że kurs tej spółki był od początku debiutu mocno podejrzany - ale teraz po interwencji sprawy zostały nakreślone jasno - spółka musi poczynić kroki aby po utracie wartości i zaufania odrobić to z nawiązką - wnioski pozostawiam wszystkim czytającym
Ci co zbierali po 1 zł tez kupowali by stracić? No cos Ty,oni dla jaj kupowali.Lubią trzymać
papierki i patrzec jak inni ładują po 0,50gr.A co tam,niech będzie.
Kupują ci,co lubią rozrywke i ryzyko i nic wiecej.
Robia was jak dzieci. Kto zdrowo yslacy kupuje taka smieciowa firemke, Pana kretacza Tymochowicza za ponad 50 gr. Przeciez to nawet 5 groszy za akcje nie jest warte.
Janosik nie pisz o złotówce bo kleks czeka na korekte minimum do 20 gr
a ci co kupują teraz mają za dużo pieniędzy i sprzedadzą kleksowi jak będą z 50% do tyłu
no tak.
Wow,czyli jednak akcja IFY warta jest 1 zł , no prosze! Cos niesamowitego,nic tylko pakowac do worka! Warta jest bo pan Tymoch napisal czym zainteresowana jest spółka.
Hm ....... widac ma gość dalej poparcie akcjonariatu i ogólnie rzecz ujmując,jest lubianym inwestorem na IFY .
Coś niesamowitego,musze to przemysleć.Może warta jest nawet 7 zł ,niech pomyślę.
Czyli te 3 zl w debiucie to faktyczna cena za pomysł i spółka jest niedowartościowana !!!
Chłopaki,rozjasniliscie mnie i kupuje jak będzie 5 zł!!!!!!
A co tam ............ z tym dobytkiem co ma IFY warta jest 7 zł .
Gdzie ja miałęm oczy,o ja cie! ?
Ta stronka to tak naprawde przykrywka dla sztucznej inteligecji napisanej przez Tymocha i spolke maja to sprzedac amerykanom do skyneta. To by sie zgadzalo z koncem swiata w 2012 r. Ja tam obstawiam odbicie zdechlego kota wyrzuconego z odrzutowca (fizyki nie oszukasz pare razy taki odbije sie od gleby).