• TECHMEX PRZED KOLEJNYM WZROSTEM Autor: ~t.ziuber [109.243.241.*]
    Jak wyżej.
    Moje zdanie jest takie iż kurs odbił się od nakreślonej lini oporu 2.29-2.27
    Ale powinien go w niedługim czasie spokojnie pokonać !

Następna linia oporu powinna być już BARDZO WYSOKO.
    Ja osobiście liczę spokojnie na 5zł w tym miesiącu. Ale mój CS ustawiony mam powyżej 9zł
  • Re: TECHMEX PRZED KOLEJNYM WZROSTEM Autor: ~kubot [89.186.1.*]
    To akurat wystarczy ci na porządną terapię...
  • Re: TECHMEX PRZED KOLEJNYM WZROSTEM Autor: ~marre [85.238.204.*]
    nie lataj i nie spamuj swoich glupich madrosci po forum!!! i nie ublizaj ludziom kretynie
  • Re: TECHMEX PRZED KOLEJNYM WZROSTEM Autor: ~meśka [83.21.229.*]
    kubot debilu wiesz co to jest korekta? idź stąd kolejny naganiaczu! Co do pani syndyk to po co miałby się z nią ktokolwiek kontaktować? Ona ma tyle do gadania co Żyd na gestapo, czyli nic. Miałobyć grubo poniżej 2 zł a sa okolice 2 zł. To zdaje się pani syndyk na siłę kładła firmę i wygaszała działalność operacyjną, pomimo tego że jeszcze upadłość była nieprawomocna!!! Z tego powodu jak firma zostanie uratowana powinien nią zająć się prokurator. Nie dajcie sie wyleszczyć- to jest nadal gra psychologiczna. Patrzcie ile akcji zmieniło właściciela.
  • Re: TECHMEX PRZED KOLEJNYM WZROSTEM Autor: ~aro [85.222.98.*]
    Nie zazdrość, nie zazdrość
    Jak będzie jak mówi to i dla Ciebie na śliniak starczy;-)
    Będziesz mógł sobie wtedy powspominać, że byli tacy którzy Ci dobrze radzili i za darmo
    Powodzenia
  • Re: TECHMEX PRZED KOLEJNYM WZROSTEM Autor: ~t.ziuber [109.243.241.*]
    Zapraszam wszystkich ''mądrych'' do wykonania analizy technicznej.
    Jak do tej pory sprawdzają się wzorcowo wszystkie linie wsparcia-oporu
    A trend wzrostowy+ dobre potwierdzone info rysuje aż czyste wybicie kursu
  • Re: TECHMEX PRZED KOLEJNYM WZROSTEM Autor: ~Jan [213.134.189.*]
    Niezłe z was fanatyki. równie dobrze można się rzucić z mostu i obliczyć ryzyko przeżycia. Ci co mądrzejsi to posłuchali syndyk sprzedali i teraz pojadą na wczasy. Reszta straci wszystko
  • Re: TECHMEX PRZED KOLEJNYM WZROSTEM Autor: ~master [77.113.39.*]
    o widzę, ża Pan Jan "życzliwy" uparty jest...
  • Re: TECHMEX PRZED KOLEJNYM WZROSTEM Autor: ~meśka [83.21.229.*]
    hehehe posłuchali syndyk hehehe Oj Janie Janie- posłuchali osoby, która łamie prawo i działa na niekorzyść firmy? Już niedługo jej tam nie będzie i nawet smród po niej nie zostanie!
  • Re: TECHMEX PRZED KOLEJNYM WZROSTEM Autor: ~vava [83.16.168.*]
    Jutro otwarcie na 2.30 i dalej UP!!! :-)

Pozdrawiam
  • Re: TECHMEX PRZED KOLEJNYM WZROSTEM Autor: ~zzuza [78.30.86.*]
    Moim skromnym zdaniem co niektórzy dali sie dzis wyleszczyc. Jest gra nerwów ktora zawsze towarzyszy wielkiemu biznesowi. Techmex moi mili nie upadnie póki ostatni metr kwadratowy ziemi będącej w jego posiadaniu nie zmieni właściciela. amen.
  • dawno się tak nie uśmiałem, AT na typowo spekulacyjnej spółce, skąd... Autor: tuhajbej [94.254.134.*]
    wy bananowe dzieci się bierzecie? ONI rysują to dla was aby was nabierać i ubierać, na techmexie się gra z zaciśniętym zadem i twardymi jajami a nie inwestuje pod AT, hehe dobre
  • Re: TECHMEX PRZED KOLEJNYM WZROSTEM Autor: ~t.ziuber [109.243.199.*]
    Uważam że nie ma przesłanek do aktualnych przecen na spółce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wydaje mi się iż to są celowe zagrywki pod tani skup akcji, celem nazbierania waloru przed kolejnym info!!!

