Co do raportu półrocznego... ECARD podpisał kilka małych umów z takimi bankami jak Millenium, Toyota, Meritum... Od, długi były ale sprzedaż bankomatów je pokryła - z tym, że to nie wejdzie do raportu półrocznego... zobaczymy - tak czy siak po raporcie półrocznym łatwo dojść co będzie w kolejnym kwartalnym. Dlatego czekamy. A popyt rośnie.
Witaj jesli chodzi o infa to czytam i sledze. I sie zgadza . dzis kilku leszczy zapakowalo po kilka tysiecy akcji .ale co to jest. marny obrot i tyle. Popyt musi byc na setki tysiecy wowczas bedzie rakieta. Ja tez czekam na wyniki polroczne, Jesli beda obiecujace to laduje za wszyskie wolne srodki. Pozdro.
Spółka ma przed sobą spore perspektywy ale to nie jest miejsce dla tych co chcą zarobić w miesiąc czy dwa. Ja zapakowałem się w Ecarda dobrze ponad rok temu i cierpliwie czekam, nie wykonuję żadnych ruchów, nie sprzedałem po 90gr w marcu 09 ani w wezwaniu po 72gr.
Obstawiam że w perspektywie 2 może 3 lat uda się tu zarobić spory procencik ale trzeba cierpliwości.