oj realista smieszny jestes. nie mam tych akcji a szkoda.. ale realista za pszeproszeniem gowno wiesz... mam mala wiedze o gieldzie ale widze ze sa tacy co nie maja zadnego pojecia... porazka... balon hehe dobre balon bedzie jak WK/a bedzie 0,05.....
dowiedz sie wiecej o tej spolce. oni nie beda robic kielbasy. zmieniaja branze. nie analizuj finansow z przerobu miecha i nie wyciagaj na ich podstawie wnioskow co do przyszlosci spolki z branzy finansowej
ps
a na oil to sie kupuje marzenia ;)
drogo bo drogo ale marzenia sa bezcenne ;)
aby produkować mięso wystarczy dobra receptura dziadka i jest sukces ale oni sobie z tym nie poradzili to jak sobie poradzą z finansami, o tym to naprawdę trzeba mieć pojęcie i odpowiednią kadrę a oni co maja kilku rzeźników, wróżę jeszczę większą wtopę niż na mięsie
nie oni tylko PBS ktory bedzie wiekszosciowym udzialowcem i ma w tych sprawach doswiadczenie a pewnie tez widza jakis dobry nowy interes ale niektorzy to tylko gdybac potrafia...
:D uwielbiam ludzi ktorzy autorytatywnie wypowiadaja sie a nie wysilaja szarych komorek by poznac choc odrobine materie w ktorej wydaja wyroki :D
moze napiszesz cos o ciemnej materii? ;)
Dnia 2010-07-30 o godz. 16:49 piota72 napisał(a):
> chetnie bym tu wszedł
To wskakuj zrobię Ci miejsce w przedziale bo ja w poniedziałek wysiadam bo pociąg rusza w wyyyyyysokie góry i będzie jechał nad stromymi przepaściami a ja mam lek wysokości ;) Słyszałem jak pasażerowie mowili ze tem most nad przepascia przez który będziemy przejeżdżać jest bardzo przerdzewiały ale moze tlko tak gadaja any mnie wykopac z przedziału i sami sie wygodnie rozlozyc ;) Zycze przyjemnej podroży :)