Proszę tylko wziąć pod uwagę,że jak będzie kolejne INFO, to znów będą widełki pół sesji.
    A więc z dokupienia ''nici''
    Na giełdzie jest tak, że kupuje się plotki(obecna sytuacja!!), a sprzedaje fakty(INFO).
    Lecz przy faktach ,nie ma co marzyć o zakupie po cenie ''plotek''
  • Re: TECHMEX PRZED KOLEJNYM WZROSTEM Autor: ~ciekawy [81.190.205.*]
    Dnia 2010-08-04 o godz. 09:47 ~t.ziuber napisał(a):
    > Uważam że nie ma przesłanek do aktualnych przecen na
    > spółce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wydaje mi się iż to są
    > celowe zagrywki pod tani skup akcji, celem nazbierania
    > waloru przed kolejnym info!!!

Proszę tylko wziąć pod
    > uwagę,że jak będzie kolejne INFO, to znów będą widełki pół
    > sesji.
    A więc z dokupienia
    > ''nici''
    Na giełdzie jest
    > tak, że kupuje się plotki(obecna sytuacja!!), a sprzedaje
    > fakty(INFO).
    Lecz przy faktach ,nie ma co marzyć o zakupie
    > po cenie ''plotek'

Przy perspektywie spadków na całej giełdzie trzymaj aż spadnie znowu do 80 gr, a mogłeś sprzedać powyżej 2 zł, każdy kto sprzeda powyżej 1,55 zł i tak zarabia
    Dokupuj bo jest tanio, a będzie jeszcze taniej
  • Re: TECHMEX PRZED KOLEJNYM WZROSTEM Autor: ~blackhawk7 [82.139.45.*]
    Fajnie to Ziuber ująłeś zwłaszcza ostatnie zdanie mi podchodzi:)
    Pozdrawiam
  • Re: TECHMEX PRZED KOLEJNYM WZROSTEM Autor: ~Paweł [95.155.101.*]
    Jeśli 1,7 zł to tanio to rozumiem, że jak był po 70 groszy to było za drogo?
  • Re: TECHMEX PRZED KOLEJNYM WZROSTEM Autor: ~t.ziuber [109.243.199.*]
    Przy 80groszach NIE BYŁO PERSPEKTYW dla spółki.
    Więc proszę ''panów naganiających na spadek'' (zapewne w celu odkupienia-gdyż sprzedali i teraz ich gorycz pożera od środka....na tanie akcje spółki)

O NIE KŁAMANIE: że było tanio,itd

Wszystko jest wymierne na obecną sytuację
    1. po cenie 80-90groszy spółka była bez perspektyw
    2. po cenie 1.40-1.50 ,była wypowiedz prezesa spółki Komputronik,iż takowy inwestor jest, i od samego początku w rozmowach o spółce Komputronik,przedkładał na piedestał rozmowy o Techmexie
    3 Nastąpiło INFO oficjalne! Z potwierdzeniem punktu nr.2 Inwestor z Usa, zakupił(zainwestował) we wszystkie wierzytelności spółki Techmex.Pochodzące od spółek KOMPUTRONIK-KAREN
    4.Cena podskoczyła do ostatniej lini oporu,jaką jest cena 2.29 ! Niestety lini tej nie przełamała. I nastąpiło od niej odbicie.
    5.Korekta ta trwa do dzisiaj. Jednak już jej impet się wyczerpał (patrzcie na volumen i wartość obrotu)
    6.Wystarczy JEDNO, powtarzam JEDNO -INFO. I już nie ma co marzyć o zakupach spółki po obecnej cenie!!!!!!!
    7.Spółka przy ogłoszeniu INFO o np.planach restrukturyzacji spółki, i zainwestowaniu w nią pokaźnego kapitału. Zacznie w sposób naturalny powracać do kursu ''normatywnego''
    Czyli przed ogłoszeniem upadłości

Przynajmniej ja tak sadzę, i są to moje subiektywne poglądy.Z którymi nie musi się większość zgadzać
  • boże są jeszcze tacy co wierzą jak moja mama w 5zł !niech wam bóg w dzie Autor: ~kleks [91.94.245.*]
    niech wam bóg w dzieciach wynagrodzi !! kocham was
[x]
TECHMEX -21,58% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.