• skotan ws alchemia Autor: ~12345 [89.229.85.*]
    CIEKAWE CZY TE OSTATNIE PAKIETY ALCHEMII SPRZEDAWAŁ SKOTAN? ZESZLI PONIŻEJ 5% I NIE MUSZĄ INFORMOWAĆ. JAKBY TO BYŁ SKOTEK TO NA CO ZBIERAŁBY KASĘ?
  • Re: skotan ws alchemia Autor: ~ppp [87.204.111.*]
    na fabrykę drożdży na któtych sadzi się szmal
  • Re: skotan ws alchemia Autor: ~F10,2 [83.20.207.*]
    W poniedziałek wychodzę z tego bagna,po dwóch latach kiszenia pieniędzy i nie chcę więcej słyszeć o Alchemii i spółkach Karkosika.Ten facet prowadzi bardzo nieuczciwą grę i niech jego kolesie z funduszy dalej sobie dmuchają te Boryszewy i inne,a ja mam to w dupie.Kiedyś chytrym i zachłannym , podetną i tam skrzydełka.Karkosik , tu na Alchemii traci akcjonariuszy,pewnie o tym wie i też ma to w dupie.Zapomina jednak,że wielu wielkich straciło wszystko,nawet życie,bo nie liczyli się z tymi na samym dole.Panie Karkosik,odsyłam do historii.Na tle całego rynku,mówię naprawdę dość.
  • Re: skotan ws alchemia Autor: ~ami [194.63.135.*]
    Dnia 2010-08-08 o godz. 09:28 ~F10,2 napisał(a):
    > W poniedziałek wychodzę z tego bagna,po dwóch latach
    > kiszenia pieniędzy i nie chcę więcej słyszeć o Alchemii i
    > spółkach Karkosika.Ten facet prowadzi bardzo nieuczciwą grę
    > i niech jego kolesie z funduszy dalej sobie dmuchają te
    > Boryszewy i inne,a ja mam to w dupie.Kiedyś chytrym i
    > zachłannym , podetną i tam skrzydełka.Karkosik , tu na
    > Alchemii traci akcjonariuszy,pewnie o tym wie i też ma to w
    > dupie.Zapomina jednak,że wielu wielkich straciło
    > wszystko,nawet życie,bo nie liczyli się z tymi na samym
    > dole.Panie Karkosik,odsyłam do historii.Na tle całego
    > rynku,mówię naprawdę dość.
    Bardzo emocjonalna wypowiedź .Pamiętaj !!!! Cierpliwość i czas najpotężniejszymi sprzymierzeńcami gracza giełdowego .Po dwóch latach kiszenia nie warto chyba w chwili obecnej wycofywać się z tego waloru . Tym bardziej ,że robi sie coraz jaśniej na horyzoncie . Karkosik skupuje owszem , ale celem dalszej odsprzedaży a skotan ma coraz coraz mniej akcji .Do tego trzyma walor w ryzach nie pozwala mu spaść . Ja spokojnie czekam . Nigdzie mi się nie spieszy i ani myślę sprzedać !
  • Re: skotan ws alchemia Autor: ~krogulec [82.177.172.*]
    f 10.2 widzisz nawet że jakbyś chciał z tego gówna wyjść to jak na złość spada. Chcę ci powiedzieć,że ja w tym bagnie siedzę trochę dłużej i też się różnie zastanawiam. Na nich tz. karka z tą burą su... powinno się puścić nie twój nick tylko trochę zmodernizowana wersja F 17 i zrównać z ziemią. pozdrawiam cie z woj dolnoslaskiego
  • Re: skotan ws alchemia Autor: ~sowa [82.177.172.*]
    no i znów alchemia ogłosi w komunikacie że dokonała zakupu akcji z ceną 7.13. Ich to jest sukces bo kupili taniej a gdzie nasz?
    to się nazywa klasyczny konflikt interesów. i do czasu kiedy alchemia nie skupi wszystkich zaplanowanych akcji do 2014 roku ten konflikt interesów będzie istniał i czy nam się to podoba czy nie kurs alchemi będzie oscylował w tych granicach. pozdrawiam wytrzymałych
    a jeszcze tak dokładnie to powiem / nie wiem kto ostatnio sprzedawał taki duży pakiet akcji/ że przed tym skotan posiadał 10.553.463 akcji alchemi co stanowiło 4,69% co przy cenie dzisiejszej daje sumę około 75 mil. zł. Tak,że z nami bawić się mogą do zasranej śmierci. Tym bardziej ,że skotan kupował akcje z dyskontem i jest nieżle zarobiony sprzedając po obecnym kursie =/- 5% robiąc nadzieję że coś się dzieje. Po lekkiej zwyżce około 2 % akcjonariusze zacierają ręce że wreszcie to gówno zaczyna rosnąć a za chwilę kubeł zimnej wody na rozgrzane łepetyny i spadek 3%. I tak zabawa w kółko . Smieć jakich dawno nie widziałem
  • Re: skotan ws alchemia Autor: ~F10,2 [83.20.224.*]
    Przyznaję Wam rację,że ta chamska zabawa może jeszcze długo trwać.Kiedyś będzie tu jazda,ale kiedy? Dziś Romana,a tu nadal dno i kicha.Ja nie tracę tu cierpliwości,raczej
    przywołuję się do rozsądku,aby zainwestowane tu pieniądze zarabiały na spółkach,które
    na inwestowanie zasługują .
  • Re: skotan ws alchemia Autor: ~yang [78.8.242.*]
    jak sie ma kilka spółek na giełdzie to można nimi żonglować w każdą stronę, jak kasa potrzebna na zakup borka to sprzedajemy skotan, jak na alchemię to sprzedamy krezusa,
    a może impexmetal ,albo hutmen, zawsze można sobie pograć ,a ty jak masz jakąś spółkę ze stajni to się módl żeby to była ta co będzie rosnąć . amen.
  • Re: skotan ws alchemia Autor: ~yang [78.8.242.*]
    ps. zapomniałem o midasie ten gniot też ma tam swoje miejsce
[x]
ALCHEMIA 0,00% 4,76 2019-05-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.