co do ilości posiadanych akcji i średniej cenie zakupu....
póki co noga na nogę.............
rozumiem, że chcecie chłopaki zciągnąć z rynku jak najwięcej po 6-7 groni.....ale uważajcie bo ktoś może was przechytrzyc i jednym, dwoma strzałami zebrać to co jest zaparkowane na 7-8groniach......
czas rozstrzygnięc nadchodzi
pozdrawiam Visionerów
marko nie gadaj z przydupasami bo nie ma to wielkiego sensu. Chłopacy są tak zgrani że ich posty pojawiają się z różnicą kilku minut, jak w zegarku. Co za zbieg okoliczności..
ja wpadam okazjonalnie na forum, ale jak juz jestem wywolywany do tablicy to staram sie odpowiedziec.....no cóz.....NC nie jest dla leszczy ale jak widać dla wielu do zbyt wysokie progi......;)
daruj sobie "chłopie" pisanie o swych wyobrażeniach i upodobanich seksualnych. Chcesz to wyorażaj sobie co tylko i korzystaj z usług nawet cioty. Tu nie jest wirtualy tylko leszcz bagienny jakiego reprezentujesz. Veno to taki sam badziew jak ten twój wision.
Ależ Panowie po co dyskutujecie z 444, chłopak pisał ,że chce kupić po 4gr i robi wszystko, żeby tam spadło. Typowy naganiacz na spadki, ignorować to chłopak przestanie szczekać:) Pozdrawiam