• Zakupy com (ZAK) - UMOWA SPÓŁKI ZALEŻNEJ Z POLKOMTELEM !!! Autor: ~Dżodżo [192.168.3.*]
    "ZAKUPY (ZAK): Zawarcie przez spółkę zależną istotnej umowy konsorcjalnej (raport nr 16/2010)
    05.08.2010 13:00

Zarząd Zakupy.com S.A. z siedzibą w Warszawie informuje, iż w dniu dzisiejszym powziął informację od spółki zależnej B2BPartner Sp. z o.o. dotyczącą otrzymania w dniu 4 sierpnia 2010 r. podpisanej umowy konsorcjalnej z Polkomtel S.A.
    Umowa ta określa wzajemne prawa i obowiązki Stron związane ze współpracą, w związku z prowadzeniem przez B2BPartner Sp. z o.o. programu lojalnościowego w sektorze B2B dla Polkomtel S.A. Wspólnie z B2BPartner Sp. z o.o. konsorcjum reprezentują Softline Sp. z o.o. oraz Inmark360 Sp. z o.o.
    W ramach umowy B2BPartner Sp. z o.o odpowiada za obsługę technologiczną programu lojalnościowego oraz zakup i logistykę nagród.
    Szczegółowy zakres i wartość umowy są objęte klauzulą poufności. Kontrakt będzie miał istotny wpływ na wynik finansowy spółki.
    Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt. 2 Załącznika Nr 3 "Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect" do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu.

Osoby reprezentujące spółkę:
    Jarosław Kownacki - Prezes Zarządu
    Grzegorz Kobryń - Członek Zarządu

(GPW) "

Rewelacja. Przy planach zysku netto na ten rok już wskaźnik C/Z będzie niziutki a teraz doszła jeszcze taka umowa z Polkomtelem.
    Czas ruszyć w kierunku 1zł.
  • Re: Zakupy com (ZAK) - UMOWA SPÓŁKI ZALEŻNEJ Z POLKOMTELEM !!! Autor: ~Dżodżo [192.168.3.*]
    Przypominam też artykuł z początku tego roku. Ciekawa jest zwłaszcza końcówka.
    Od tamtego czasu wiele się zmieniło. Zaczęły się zyski wzrosła zdecydowanie prognoza zysku rocznego teraz super umowa z Polkomtelem.
    Co jak co ale jak to odpali to powinna być ostra jazda.

http://newconnect.pb.pl/2042983,10121,zakupy-com-obiecuja-ale-kurs-czeka?ref=col3
  • Re: Zakupy com (ZAK) - UMOWA SPÓŁKI ZALEŻNEJ Z POLKOMTELEM !!! Autor: ~Dżodżo [192.168.3.*]
    Widać już od jakiegoś czasu lekkie skubanie, ale to jest na razie nic. Przy takim rozwoju firmy szybko powinniśmy się zbliżać do 1 zł.
    Przy zakładanym zysku netto na ten rok 1,59 mln. złotych wskaźnik C/Z przy obecnym kursie wynosi trochę ponad 4. Odliczając nawet jednostkowe zdarzenie z 1 kwartału wskaźnik będzie niewiele wyższy.
    Czyli jeden z najniższych wskaźników C/Z na rynku.
    A te prognozy najprawdopodobniej nie uwzględniały jeszcze ostatnio zawartego kontraktu firmy zależnej B2B Partner z Polkomtelem, który jest największym kontraktem w historii firmy B2B.
  • Re: Zakupy com (ZAK) - UMOWA SPÓŁKI ZALEŻNEJ Z POLKOMTELEM !!! Autor: ~samodzielnie myslacy [83.7.87.*]
    napewno nie uwzglednily bo umowa jest sprzed kilku (nastu moze) dni a podwyzszenie prognozy znacznie wczesniejsze.
    Szkoda pisac na tym forum
    ja pislaem jak byl po 35 groszy to raz na 2 tygodnie na zakupach post sie pojawial, wiem jak bylo zreszta na fast finance jak bralem po 45 groszy to nikt nie chcial a pozniej po 1 zeta sie podniecali jaka fajna spolka teraz to samo po 35 groszy nie chcieli a beda sie zabijac jak bedzie po 1.2 zl Tak jest mam nadzieje tylko ze nie wyjde za wczesniej bo na fascie sprzedalem kolo zeta a max bylo 1.42 chyba tu narazie mam ustawione zlecenie z tego co pamietam na 98-97 groszy ale tylko na 2 mc.
    Ten kontrakt to gruba sprawa. Największy kontrakt w historii firmy. W ogóle B2B Partner rozwija się dobrze i szybko. Jak tak dalej pójdzie to rynek w końcu musi urealnić wycenę Zakupów. Jesteśmy tani jak barszcz.
  • Kontrakt (z Polkomtelem) skierowany do 3 tys. partnerów Polkomtela Autor: ~Dżodżo [192.168.3.*]
    Największy kontrakt w historii firmy :

