Jak traciłem kasę na texie tez się tak pocieszałem dlatego wyszedłem teraz na 2,10 i mam swięty spokój odrobiłem straty i zegnaj też Ci to radzę bo może być naprawdę niedługo płacz
te pakieciki sa by sploszyc malych, to prawda. tez tak to widze a zatem zalezy im bardzo.....
dzisiaj piatek, moze juz dzis SĄD wyda niespodziewanie szybka decyzje ws. umozenia postepowania ze wzgledu na brak wplat...
Panowie. Czy Sąd może jeszcze zmienić wyrok w związku z złożonym zażalenim śp. J. Studenckiego? Czy jest możliwość na tym etapie procesowym zmiana wyroku z upadłości likwidacyjnej na układową?
do Re: TECHMEX-''ZNÓW'' PAKIECIKi NA PRAWO
Autor: ~puk [94.72.107.*], 2010-08-06 10:51
dzisiaj mija termin na składanie kaucji przez wierzycieli
?????????????????????????????????????????????????????
a skad ty czlowieku masz ten termin?? , bo zwrotka sie znalazla tydzien temu???
BZDURRRRRAAAAA!!!
PRZECIEZ NA ZWROTCE JEST TERMIN jej dostarczenia/ odebrania, przeciez jak ja wyslali to i dostarczyli, a zagubila sie w drodze powrotnej.
termin 7dni JAK "DLA WSZYSTKICH" innych spraw MIJA 7 dni po odebraniu przez zawiadamiana strone!!!!
upadlosci nie bedzie, wiec tylko ciemny leszcz daje sie wyploszyc. rekin wie co robi, wie w jaki sposob odebrac akcje leszczom, ktorych jest bardzo malutko w wolnym obrocie
ale ty glupio gadasz kto tu jest leszczem Ty ktory kopil dajmy na to po 1.90 i trzymasz gadajac w kolo te same teksty czy gosc ktory sprzedal po tyle i odkopi teraz po 1.50-prosze cie przestan bo wychodzisz na leszcza-graj na ty nie gadaj