• Wszystko wraca do normy ... Autor: ~40gr [82.169.137.*]
    To zalosna podbitka juz za nami. 60gr nawet nie udalo sie dotknac. Przyszly tydzien to ponowna zmiana kodu na 3x.

Cena docelowa gdzies pomiedzy 10 a 20gr. Potem emisja po 5 dla Tymo i kolesiow i zjazd na jednocyfrowke. Mam nadzieje ze nie daliscie sie ubrac.

Cheers,
  • Re: Wszystko wraca do normy ... Autor: ~Robert [77.254.157.*]
    Mam tego kilkaset k po około 40 parę groszy - zostałem ubrany - co robić - czekać czy wywalać ze stratą -bo około 20 sierpnia nowy prezes ma cos przemówić do ludu, a na mieście mówią, że to zdolna bestia...............
  • Re: Wszystko wraca do normy ... Autor: ~40gr [82.169.137.*]
    Zdolna bestia ma przemowic ... Jesli na tym opiera sie twoja strategia inwestycyjna, to nic tylko pogratulowac. Tak czy siak zycze powodzenia i trafienia z wysypaniem sie na sam szczyt podbitki (jesli w ogole bedzie).

Kierunku 10-20 i tak nic nie zmieni (a docelowo w dlugim terminie jedna cyfra po emisjach).
  • Re: Wszystko wraca do normy ... Autor: ~Robert [77.254.157.*]
    Spoko - ale jak może być 10 groszy przy niecałym obrocie 5milinów akcji - przeciez to nierealne........... Co TY piszesz ???????? Jak Twoja stretegia polega na tym aby czekac na te 10 gr to pogratulować strategii :)...........
    ps. Jestem pzrekonany, że niżej niż 35 gr nie spadnie- a jak tak---- to rura do 80 groszy kolego...........
    10gr to i tak za drogo, papier jest wart rowne zero. W tym tygodniu 3x a docelowo tak jak napisalem wczesniej.
  • Re: Wszystko wraca do normy ... Autor: ~dario [217.98.101.*]
    Weglug mnie to kierunkiem tej spolki jest..... upadlosc niestety. Nigdy nie kupuje smieciowych akcji bo szkoda kapitalu ktory moze pracowac dlugoterminowo np na KGHM. CZY INNEJ SPOLCE Z 20 STKI
  • Re: Wszystko wraca do normy ... Autor: ~selukam [77.254.182.*]
    taaakkk..... normą jest ruch na południe. Jescze przy 0,2 będzie okazja odbić sobie wczesniejsze "ubranko" tylko czy znajdą się chetni na zakupy? zobaczymy. Opinia osobista.
    Nie mowie ze podbitek nie bedzie po drodze, ale zawsze pozostaje pytanie czy ten hazard jest tego wart ... Z takim smieciowym papierem czulbym sie bardzo niekomfortowo zostajac chocby na noc. No ale kazdy sam kalkuluje sobie ryzyko.
  • Re: Wszystko wraca do normy ... Autor: ~Robert [77.254.154.*]
    Na giełdzie w obiegu znajduje się 4 miliony 900 tysięcy akcji - a więc jak by było po 2 grosze to wszystkie te akcje co do jednej mozna było by kupić za 98 tysięcy zł.

PISZECIE JAKIEŚ BREDNIE :)))))))))))))
    Pocieszaj sie dalej. Pogadamy jak bedzie 30groni testowac.
  • Re: Wszystko wraca do normy ... Autor: ~hmm [87.96.93.*]
    nie martw juz kolejne miliony w produkcji plus jeszcze konwesja akcji imiennych
  • Re: Wszystko wraca do normy ... Autor: ~Robert [77.254.154.*]
    Nic się nie pocieszam -bo jak narazie to nic nie straciłem ,a do 3 z przodu to sie zgadzam, ze moze być/chociażwątpię- ale nie mniej jak 35 gr- to wynika z aktualnej ilości akcji w obrocie - pewnie jak puszczą nową emisjkę to sytuacja się zmieni,/to jest kwestia kilku miesięcy ale puki co------------ jest jak jest......
[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.