• UWAGA UBIERAJĄ Autor: ~przyjaciel [62.21.56.*]
    dziś będzie poniżej 1 zł powoli się rysuje formacja świcy a ten kloc po lewej to stałyczynnk ubierania ktoś chce wyjść z akcji na górce dajcie sobie spokuj z pzpierem popatrzce ile wzrsł spekulacyjnie

zalecam wyjątkową ostrozność i szybką ewakuację
  • Re: UWAGA UBIERAJĄ Autor: ~marre [85.238.204.*]
    to DO WIDZENIA i nie pisz juz wiecej nie musisz sie matrwic o moja kase
  • Re: UWAGA UBIERAJĄ Autor: ~hook [83.22.187.*]
    przyjaciel ma rację, to bezczelna dystrybucja gówna!
    Kto dziś kupi,. ten się sam ubierze na wiele miesięcy!
    nie marudz, nie podoba sie to nie kupuj! jak masz to sprzedaj! jak nie masz to nie udzielaj sie na watku!!!
  • Re: UWAGA UBIERAJĄ Autor: ~starypryk [83.26.89.*]
    tak krzyczycie o ubieraniu od 0.20 kupilem po 0.25 i jest mi bardzo goraco tam mnie ubrali ale wytrzymam i sprzedam po 2.50 ( 4 zl to beefsan chodzil przez 3 lata a dzisiejsza cena chodz po wzrostach jest nadal tania)
  • Re: UWAGA UBIERAJĄ Autor: sunok [212.33.81.*]
    Pewnie że tak... niech krzyczą... :) Kto posłuchał to sprzedał dziś na minusie i ma w plecy bo już rośnie i jest na +. Będą się łapać za głowy jak BEF będzie po 1.7zł.
    SL'e poustawiali i ktos to wykorzystal do skupu akcji :D ja sie raz tak dalem zrobic i bylem bardzo zlyy
  • Re: UWAGA UBIERAJĄ Autor: ~rare [89.167.9.*]
    Na wykresie tworzy się formacja spadąjcej gwiazdy....co gwarantuje korektę min 40%
  • Re: UWAGA UBIERAJĄ Autor: ~czaruś [79.162.86.*]
    nie wiem co sie dzieje ale takich obrotow na tym malym gowienku w 1 godzine to chyba nigdy nie bylo KTOS WIE COS WIECEJ OD NAS i kupuja bo my drobni nie robimy tego obrotu bo nas nie stac na to - a na przerzucanie to nie wyglada. Cos sie swieci tylko co?
  • Re: UWAGA UBIERAJĄ Autor: ~ekhm [94.141.150.*]
    trzeba by mieć nierówno pod sufitem żeby tak przerzucać. prokurator jak nic by dosiadł.
    moim zdaniem coś się kroi i jakieś insider info poszło w świat. czekam tylko jakie to info...
  • Re: UWAGA UBIERAJĄ Autor: ~DO rare [80.51.44.*]
    sam jestes spadajaca gwiazda !!! kretynie skad ty to mozesz wiedziec jak tam narazie to nic sie nie formuje !!! znawca AT od siedmiu bolesci !!
    eee tam gadasz, mysle ze 41,5% bedzie zdziwionej sowy
  • Re: UWAGA UBIERAJĄ Autor: piota72 [87.206.88.*]
    nadal kupuja z jednego rachunku 100 000 papiera
    skąd wiesz, że z jednego?
    patrzyłem dokładnie
  • Re: UWAGA UBIERAJĄ Autor: ~DANGER [213.251.189.*]
    Tak tak, ubierają hehe. Sztuczne zlecenia S na 10 i 20 kilo wystawione w odstepie kilu minut to po pierwsze. Pod drugie pięknie luka z dzisiejszego otwarcia domknięta. Po trzecie ktoś czeka aż nazbiera się podaż i zgarnie. Dzisiaj zamknięcie powyżej 1,24 bankowo.
  • Re: UWAGA UBIERAJĄ Autor: ~rare [89.167.9.*]
    A ja myślę ze jutro bliżej złotówki , pożyjemy zobaczymy ( pożywiom uwidim kak gawariat ruskije )
  • Re: UWAGA UBIERAJĄ Autor: ~Jony [80.51.44.*]
    dzieki kolego za dobra rade posłucham Cie i sprzedam wszystko co mam :)

jeszce raz dzsieki za dobra rade !!!
  • Re: UWAGA UBIERAJĄ Autor: ~DANGER [213.251.189.*]
    No i co? Towaru już zaczyna brakować.
  • Re: UWAGA UBIERAJĄ Autor: ~przyjaciel [62.21.56.*]
    na całe szczęście nie rzucili nową partje świerzych ubranek ale jak będą one grzały to pokarza kolejne sesje;)

no ja obstawim winde w dół jak tylko prełamie 1,1 no ale wróżką nei jestem a papiere grany jest przes kogoś silnego i dawno nie było korekty silnej więc można tez się upierać że toś zbiera ale te fruwające batony straszaki po lewej bardziej służą do naganiania aby się z akcji wysypać. Nic pożyjemy zobaczymy w każdym razie trzeba intensywnie śledzić notowania bo możn azostac z ręką w nocniku, ja się ustawiłem w okolicy 0,9 zobaczymy kto ma racje;)
    to czekaj i patrz jak inni zarabiaja... :D a w miedzyczasie popraw swoja ortografie
  • Re: UWAGA UBIERAJĄ Autor: ~mały joe [77.114.90.*]
    Fajne ŚPECE od spadających gwiazd. Matoły nawet nie wiedzą co to jest i w jakiej sytuacji ma to zastosowanie a wypowiadają się, że ho ho. Spadająca gwiazda jest oznaką niepokoju, jeżeli po kilkudniowym stałym wzroście kursu się pojawia. Tu pojawia się po jednym dniu wzrostu i ŚPECE już wyciągają wnioski. A nie jest to nawet spadająca gwiazda tylko raczej świeca wysokiej fail (albo doji na dwóch nogach)i, która symbolizuje niezdecydowanie rynku. Dla mnie o wiele bardziej przekonujący jest fakt, że dzisiejszy kurs zamknięcia jest powyżej wczorajszego kursu zamknięcia, co oznacza niebywałą siłę tego papieru i duże prawdopodobieństwo kontynuacji trendu wzrostowego. SPECOM od spadających gwiazd, chciałbym przypomnieć, że dziś mieliśmy do czynienia z korektą, pomimo wzrostu kursu. Jeżeli czują cykorka przed jutrzejszym dniem proponuję wyprzedać się już na samym początku i zapomnieć o spadających gwiazdach.
    masz racje to bardzo silny papier
    pięknie poubierali. dzisiaj mi się zdaje że poleci. bez infa to nie wzrośnie.
  • Re: UWAGA UBIERAJĄ Autor: ~bifi [87.96.114.*]
    30 pan nazwimy go"ktoś" kupuje drobni wywalaja 60 pan "ktoś kupuje" drobni wywalaja 90 pan "ktoś" kupuje drobni wywalaja ktos jest poinformowany i wie o co chodzi a my nie wiemy dlatego jestesmy na straconej [pozycji bo nie wiemy O CO TU CHODZI ani tego co bedzie.

akcjonariat tu byl dojrzaly i szanowal swoje pieniadze teraz wszystko tak szybko sie stalo ze trudno powiedziec jaki jest akcjonariat i czy pan "ktos" nie kontroluje juz znacznej czesci spolki...
[x]
PBSFINANSE -5,17% 0,55 2025-09-29 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.