wierze w siebie bo kupowalem ponad 1,5 roku temu (nie wiem jak Ty) ale zawsze we wspolpracy mozna wiecej osiagnac niz bezsensownym pisaniem glupot jak co niektorzy tu wypisuja
pozdrawiam
gratuluję Wam dzisiejszej sesji, ja niestety (albo stety) wczoraj zwątpiłem i przeniosłem się na sanwil (pisałem o 9:44 przy kursie 0,82, że warto wejść, tam nawet bez infa rośnie bo wk jest dużo wyższa niż kurs - na beefie tego brakuje)
co do beefa obawiam się, że może być taki sam scenariusz jak ostatnio na karenie, trionie i dzisiaj na igroup - korzystając z braku infa atakuje ta sama spekuła w podobny sposób, następnie wychodzi rozczarowujące info i rajd w dół
jaku ma racje -tak samo było na Muzie , Kolastynie
roslo roslo dopoki spekuła nie wskoczy -wynosi kurs i zabiera naiwnym pieniązki :-dlatego uwazam ,ze teraz pisanie o tej spolce to naganianie niedoswiadczonych
oby to było błędne myslenie
Ale z drugiej strony, jak ktoś realizuje 500% zysku to ma kasę w kieszeni, a reszta wirtualnie.
Kupuj plotki, sprzedawaj fakty.
- jeszcze plotkujemy :)))
no właśnie a co się właściwie tworzy - póki co wiadomo właściwie tylko tyle, że spółka produkująca mięso i handlująca bydłem i trzodą ma zostać przejęta za długi przez swojego wierzyciela, pbs zadebiutuje dzięki temu na giełdzie - bez nowej emisji bo kasę pozyskał z emisji obligacji, które zadebiutowały kilka dni temu na Catalyst. Beef ma zostać ponoć funduszem ale co jak gdzie kiedy nie wiadomo nic a jak nie wiadomo to rośnie.
co do analogii - np. przejęcie za długi - igroup się kłania,mit o nowej działalności (nowym inwestorze) - karen, trion itd., a wiadomo jak teraz przędą ich kursy po spektakularnych wzrostach
Podobnie jak piota72 śledzę kurs BEFa cały czas, dzień w dzień, od zeszłego tygodnia. Tu nie ma takiej spekuły jak była na Karenie (tam wtopiłem). BEFa ktoś cały czas umiejętnie zbiera. Takie moje zdanie. Ja trzymam akcje.
spekula to +20% dzien po dzien przez 3-4dni i kasa powyzej 20 mln potem zjazd.
spekula to tez my.
tu jest raczej ta druga spekula
czyli my
moje zdanie:
bef da zarobic. duzo. bardzo duzo
ale
lepiej by bylo dla nas zeby to nie bylo tak szybko
pozdrawiam
tw
ps
zbychu?? co ty na to?
na wstepie pozdro dla piota72 :) facet nie nagania bo zapraszl tez na korekcie kto posluchal ten zarobil
i mam tez pytanie gdzie ten debilllll gość co ma zawsze racje na jakim nicku teraz jest i tak znajde pajaca po IP :)
dzis bylo klasyczne zbieranie sztuczny opor na 1,14 50000 i zkupu jak sie ktos nachapal to bylozdjete i tak pare razy :) tez polecam obserwowanie sesji
i tak jak dzis pisalem widly byly szkoda ze az 10 % dzis w poniedzialek tez na plus mam nadzieje ze powoli bez 30% wzrostow
moim zdaniem glebsza korekta przy 1.7 - 1,8 ale nie mam jak debilll zawsze racji
tak czy siak jestesmy w bardzo silnym tredzie wzrostowym 2,50 realne ale nie tak szybko chyba ze pozytywne info :}
pozdrawiam leszczy grubasow i zycze wzrostow choc grubasa troche mniej :P
ale bez nich to pewnie bysmy tyle nie byli do przodu :)))
Pozdrawiam,obserwujcie ta spółke bardzo dokładnie.Da zarobić napewno,ale zawsze trzeba być ostroznym jak na kazdej spółce. PS.naganiaczem nie jestem,kazdemu zycze super wzrostów i zarobku.
Poniedziałek wzrost tylko taka opcja,OBSERWUJĄC końcówke sesji kolejne kupowanie na poziomie 1,25 - 1,26 duzych pakietów.Komus bardzo zależy na dużym wybiciu do góry tego papieru.Ja mu sie osobiscie nie dziwie,jest potecjał ogromny.W trakcie tygodnia jak by było info to lepirj nie mówic,taki karen przy tym to zero.
jeszcze pewnie nie jeden sie taki pojawi co to bedzie twierdzil ze ma zawsze racje... jest taki jeden na parkiecie "technik" co przy ok. 60gr sygnaly wygenerowaly mu sprzedaz i wciskal to na forum a pozniej jeszcze do swinstw jakis sie przyznal zreszta kto czyta to moze wie, na nastepny dzien bylo ostro ale.... do gory :D
traktuj dalej forum jak wyrocznie to napewno daleko zajedziesz :)))))
do piota72 :) a bedzie 24 grudnia padal snieg :) heheheh ????????
a tak powaznie to wzrosty pewnie beda tylko kiedy :) a tobie pewnie zalezy natakich + 30% hehe tak czy siak jak masz na gorce to trzymaj odrobisz :) bez emocji
a moze cos tak koledzy innego jeszcze na oku :D zeby wszystkiego nie w jednej spolce miec? spolka super ale nie lokuje 100% w jedna wg mojej zasady, piota72... moze obserwujesz cos ciekawego?
fastfin Skrócona nazwa emitenta
FAST FINANCE S.A.
Temat
Zawarcie znaczącej umowy
Podstawa prawna
Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe
Treść raportu:
Zarząd Fast Finance S.A. informuje, iż w dniu 08.07.2010 otrzymał podpisaną umowę na
zakup pakietu wierzytelności o wartości nominalnej 7.223.698,48 zł.
Umowa jest datowana na 30.06.2010 r. Umowa została zawarta z jednym z banków
detalicznych.
Przedmiotem umowy jest nabycie przez Fast Finance wierzytelności konsumenckich; cena
nabycia wyniosła 1.766.045,36 zł. Pozostałe warunki umowy nie odbiegają od warunków
powszechnie przyjętych w tego rodzaju umowach.
Niniejsza umowa jest standardową usługą świadczoną przez Emitenta w ramach jego
podstawowej działalności.
Umowa została uznana za znaczącą, gdyż cena nabycia przekracza 10% wartości kapitałów
własnych Emitenta.
polecam boryszew :)ale jak ktos chce teraz wejsc to naprawde ostroznie ale spolka tez jest w bardzo silnym tredzie wzrostowym korekty minimalne tak jak nabeefsanie :)))
a co myślicie o CZP? jakiś czas temu wrzuciłem szczepkę do mojego sadu i lookam... co prawda FF 87,6% czyli rozwodnione bagienko (śliwy ni jabłoni nie usadzisz :-) ), 305 mln akcji, ale sporo wgnieciony w parkiet ostatnio ;-), dużo ubranek uszyto na 1 PLN, branża rozwojowa... planowany skup akcji... może dygnąć na jesieni i jakieś pędy wiosną puścić :-)
Boryszew mialem po 3 z kawalkiem :D jeszcze przed PP, dal zarobic i to niezle i pewnie jeszcze da wiec wcale go nie przekreslam bo moze odkupie
na BBDev to pewnie jeszcze ludzie czekaja na odrobienie strat jak kupowli przed bessa mialem i tez niezle bylo, u mnie caly czas jest w arkuszu obserwowanych