Mam tego kilkaset k po około 40 parę groszy - zostałem ubrany - co robić - czekać czy wywalać ze stratą -bo około 20 sierpnia nowy prezes ma cos przemówić do ludu, a na mieście mówią, że to zdolna bestia...............
Zdolna bestia ma przemowic ... Jesli na tym opiera sie twoja strategia inwestycyjna, to nic tylko pogratulowac. Tak czy siak zycze powodzenia i trafienia z wysypaniem sie na sam szczyt podbitki (jesli w ogole bedzie).
Kierunku 10-20 i tak nic nie zmieni (a docelowo w dlugim terminie jedna cyfra po emisjach).
Spoko - ale jak może być 10 groszy przy niecałym obrocie 5milinów akcji - przeciez to nierealne........... Co TY piszesz ???????? Jak Twoja stretegia polega na tym aby czekac na te 10 gr to pogratulować strategii :)...........
ps. Jestem pzrekonany, że niżej niż 35 gr nie spadnie- a jak tak---- to rura do 80 groszy kolego...........
Weglug mnie to kierunkiem tej spolki jest..... upadlosc niestety. Nigdy nie kupuje smieciowych akcji bo szkoda kapitalu ktory moze pracowac dlugoterminowo np na KGHM. CZY INNEJ SPOLCE Z 20 STKI
taaakkk..... normą jest ruch na południe. Jescze przy 0,2 będzie okazja odbić sobie wczesniejsze "ubranko" tylko czy znajdą się chetni na zakupy? zobaczymy. Opinia osobista.
Nie mowie ze podbitek nie bedzie po drodze, ale zawsze pozostaje pytanie czy ten hazard jest tego wart ... Z takim smieciowym papierem czulbym sie bardzo niekomfortowo zostajac chocby na noc. No ale kazdy sam kalkuluje sobie ryzyko.
Na giełdzie w obiegu znajduje się 4 miliony 900 tysięcy akcji - a więc jak by było po 2 grosze to wszystkie te akcje co do jednej mozna było by kupić za 98 tysięcy zł.
Nic się nie pocieszam -bo jak narazie to nic nie straciłem ,a do 3 z przodu to sie zgadzam, ze moze być/chociażwątpię- ale nie mniej jak 35 gr- to wynika z aktualnej ilości akcji w obrocie - pewnie jak puszczą nową emisjkę to sytuacja się zmieni,/to jest kwestia kilku miesięcy ale puki co------------ jest jak jest......