dziś będzie poniżej 1 zł powoli się rysuje formacja świcy a ten kloc po lewej to stałyczynnk ubierania ktoś chce wyjść z akcji na górce dajcie sobie spokuj z pzpierem popatrzce ile wzrsł spekulacyjnie
tak krzyczycie o ubieraniu od 0.20 kupilem po 0.25 i jest mi bardzo goraco tam mnie ubrali ale wytrzymam i sprzedam po 2.50 ( 4 zl to beefsan chodzil przez 3 lata a dzisiejsza cena chodz po wzrostach jest nadal tania)
Pewnie że tak... niech krzyczą... :) Kto posłuchał to sprzedał dziś na minusie i ma w plecy bo już rośnie i jest na +. Będą się łapać za głowy jak BEF będzie po 1.7zł.
nie wiem co sie dzieje ale takich obrotow na tym malym gowienku w 1 godzine to chyba nigdy nie bylo KTOS WIE COS WIECEJ OD NAS i kupuja bo my drobni nie robimy tego obrotu bo nas nie stac na to - a na przerzucanie to nie wyglada. Cos sie swieci tylko co?
trzeba by mieć nierówno pod sufitem żeby tak przerzucać. prokurator jak nic by dosiadł.
moim zdaniem coś się kroi i jakieś insider info poszło w świat. czekam tylko jakie to info...
Tak tak, ubierają hehe. Sztuczne zlecenia S na 10 i 20 kilo wystawione w odstepie kilu minut to po pierwsze. Pod drugie pięknie luka z dzisiejszego otwarcia domknięta. Po trzecie ktoś czeka aż nazbiera się podaż i zgarnie. Dzisiaj zamknięcie powyżej 1,24 bankowo.
na całe szczęście nie rzucili nową partje świerzych ubranek ale jak będą one grzały to pokarza kolejne sesje;)
no ja obstawim winde w dół jak tylko prełamie 1,1 no ale wróżką nei jestem a papiere grany jest przes kogoś silnego i dawno nie było korekty silnej więc można tez się upierać że toś zbiera ale te fruwające batony straszaki po lewej bardziej służą do naganiania aby się z akcji wysypać. Nic pożyjemy zobaczymy w każdym razie trzeba intensywnie śledzić notowania bo możn azostac z ręką w nocniku, ja się ustawiłem w okolicy 0,9 zobaczymy kto ma racje;)
Fajne ŚPECE od spadających gwiazd. Matoły nawet nie wiedzą co to jest i w jakiej sytuacji ma to zastosowanie a wypowiadają się, że ho ho. Spadająca gwiazda jest oznaką niepokoju, jeżeli po kilkudniowym stałym wzroście kursu się pojawia. Tu pojawia się po jednym dniu wzrostu i ŚPECE już wyciągają wnioski. A nie jest to nawet spadająca gwiazda tylko raczej świeca wysokiej fail (albo doji na dwóch nogach)i, która symbolizuje niezdecydowanie rynku. Dla mnie o wiele bardziej przekonujący jest fakt, że dzisiejszy kurs zamknięcia jest powyżej wczorajszego kursu zamknięcia, co oznacza niebywałą siłę tego papieru i duże prawdopodobieństwo kontynuacji trendu wzrostowego. SPECOM od spadających gwiazd, chciałbym przypomnieć, że dziś mieliśmy do czynienia z korektą, pomimo wzrostu kursu. Jeżeli czują cykorka przed jutrzejszym dniem proponuję wyprzedać się już na samym początku i zapomnieć o spadających gwiazdach.
30 pan nazwimy go"ktoś" kupuje drobni wywalaja 60 pan "ktoś kupuje" drobni wywalaja 90 pan "ktoś" kupuje drobni wywalaja ktos jest poinformowany i wie o co chodzi a my nie wiemy dlatego jestesmy na straconej [pozycji bo nie wiemy O CO TU CHODZI ani tego co bedzie.
akcjonariat tu byl dojrzaly i szanowal swoje pieniadze teraz wszystko tak szybko sie stalo ze trudno powiedziec jaki jest akcjonariat i czy pan "ktos" nie kontroluje juz znacznej czesci spolki...