http://newconnect.pb.pl/2179362,29084,zakupy-com-obsluza-polkomtela?ref=col2
  • Re: Kontrakt (z Polkomtelem) skierowany do 3 tys. partnerów Polkomtela Autor: ~frodo [178.37.35.*]
    moze wkoncu ludzie zaczna dostrzegac walor i jutro bedzie spory +
  • Re: Kontrakt (z Polkomtelem) skierowany do 3 tys. partnerów Polkomtela Autor: ~zakupy. [109.243.65.*]
    no tak spolka jest tania ale ma tez perspektywy ciekawe wiec nie wiem czy spolke warto sprzedawac w tym roku nawet w okolicach zeta bo jezeli trend taki sie urrzyma to spolka moze byc fudnamentalnie warta 2 zeta niedlugo. W tej chwili moim zdaniem powinna byc warta kolo 1.2 zl - biorac pod uwage wycene spolki za ten rok jezeli zrealizuja prognozy w poprawionej wersji . spolki c.z bylo by to okolo 12 czyli nadal jedna z natjanszych spolek na nc.
    Umowa z Polkomtelem mysle a wlasciwie jetem przekonany tez zarzutuje pozytywnie na wynikach firmy. nie wiemy tylko jak umowa jest skonstruowana wiec czy juz za 3 kwartal czy 4 czy moze dopiero od przyszlego roku. Przynajmniej ja zawsze podchodze bardzo ostroznie.

Wiadomo ze spolka z NC z mala kapitalizacja. Ryzyko jest duze, nie polecam ladownia sie wiecej niz 20% potrefla choc moim zdaniem jest tu do ugrania nie 100% a 200% -300% w przeciagu 2 lat.
    ja mam srednia ponizej 40 gr. wiec to dla siebie wyliczylem.

• Re: Kontrakt (z Polkomtelem) skierowany do 3 tys. partnerów Polkomtela Autor: ~frodo [188.146.68.*]
    cos liche te obroty dzis wiec ze wzrostow nici
  • Re: Kontrakt (z Polkomtelem) skierowany do 3 tys. partnerów Polkomtela Autor: ~kajprez [82.139.31.*]
    W ciągu miesiaca +25%, tak więc myślę, że to dobry znak. W czwartek wyniki i zobaczymy.
  • Zakupy - Kolejna umowa !!! Autor: ~Dżodżo [192.168.3.*]
    " Zawarcie istotnej umowy z Grupą Wydawniczą Polskapresse
    Zarząd Zakupy.com S.A. informuje, że w dniu 11 sierpnia 2010 roku otrzymał podpisaną umowę współpracy z Grupą Wydawniczą Polskapresse w zakresie organizacji i przeprowadzania sprzedaży poprzez akcję sms.

Współpraca z Zakupy.com S.A. umożliwi Grupie Wydawniczej Polskapresse, outsourcing działań sprzedażowych prowadzonych przez wydawnictwa do jednego podmiotu który będzie oferował kompleksową obsługę akcji związanych z promocją produktów i jej natychmiastową sprzedażą.

Zawarta umowa jest umową istotną ze względu na skalę przewidywanej współpracy i jej istotny wpływ na wyniki finansowe Zakupy.com S.A.

Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt. 2 Załącznika Nr 3 "Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect" do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu."
[x]
B2BPARTNER 0,00% 0,07 2017-06-14 09:44:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.