Albo kilku łosi wywala to co wczoraj kupiło na podbitce bo nie rośnie. Albo ktoś celowo zbija kurs bo ilości wywalanych akcji to kilkaset czasem mniej. Szkoda skończy poniżej ceny debiutu
i co dalej kto jeszcze chce sie wyproznic? nie wstyd wam na drugi raz nie kupowac bo nc jest maszynka do dymania drobnicy ale jak ktos jest cierpliwy to zarobi
tez wieze w ta firme puki co totalnie zapomniana po debiucue oborty praktycznie zerowe w paitek poszlo zaledwie 131 akcji na cała sesje ciezko zrobic jakies zakupy tez czekam na 10 zl to raczej malo prawdopodobne w tym roku ja swoje akcje zakopalem zobaczymy co b edzie troche obawiam sie sytuacji na swiatowych gieldach bo czuje ze bedzie niec iekawieale NC tez ma swoje prawa
tu możesz być kolego spokojny, mam trochę kaskina innych spółkach to poniżej 4zł nie spadnie nawet jakby był krach na giełdach. A że małe obroty sa to bardzoo dobrze nie ma chętnych do sprzedaży. Zakup 1000 akcji daje wzrost 20% więc jesli chcesz podbić kurs mozesz to zrobić nawet w poniedziałek. Potem ktoś ustwił 5 x 2000 akcji aby kurs szybko nie urusł. Wiec jest pilnowany tak jak i w górę tak i w dół - nie wszyscy jeszcze zapakowani aby rosło więc cierpliwości.
ja licze na jakies 50% -70% do konca roku ale to jest gielda i nieraz mozna sie przeliczyc ale spolka jest moim zdaniem bardzo dobra przynosi zyski i ladnie sie rozwija kasa z emisji juz idzie na inwestcje ktora ladnie zwiewkszy przychody i zyski jak bedzie czas pokaze madrych niema szczegolnie na gpw